Góral.tz Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 dawaj do mnie to ci podpiłuje elegancko i olej odbierzesz
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Pominales tam kilka bolaczek na tej liscie
Flyer Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 dawaj do mnie to ci podpiłuje elegancko i olej odbierzesz po nowym roku zrobimy sobie jakies rezanie u mnie w alternatywy-garage z jakas butla Pominales tam kilka bolaczek na tej liscie oj tam, oj tam
Góral.tz Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 może ten tunel w końcu przełożysz, a po olej wpadniesz przed nowym rokiem czy zabrać go na wycieczkę w góry
Flyer Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 może ten tunel w końcu przełożysz, a po olej wpadniesz przed nowym rokiem czy zabrać go na wycieczkę w góry wpadne w weekend
Wandej Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Wreszcie kupilem spryski mgielkowe podgrzewane od VW. Czekam jeszcze na kroccie i bedzie idealny mod na zime... a u mnie leżą było powiedzieć to bym wysłał paczką jedną [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 10:11_________________________________________________ a psikaja jakos strasznie nisko? troszkę za nisko Wąski sprzedajesz te spryski?? Mam grzane ale ich grzanie chyba już sie skonczylo
Wąski Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Wreszcie kupilem spryski mgielkowe podgrzewane od VW. Czekam jeszcze na kroccie i bedzie idealny mod na zime... a u mnie leżą było powiedzieć to bym wysłał paczką jedną [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 10:11_________________________________________________ a psikaja jakos strasznie nisko? troszkę za nisko Wąski sprzedajesz te spryski?? Mam grzane ale ich grzanie chyba już sie skonczylo jak napisałem że mam to znalazł się chętny poszły ,zostały tylko zwykłe
MARCIN607 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 FLY a na poczcie byłeś?? byłeś :> :>po świętach wiozę dokładkę progi i tylny zderzak do malowania :good: nie będziesz na świętaq u babci? zrobilibyśmy jakiegoś mini/fast/spot ile za przesyłkę Ci dosłać? PS. to się nazywa szybki handel :polew:
Flyer Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 po świętach wiozę dokładkę progi i tylny zderzak do malowania :good: nie będziesz na świętaq u babci? zrobilibyśmy jakiegoś mini/fast/spot nie, tym razem nie bede w Kielcach na swieta, ale pewnie bede u Nosba w styczniu/lutym znowu
MARCIN607 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 ale pewnie bede u Nosba w styczniu/lutym znowu to daj znać jakoś wcześniej ile Ci dosłać $?
michail55 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 ciezko ci bylo z tym swapem?? co trzeba zrobic zeby ten silnik zamienic z avfa
Wandej Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 ciezko ci bylo z tym swapem?? co trzeba zrobic zeby ten silnik zamienic z avfa prawie p&p
michail55 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 eeee chyba prawie robi wielka roznice
Flyer Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 eeee chyba prawie robi wielka roznice do FWD? bes sęsu
Rekomendowane odpowiedzi