Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem że będziesz celował w 330d e91 :wink: Dla "trójki" wystarczy trójka ale widzę że plan na rodzinę bardziej rozwojowy :decayed:

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 283,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Myślałem że będziesz celował w 330d e91 :wink: Dla "trójki" wystarczy trójka ale widzę że plan na rodzinę bardziej rozwojowy :decayed:

Nie no... dla trzech osób to już większe jest B6 z racji większego bagażnika. Zmiana na e91 to byłaby żadna zmiana ;)

Opublikowano

co z B6 tka się stanie??? tyle pracy i serca wpakowałeś???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

co z B6 tka się stanie??? tyle pracy i serca wpakowałeś???

No niestety... teraz jest inny priorytet - tydzień temu zostałem ojcem ;)

Na B6 jest wstępnie chętny nowy nabywca, który z pewnościa zadba, bo wie co chce kupić.

Tutaj nowy temat o BMW: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/325416-bmw-e61-530d-lci-czyli-dupowoz/

Ja po sprzedaży B6 kupię pewnie coś nowego. Małego i szybkiego.

Opublikowano

Gratulacje.

A co do małego i szybkiego to jest do kupienia Clio 2 RS lifting od designera Arka

Opublikowano

Gratulacje.

A co do małego i szybkiego to jest do kupienia Clio 2 RS lifting od designera Arka

Właśnie Fly - jak chcesz polatać to dobty kierunek. Clijówki sa bardzo konkurencyjne - zobacz na czasy FWD tu:

http://trackday.org.pl/czasy.php

Opublikowano

Szkoda :) ale czas iść do przodu całe życie jednym autem jeździć się nie będzie ;)

Opublikowano

Przeleciałem cały temat co zajęło mi całe 3 dniówki robocze. Jak doszedłem do końca i przeczytawszy "jest wstępnie chętny nowy nabywca" to prawie mi łezka się uroniła:) Całość czytała się jak najlepsza książka - w sumie jest to prawie scenariusz do dobrego filmu dla TVNTurbo:)

Jednego czego mi brakuje to międzyczasów od 0-100 / 200-300 (jak da radę:P) i ćwiartki oczywiście. I tak z mniejszym zaciekawieniem, ale jednak jak spalanie przy takie mocy przy "normalnej" i cięższej nodze. Taka kropka nad i :oklasky:

Szerokości :)

Opublikowano

No właśnie FLY mógłbyś jakiegoś racelogica zapodać i pomięrzyc czasy.

Opublikowano

Gratulacje - niech się dobrze chowa.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ładne auto i mody oczywiscie :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie, będę sprzedawał koła z B6 - 19" RS6 C5 9J ori, pomalowane w czarny chrom (na żywo to grafit z połyskiem).

Stan idealny, bo po lakierowaniu przejechały jakieś 100km. Ktoś chętny? Wrzucę foty jak tylko zrobię.

Opublikowano

Michał a a auto sprzedajesz czy zostaje ? Tak z ciekawości - jaka cena wywoławcza

Opublikowano
  • Autor

Auto sprzedaję... ale jakoś mi to nie idzie :) Mam do zrobienia kilka rzeczy w nim i dopiero się za to zabieram.

Ostatnio zimowało w garażu większość czasu, jeżdżę głównie BMW. Rozsądek podpowiada sprzedaż, ale serce jakoś się nie chce rozstać...

Co do ceny - będzie atrakcyjna w porównaniu do skali wydatków. Nie wiele wyższa od tego co chcą ludzie za B6 z seryjnym zjeżdzonym 2,7...

Tymczasem - felgi: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/346334-felgi-ori-rs6-19-9j-et35-z-nowym-lakierem/:)

Opublikowano

szkoda, że tak późno wystawiłeś te felgi.. polowałem na dokładnie te parametry strasznie długo :/

Opublikowano
  • Autor

szkoda, że tak późno wystawiłeś te felgi.. polowałem na dokładnie te parametry strasznie długo :/

Szkoda, bo były do wzięcia mniej więcej od czerwca 2015 :D

Opublikowano

pamiętam jak były, kiedy naprawiałem auto.. później ogłoszenia nie widziałem :dacayed: no nic, trudno.. są inne :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Panowie, od wczoraj chodzi mi po głowie rozebranie auta na części, bo sporo tam fajnych gratów i wychodzi finansowo lepiej niż auto w całości.

Jest tu ktoś chętny na komplet do swapa na prawie 500PS w stanie IDEALNA IGŁA? :)

Opublikowano

Panowie, od wczoraj chodzi mi po głowie rozebranie auta na części, bo sporo tam fajnych gratów i wychodzi finansowo lepiej niż auto w całości.

Jest tu ktoś chętny na komplet do swapa na prawie 500PS w stanie IDEALNA IGŁA? :)

Rzeźnik :grin: Pieniądz które możesz wziąć za to auto są i tak nie adekwatne do jego wartości :wink:

Opublikowano

Rzuć cenę . Może być priv.