Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowi, nie mam pojecia, mialem w przyszlym roku, ale znowu wlozylem wiadro zlotowek... i zostaje na dluzej.

I tak prędko jej nie sprzedaż :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 4.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no nie sprzedam, taka prawda... za dobre auto, a poza tym... co tu kupic ? :gwizdanie:

Opublikowano

no nie sprzedam, taka prawda... za dobre auto, a poza tym... co tu kupic ? :gwizdanie:

No właśnie. :)

Opublikowano

Piekna , tylko te listwy czarne :gwizdanie: ale to kwestia gustu, na tych 18" masz zimówy?? :naughty:

Opublikowano

To stukanie o ktorym pisałes to jednak poducha skrzyni?? :cool1:

Opublikowano

No właśnie. :)

Za kasę która można wziąć za Twoje, czy moje auto - nie oszukujmy się nic lepszego kupić się nie da. :wink4:

Opublikowano

Piekna , tylko te listwy czarne :gwizdanie: ale to kwestia gustu, na tych 18" masz zimówy?? :naughty:

tak, to zimowy setup, nic mniejszego nie wloze na hamulce :)

To stukanie o ktorym pisałes to jednak poducha skrzyni?? :cool1:

ciezko powiedziec, bo i poduszka skrzyni i banany byly rozwalone.

Za kasę która można wziąć za Twoje, czy moje auto - nie oszukujmy się nic lepszego kupić się nie da. :wink4:

jo... RS6 C5 caly czas sie srogo cenia :kwasny: a na eSke B8 to mnie za predko nie bedzie stac :decayed:

Opublikowano

Pieknie sie prezentuje w tych ciemnościach. Pasuja jej DTM'y :hi:

Opublikowano

Maly update. Wjechaly kola 18" DTM z B7. Wreszcie auto wrocilo do full black opcji... :)

Kolo ET43 + dystans 10mm

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Oprocz tego ostatnio, dzieki dobrej robocie Nosba :wink4:

- nowe wahacze przod

- koncowki drazkow

- tarcze i klocki przod

- zmiana zaciskow ze zwyklych ciemno szarych na srebrne z napisem PORSCHE

- nowa poducha skrzyni

- kierownica S-line z B8

- malowanie dekli zaworowych i kolektora ssacego (dev)

- malowanie zaciskow tylnich (na razie na czarno, czekam na srebrne) (dev)

Plany na styczen 2012 :)

- wydech

- strojenie, mam nadzieje, ze bedzie 320-330 :decayed:

fiu fiu :gwizdanie:

Super ta fela wyglada na aucie :)

Opublikowano

super :good: nawet nie wiedziałem że masz takie ładne zaciski :naughty:

a co do zaślepek śrub Kerczi gdzieś miał kilka kompletów

Opublikowano

super :good: nawet nie wiedziałem że masz takie ładne zaciski :naughty:

heble mam juz ponad rok, ale teraz zmienilem zaciski na srebrne i w koncu je widac...

kapsle juz zamowilem :)

Opublikowano

Idealnie wyszło odsadzenie :good: śruby dopasowałeś z tych co miałeś czy dokupowałeś ?

Nie planujesz obniżać ?

Aha, te czarne listwy S4 tak sobie wyglądają na nieczarnym aucie :przebiegly::cool1:

Opublikowano

Idealnie wyszło odsadzenie :good: śruby dopasowałeś z tych co miałeś czy dokupowałeś ?

wsadzilem w koncu sruby z gwintem 44mm i pasuja idealnie.

felgi z dystansem ledwo weszly na zacisk :)

Nie planujesz obniżać ?

probowalismy, ale nie wyszlo :polew: a tak na serio, to chcialbym taki kit jak masz Ty, ale to za jakis czas.

Aha, te czarne listwy S4 tak sobie wyglądają na nieczarnym aucie :przebiegly::cool1:

a mi sie podobaja, bo fajnie komponuja sie z lusterkami, relingami i kolami (wszystko w polysku).

jakby byly w kolorze nadwozia tez by mi sie podobaly ;)

Opublikowano

pokaż wnętrze :wink4:

Opublikowano

wsadzilem w koncu sruby z gwintem 44mm i pasuja idealnie.

felgi z dystansem ledwo weszly na zacisk :)

Nie planujesz obniżać ?

probowalismy, ale nie wyszlo :polew: a tak na serio, to chcialbym taki kit jak masz Ty, ale to za jakis czas.

a mi sie podobaja, bo fajnie komponuja sie z lusterkami, relingami i kolami (wszystko w polysku).

jakby byly w kolorze nadwozia tez by mi sie podobaly ;)

1. U mnie śruby 45 mm blokowały 1 oś (nie pamiętam czy przód czy tył) - uważaj, żeby po rozgrzaniu śruba się nie wydłużyła bo będzie masakra :confused4:

2. Jak będziesz kupował, to szukaj Bilstein B8, to jest to samo co B6 tylko o krótszym skoku idealne do -30 lub -35 :wink4:

3. Jak tobie się podoba to spox :decayed:

Opublikowano

1. U mnie śruby 45 mm blokowały 1 oś (nie pamiętam czy przód czy tył) - uważaj, żeby po rozgrzaniu śruba się nie wydłużyła bo będzie masakra :confused4:

ale o ile moze sie wydluzyc ?

Opublikowano

O 1 mm dłuższe śruby od Twoich blokowały oś :mysli:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 12:29_________________________________________________Skoro piszesz, że masz większe odsadzenie tarcz (domyślam się że masz na myśli przód) to może dlatego jest OK. Tarcze od S4 maja z tego co pamiętam coś koło 46 mm wysokości, jesli masz wyższe to może jest OK :mysli: sprawdź to dokładnie.

Opublikowano

juz mnie nie strasz :evil:

Opublikowano

Najlepiej odkręć po jednej śrubie z przodu i z tyłu i wsuń głębokościomierz od suwmiarki, będziesz widział ile masz zapasu na głębokości[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 12:34_________________________________________________Zawsze możesz śruby podszlifować na szlifierce kątowej :wink4:

Opublikowano

Fly rob foty auta i do DIVISIONU wreszcie dołącz :wink4: