andr3i Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 mowa tylko o samych stolkach bez kanapy poza tym niektore rzeczy u nas tansze a niektore u was
arasxxx Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 taką furką to można się polansować
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 stołki lux ogień stołki :evil:
andr3i Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 stołki lux :hi: taką furką to można się polansować :hi: stołki lux ogień stołki :evil: :hi: :kox: :hi: no to wypadaloby tu zdjecia dac co by po dzialach nie skakac pakiet schowek wtyki mam kolorow czarna zielona i czerwona w ktorej jest czujnik zapiecia pasow? wie ktos ?
MrTea Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 łee... na żywo lepiej wyglądają
andr3i Opublikowano 17 Października 2013 Autor Opublikowano 17 Października 2013 szybka zmiana bezpiecznika i mozna sie cieszyc :kox::kox::kox: poki co sama elektryka, grzanie oraz czujnik zapiecia pasow jak dorwe klimatronic no i maly update mordki oba grille s4
MAGIC87 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 zdecyduj sie czy to S4 czy RS4:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 ni ma szału :kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox:
seves Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 o zesz urwa ja perdole doyeb na maxa no prawie bo na maxa to bylyby sporty z rs4 nie no konkret jest Andrej ale doebałeś gratki
miszka Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Dawno mnie tu nie było i już widze kto zamiata na ebayu, fura koks Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalk
OLI_B5 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Andzeju rób mordke na czarno
andr3i Opublikowano 19 Października 2013 Autor Opublikowano 19 Października 2013 o zesz urwa ja perdole doyeb na maxa no prawie bo na maxa to bylyby sporty z rs4 nie no konkret jest Andrej ale doebałeś gratki podziekowal :decayed: Dawno mnie tu nie było i już widze kto zamiata na ebayu, fura koks Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalk Miki Ciebie wogole dawno nie bylo, teraz zas trzeba bedzie walczyc o gadzety :grin: dzieki :wink: Andzeju rób mordke na czarno robiac morde musialbym tez chrom wkolo szyb zlikwidowac a to juz chwila jest bo wolalbym nie malowac tylko listwy na ori czarne podmienic a to juz sporo roboty przy dlubaniu jest, narazie bedzie tak jak jest :wink::wink:
jozek726 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Dobrze ze bedzie tak jak jest:thumbup1:
miszka Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Dawno mnie tu nie było i już widze kto zamiata na ebayu, fura koks Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalk Miki Ciebie wogole dawno nie bylo, teraz zas trzeba bedzie walczyc o gadzety :grin: dzieki :wink: u mnie jak na razie na pierwszy plan skoczyły inne priorytety ale to nie znaczy że odpuściłem sobie ebaya , więc tak łatwo nie będzie
andr3i Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 listwy s4 pomalowane :kox: wiem wiem ze brudas taka pogoda niestety jakis czas temu zauwazylem ze takie cos mi wyskoczylo z obu stron na przodzie, lewa strona w ciut lepszym stanie, nie moglem tego tak zostawic wiec niestety trzeba bylo cos zalatwic na szczescie pomoc zaprzyjaznionego lakiernika z aso aberdeen pomogla bardzo, otoz: dowiedzialem sie ze jest mozliwosc zrobienia tego na gwarancji( 10 lat na lakier ) wiec nie zastanawiajac sie dlugo zabukowalem termin na wstepne ogledziny elementu i po malym sprawdzeniu zakwalifikowalo sie to do wymiany, dwa nowe blotniki pomalowane juz siedza na autku:decayed: a jak to wygladalo przed niech zdjecia mowia same za siebie a tak wygladaja nowe
akjam Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Jak też u siebie robiłem korniki, które zaczęły żreć nadkola!
Rekomendowane odpowiedzi