MARCIN607 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 z jednej strony to nawet lepiej- będziesz miał drugi raz radochę z jeszcze większej mocy
mystic.pl Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No kurde tylko Fly chce więcej mocy dopiero na zimę, więc będziemy do wiosny czekać co ten program wniesie bo zimą będzie się bał porządnie pocisnąć :polew:
Flyer Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No kurde tylko Fly chce więcej mocy dopiero na zimę, więc będziemy do wiosny czekać co ten program wniesie bo zimą będzie się bał porządnie pocisnąć :polew: wlasnie jest na odwrot, w lato rzadko upalam jak jest duchota i wysoka temp., w zime nie mam skrupulow
mystic.pl Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No kurde tylko Fly chce więcej mocy dopiero na zimę, więc będziemy do wiosny czekać co ten program wniesie bo zimą będzie się bał porządnie pocisnąć :polew: wlasnie jest na odwrot, w lato rzadko upalam jak jest duchota i wysoka temp., w zime nie mam skrupulow eeeetamm z takim fmickiem temperatury sie boisz :gwizdanie: :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Oil To nie dołożył dodatkowej chłodnicy oleju?
Flyer Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 nie, bo to nie rajdowka i az tak bardzo jej nie potrzebuje do serii. poza latem w trasie ciezko mi przekroczyc 100 st, w lato jeszcze ani razu nie przekroczylem 120 st. juz nawet nie chodzi o temperature oleju, ale ogolnie o temperatury panujace pod maska w lato.
Nosb Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jakis ty k%^wa troskliwy To bezduszna maszyna nie martw sie o nia jak sie przegrzeje to naprawisz Jakbys mial 450 ps to bys sie bal gaz nacisnac zeby sie silnik nie stopil haha
Nosb Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 BTW masz tam ciagle to bezsensowne wygluszenie pod maską ? Czy wywalilem je jak zmienialem silnik ?
Flyer Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jakis ty k%^wa troskliwy To bezduszna maszyna nie martw sie o nia jak sie przegrzeje to naprawisz Jakbys mial 450 ps to bys sie bal gaz nacisnac zeby sie silnik nie stopil haha przynajmniej smigam bezawaryjnie BTW masz tam ciagle to bezsensowne wygluszenie pod maską ? Czy wywalilem je jak zmienialem silnik ? jest
Nosb Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 To je wypi$%dol bedzie mial mniej duszno... Jeszcze na to nie wpadles? to nie diesel na choy Ci ono tam ?
Buba Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 poza latem w trasie ciezko mi przekroczyc 100 st a podobno ja jezdze jak emeryt
Flyer Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 a podobno ja jezdze jak emeryt mi wychodzi srednie 16l/100, wiec srednio emeryckie np. przy trasie 180-220 (wwa-radom) temp. w zime trzymala mi sie caly czas na 90 stopniach. Czesto latam plonsk-wwa gdzie z reguly jest ciasno i jest sporo przyspieszania/hamowania to jesli dobrze pamietam olej ni skakal powyzej 100 st, a w lato 120-125 w momencie.
Buba Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 teraz jak leciałem w bułgari na autostradzie 160-180 to wskazówka od oliwy była jakieś dwie grubości od 120 a na zewnatrz 40+
Reggi Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 teraz jak leciałem w bułgari na autostradzie 160-180 to wskazówka od oliwy była jakieś dwie grubości od 120 a na zewnatrz 40+ I to to wytrzymało podróż do Bułgarii ?
Buba Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 teraz jak leciałem w bułgari na autostradzie 160-180 to wskazówka od oliwy była jakieś dwie grubości od 120 a na zewnatrz 40+ I to to wytrzymało podróż do Bułgarii ? stary bez problemu. aż sam w szoku byłem. nawet bez rejestracji przeleciałem w obie strony i żaden patrol sie nie przyczepił bardziej ich interesowało co to za rury widać za zderzakiem
Rekomendowane odpowiedzi