H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Felgi od RS6 zmieniaja wlasciciela niebawem Już się nie mogę doczekać
Flyer Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Opublikowano 12 Lutego 2009 No... dzis doszedl kolejny "wymuszony" mod. Nowa turbinka
spanky Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 No... dzis doszedl kolejny "wymuszony" mod. Nowa turbinka a co zesrala sie ... ? z drugiej strony przed softem jak znalazl ...
Flyer Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Opublikowano 12 Lutego 2009 U Rogala ja wyciegneli, bo po ostatnich logach [przemik - thx ] widac bylo, ze wariuje i jest spore OB. Wirnik wydechowy sie zaczal sypac i uszkodzil kierownice. Fakt - lepiej przed softem niz po... z fajerwerkami
spanky Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 U Rogala ja wyciegneli, bo po ostatnich logach [przemik - thx ] widac bylo, ze wariuje i jest spore OB. Wirnik wydechowy sie zaczal sypac i uszkodzil kierownice. Fakt - lepiej przed softem niz po... z fajerwerkami no to rzeczywiscie w pore ...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Fakt - lepiej przed softem niz po... z fajerwerkami a spodziewasz się jakichś?
Flyer Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 Dzis auto jedzie do Rogala na soft. Za pare dni postaram sie ruszyc na hamownie i wkleje wykres... Ciekawe na co pozwoli pompa Troche odsniezalem w weekend http://www.youtube.com/watch?v=AcoUYByFW5w Mody caly czas posuwaja sie do przodu... jak juz cos bedzie wyrezany to powrzucam foty
Piechol Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 już bangla :gwizdanie: fajnie, fajnie czekam na black edition na jasnym aucie będą czarne OOOO na tyle?
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 banga, bangla fajnie. daj znać jakie odczucia po sofcie Robisz wykres przed?
Flyer Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 No mialem, ale Rogal mnie zaskoczyl dzisiejszym terminem...
Flyer Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 Tak. Ty tez nie hamowales cwaniaczku, to sie nie czepiaj
AndyN Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Tak. Ty tez nie hamowales cwaniaczku, to sie nie czepiaj Właśnie Podobno w ogóle nie hamowałeś i te 200+ to jakaś sciema
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Tak. Ty tez nie hamowales cwaniaczku, to sie nie czepiaj ehhh , typowo warszawskie myślenie... szkoda słów... nie szukaj zczepki lub docinki tam gdzie jej nie ma...[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 16:34_________________________________________________ Tak. Ty tez nie hamowales cwaniaczku, to sie nie czepiaj Właśnie Podobno w ogóle nie hamowałeś i te 200+ to jakaś sciema Przed nie , po tak więc żyj nadal w nieświadomości a reszta j.w.
Flyer Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 Trzeniu, w moim poscie nie bylo zadnej zaczepki. Nie rozwijajcie mi w temacie kolejnej chorej i nudnej wymiany zdan. Tas2die4, mam nadzieje, ze wyjdzie ponad 200PS, ale wszystko zalezy na ile pozwoli pompa... bo ja mam AKE z konca produkcji, gdzie czesto trafialy sie bardzo male "rezerwy"
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Michał , odpowiadając na Twoje pw: Chodziło mi o to że ja sam żałuję że nie zrobiłem hamowni przed bo w sumie to nie wiem czy była wyższa seria bo wtedy okazałoby się że program nie jest taki dobry lub nie było serii i wtedy wiadomo że soft jest bdb.Tyle.
Flyer Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 Ja tez zaluje, bo wybieralem sie, ale Rogal dzis mnie zaskoczyl propozycja przyjechania po pracy... wiec sie skusilem. Auto jest wyraznie mocniejsze, ciagnie ladnie, ale watpie czy peklo 200PS... Tak czy siak - jest na plus, bo jezdzi sie bardzo przyjemnie i mi to wystarczy
Flyer Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 Jutro umowie sie na hamowanie, wiec moze jeszcze w tym tyg. wklej wykresik. Niestety trafilem T, ktora znowu przeladowuje
Rekomendowane odpowiedzi