Gracjan Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Fly, nie rób tego! pisałem Ci, że te koła to plastelina... a co do wyprostowania to na pewno się da... mój człowiek od felg kocha jak do niego przyjeżdżam 2 razy w roku, bo wie że czeka go łatwa i przyjemna praca :) a na zimę... :gwizdanie: :gwizdanie: Pierwsze słyszę
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 Fly, nie rób tego! pisałem Ci, że te koła to plastelina... a co do wyprostowania to na pewno się da... mój człowiek od felg kocha jak do niego przyjeżdżam 2 razy w roku, bo wie że czeka go łatwa i przyjemna praca :) a na zimę... :gwizdanie: :gwizdanie: shit, czyli najbezpieczniej kupic jakies pancerne RS6 C5 na zime chociaz i tak juz mi sie ten pomysl BBSow odwidzial. dzis wpadla kolejna mozliwosc... wydech Magnaflow od Thom4s'a, mocno sie nad tym zastanawiam :gwizdanie:
Dev Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Fly, doszła do Nosb-a paczka z gratami ? :mysli: :mysli:
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 Fly, doszła do Nosb-a paczka z gratami ? :mysli: :mysli: taaaak zapomnialem dac znac.
Dev Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 do dobrze bo juz miałem czarne mysli poskładał to juz ?
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 do dobrze bo juz miałem czarne mysli poskładał to juz ? sklada... tylko zimno mu sie zrobilo i przestal
Dev Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 niech sobie piecyk olejowy zarzuci na plecy :decayed: :decayed:
kasku22 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 do dobrze bo juz miałem czarne mysli poskładał to juz ? sklada... tylko zimno mu sie zrobilo i przestal chociaz twoja składa bo moja to moze ruszy ale w 2012
variocustoms Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 bierz wydech, MAGNAFLOW rulez, jeżeli podejdzie średnicami i przepustowością to będzie miodzio dźwięk mam cat backa u siebie w V8 i orgazm
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 a ten wydech to same tłumiki? cat-back, 2 srodkowe, 2 koncowe chociaz twoja składa bo moja to moze ruszy ale w 2012 ma sentyment
variocustoms Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 ja w cat back'u mam tylko jeden tłumik :> jak byś dokupił high-flow cats to
kasku22 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 lepiej zeby mial checi do skladania :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 ja w cat back'u mam tylko jeden tłumik :> jak byś dokupił high-flow cats to te srodkowe to jak nie srodkowe... nic nie tlumia podobno
variocustoms Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 tzw. ogniowe, nie są konieczne ale bez nich może być minimalnie głosniej jak w SuperSprincie[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:50_________________________________________________
Flyer Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 czy bylby ktos chetny na moja kiere ? B7 3-ramienna multifunkcja, czarna pikowana skóra Lambo - obszywana rok temu u Raggamańca, stan idealny oddam za dobre pieniadze. Oczywiscie bez poduszki.
Rekomendowane odpowiedzi