Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurfa za krótkie do mnie :disgust:

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ICEK zajebiaszczo jak zawsze profi robota :D SPORT-TIGów :D

Opublikowano

poproszę zdjęcie z przodu :naughty:

jak rozwiązałeś problem montażu środkowej kratki? czy nie będzie jej w ogóle?

piękna ta Twoja sztunia :good:

Opublikowano
  • Autor

Wkretami jest chwycona :decayed:

Z przodu coolera praktycznie nie widac, a jak dojda kratki boczne bez otworow, to juz w ogole...

Opublikowano

Nie no, jest naprawde za***iście, zupelnie inne brzmienie.

W srodku jest tylko ciut bardziej basowo, zadnego buczenia, pelna kulturka.

Na zewnatrz tez nie robie wiochy i nie budze wszystkich w okolicy, za to w koncu slychac V-ke :)

Z ostatnich zmian - nowe koncowki wydechow, 90mm, relingi w czarnym polysku, a dzis dojada lusterka w czarnym polysku... potem felgi w grafit i malowanie zaciskow.

SNC01331.jpg

no FLY czarne relingi przy Twoim kolorze robią super robotę a już z całą resztą po malowaniu bedzie :kox:
Opublikowano

jak mruczy tak jak wygląda to naprawdę rewelacja :good:

mnie te listwy nie pasują w tym kolorze i myślę, że ciemne koła nic to nie zmienią, może na żywo jest inaczej ale na zdjęciach, jakby były z innej bajki :kwasny:

ale to Tobie, a nie mnie się ma podobać :wink4:

sleeper jest z tej kanapy piekny :wink4:

jak zrobisz okolice 400 będzie się pięknie odpychać na wprost, problemem pozostanie podsterowność i nadwaga, ale to byś musiał 1/5 wagi auta się pozbyć i umiejscowienie silnika zmienić, aby skręcało.

ale dupowóz pierwsza klasa :good:

Opublikowano

Gdzie kupiłeś końcówki i za ile ? Daj jakiś cynk :good:

Nie pamietam kurde... na allegro gdzies. Ostatnio ta sama aukcja znowu wisiala - po 350PLN szt. (ja kupilem przed zima za 300PLN szt) - ktos wklejal linka na forum.

Tylko oni sprzedaja fele po prostowaniu na maszynie i trzeba poprawiac :thumbdown:

Jestem ciekaw ile nowki kosztuja... :mysli:

http://allegro.pl/rh-artec-fmgs-18x8-et35-5x112-i1661268249.html

piszesz o tych, oni piszą że są nowe i co że one niby jakies wadliwe ze trzeba je prostowac??

Opublikowano

To nigdy nie bedzie wyscigowka :) Podobnie jak moje :) To ma byc po prostu fajne i szybkie auto :)

Opublikowano
  • Autor

mnie te listwy nie pasują w tym kolorze i myślę, że ciemne koła nic to nie zmienią, może na żywo jest inaczej ale na zdjęciach, jakby były z innej bajki :kwasny:

no wlasnie - mi sie wydaje, ze kola sa z innej bajki ;) - jak beda ciemne w koncu, to zrobie porzadna sesje.

doszly w weekend lusterka w czarnym polysku, wiec teraz fajnie sie komponuja z listwami i relingami "glossy" :) na zdjeciu tego nie widac.

jak zrobisz okolice 400 będzie się pięknie odpychać na wprost, problemem pozostanie podsterowność i nadwaga, ale to byś musiał 1/5 wagi auta się pozbyć i umiejscowienie silnika zmienić, aby skręcało.

czy beda okolice 400 to czas pokaze... takie sa/byly plany, ale nie wiem, czy sam soft mi nie wystarczy w tym aucie.

400+ to juz kolejne spore koszty i bardziej warsztatowe auto niz dupowoz (nie wiem co powie skrzynia [juz mi chyba lekko wyje] i reszta przy tej mocy).

Opublikowano

Noo... auto coraz fajniejsze. A czarne koła maja swój urok tylko na żywo :). Z daleka auto się nie rzuca w oczy, dopiero z blisko widać że jest jednak bardzo ciekawe (mi taka opcja bardzo odpowiada) :)

tylko trzeba bardzo uważać, łatwo o kropki w powłoce z krawężników :/ ja już mam 2 na swoich....

Opublikowano

no wlasnie - mi sie wydaje, ze kola sa z innej bajki ;) - jak beda ciemne w koncu, to zrobie porzadna sesje.

doszly w weekend lusterka w czarnym polysku, wiec teraz fajnie sie komponuja z listwami i relingami "glossy" :) na zdjeciu tego nie widac.

czy beda okolice 400 to czas pokaze... takie sa/byly plany, ale nie wiem, czy sam soft mi nie wystarczy w tym aucie.

400+ to juz kolejne spore koszty i bardziej warsztatowe auto niz dupowoz (nie wiem co powie skrzynia [juz mi chyba lekko wyje] i reszta przy tej mocy).

Fly jak malowałeś lusterka ? całość ? czy w połysk poszło tylko to "plastikowe" miejsce? sam myślałem by zrobić lusterka w czarny mat u siebie, ale jakoś wydawało mi się iż będzie to już zbyt dużo czarnych wstawek. Jak masz jakies foto, gdzie można zobaczyć lusterka,jak się komponują z resztą z góry dzięki za wstawkę ;-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Żyje jeszcze ten twój projekt? :decayed:

Opublikowano

Fly jak malowałeś lusterka ? całość ? czy w połysk poszło tylko to "plastikowe" miejsce?

lustra chyba są z nosbowej padaczki :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Żyje jeszcze ten twój projekt? :decayed:

a czemu ma nie zyc? zyje i ma sie dobrze.

Fly jak malowałeś lusterka ? całość ? czy w połysk poszło tylko to "plastikowe" miejsce?

lustra chyba są z nosbowej padaczki :mysli:

nie, lustra moje, kupilem od Wandeja :)

malowane przez lakiernika na czarny polysk, wyszly spoko, wkleje fote w wolnej chwili.

Opublikowano

Moskal ty dewoto nie rob bajek :decayed::wink4:

Opublikowano

Moskal ty dewoto nie rob bajek :decayed::wink4:

kupiłeś czarną fure , myślałem ze to Twoje :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Gadalem, gadalem... i kupilem k04 :D ...ale jeszcze nie wiem co z nimi zrobie :kox:

W niedziele jade z kumplem po Golfa GTI do DE, jak po sofcie bedzie mi za bardzo odchodzil, to chyba nie bedzie wyjscia... :decayed:

Opublikowano

W niedziele jade z kumplem po Golfa GTI do DE, jak po sofcie bedzie mi za bardzo odchodzil, to chyba nie bedzie wyjscia... :decayed:

opierdoli Cie tak, że nie będziesz widział gdzie jest...

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
  • Autor

opierdoli Cie tak, że nie będziesz widział gdzie jest...

aj noł

obstawiam, ze seria bedzie jechala rowno z tym co ja mam :)

lekka buda, oska i DSG zrobia robote