Opublikowano 7 Kwietnia 201511 l Autor Yyyyyy... bo nic specjalego się nie działo Auto za***rdala, ma się dobrze. Z jednej strony myślę powoli o sprzedaży, a jak się nim przejadę... to ochota odchodzi.
Opublikowano 13 Kwietnia 201511 l Michał tak pacze na te swoje zaciski od eski i w porównaniu z Twoimi porsche to jakoś tak mało ich jest
Opublikowano 18 Kwietnia 201511 l Autor Michał tak pacze na te swoje zaciski od eski i w porównaniu z Twoimi porsche to jakoś tak mało ich jest Ja bym najchętniej wrzucił jeszcze większe od RS4 B7 - ale ceny tarcz i klocków zabijają
Opublikowano 18 Kwietnia 201511 l Michał tak pacze na te swoje zaciski od eski i w porównaniu z Twoimi porsche to jakoś tak mało ich jest Ja bym najchętniej wrzucił jeszcze większe od RS4 B7 - ale ceny tarcz i klocków zabijają Wrzuć to co ma Hammer. Klocki I tarcze tanie mieniem jak zaciski:wink:Tapnięte z SGS5
Opublikowano 18 Kwietnia 201511 l A co ma Hammer? RS3 370mm? Tak albo 360mm ale rs3 Do tego tył zarzuć 330mm na tarczy perforowanej i będzie poprawa
Opublikowano 18 Kwietnia 201511 l Autor 330mm chcę zrobić, ale muszę w końcu rozkminić temat na porządnie. Przodu raczej nie ruszę, nie chcę zmieniać na 2-tłoki.
Opublikowano 18 Kwietnia 201511 l Autor Auto hamuje, więc nie mam jakiegoś ciśnienia... Na pewno muszę powiększyć tył, bo często przy mocnym hamowaniu czuję, że sobie nie radzi.
Opublikowano 18 Kwietnia 201511 l 330mm chcę zrobić, ale muszę w końcu rozkminić temat na porządnie. A w czym masz problem ? na forum jest juz (prawie ) wszystko opisane :
Opublikowano 22 Kwietnia 201511 l Autor Pany. Chciałbym dołożyć BT. Mam fabryczny zestaw glosnomowiacy + RNS-E. Jaki modulik najlepiej dokupic? I czym one sie roznia?
Opublikowano 22 Kwietnia 201511 l Bierz Q. Pełna funkcjonalność. Czyli książka na rns itp. No i bangla z ip5. Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 22 Kwietnia 201511 l Pany. Chciałbym dołożyć BT. Mam fabryczny zestaw glosnomowiacy + RNS-E. Jaki modulik najlepiej dokupic? I czym one sie roznia? http://a4-klub.pl/index.php?/user/373-andyn/
Opublikowano 22 Kwietnia 201511 l http://a4-klub.pl/index.php?/topic/20275-instalacja-fabrycznego-modulu-bluetooth/ Moderator