Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Flyer

wreszcie bede mogl swobodnie przyspieszac na 4-ce od 80 do 240

To trzeba było wsadzić 2.0TFSI z B8 zrobić program i miałbyś to samo... :decayed::kox:

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Flayer poczochrałeś mi rzęsy tymi tekstami, że teraz jest muł jak ch*j :polew:

Przejedz się zwykłym 1.9 TDI i wtedy stwierdzisz, że masz pocisk a nie samochód :)

Opublikowano

duzo roboty z przekladka z diesla na benzyne u ciebie bylo??

Opublikowano

A czytałeś wątek :wink4:

Opublikowano

duzo roboty z przekladka z diesla na benzyne u ciebie bylo??

nie opierd*olili z nosbem w godzine po pijaku :)))

Opublikowano

jak skończyli to mieli po 3 promile :polew:

Opublikowano

Graty zakupów :good:

Opublikowano

Fly z tym najszybszym b6 to sie nie rozpedzaj :gwizdanie: Chyba ze masz w planach gt2871 :decayed:

To samo ponioslo cie deczko z tym plynnym przyspieszaniem na 4 80-240 :D Chyba na tych co masz teraz bys byl szybszy :naughty:

PS : ja mialem 3,5 :polew:

Opublikowano

Fly kiedy go sprzedajesz :slina::kox:

Opublikowano
  • Autor

To samo ponioslo cie deczko z tym plynnym przyspieszaniem na 4 80-240 :D Chyba na tych co masz teraz bys byl szybszy :naughty:

teraz na 4-ce to wieki trwa 80-240, z raz, czy dwa udalo mi sie taki wolny odcinek wyhaczyc miedzy radomiem, a wawa :)

jak tylko zrobie wszystko co mozliwe :polew:

Przejedz się zwykłym 1.9 TDI i wtedy stwierdzisz, że masz pocisk a nie samochód :)

jak jezdzilem 2,5 to mi wystarczalo mocy, bo wiedzialem, ze i tak wiecej z niego poza softem nie wyciagne - a tu niestety jest inaczej... seria jedzie spoko, ale do czasu :)

dobrze zrobiony diesel jedzie podobnie do mojej serii.

tak, czy siak k04 to max co w tym aucie bedzie, bo dalsze mody to juz duzo grubsza kasa.

Fly z tym najszybszym b6 to sie nie rozpedzaj :gwizdanie: Chyba ze masz w planach gt2871 :decayed:

Ty to juz masz B7 :tongue4:

Opublikowano

200km w fwd mi wystarczy i do tego bede dazyl he :kox: moze jak bym mial quatrro :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

będzie grubo :kox:

Opublikowano

jak jezdzilem 2,5 to mi wystarczalo mocy, bo wiedzialem, ze i tak wiecej z niego poza softem nie wyciagne - a tu niestety jest inaczej... seria jedzie spoko, ale do czasu :)

dobrze zrobiony diesel jedzie podobnie do mojej serii.

tak, czy siak k04 to max co w tym aucie bedzie, bo dalsze mody to juz duzo grubsza kasa.

Wiem jak to jest, jak zrobiłem program to stwierdziłem, że nic więcej do szczęścia mi nie trzeba a teraz to wydaje mi się, że ta moja A4 ledwo, że jedzie :) Tak więc w jakimś stopniu cie rozumiem :)

Gdybym miał RS4 to przez kilka miesięcy też mówiłbym, że nic więcej nie trzeba do szczęścia ale po następnych kilku miesącach pewnie brakowało by mocy :gwizdanie:

Opublikowano

trzeba a teraz to wydaje mi się, że ta moja A4 ledwo, że jedzie :) Tak więc w jakimś stopniu cie rozumiem :)

Mam to samo ze swoim :decayed: :decayed:

FLY gratuluję męskiej decyzji :good:

Opublikowano

chyba muszę wydech zrobić i program :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

chyba muszę wydech zrobić i program :gwizdanie: :decayed:

w naszych kanapach trzeba zmienić pół silnika żeby to się jako tako odpychało, wyjątkiem jest chyba s4 b8.

a nawet jak ma i "pińcet" kucy to nadal do d*py skręca i zawsze będzie bo to nie jest baza na szybkie auto (w domyśle szybkie czyli dobrze przyspieszające, hamujące i przedewszystkim skręcające, nie zaś szybkie na 1/4 czyli do pierszego winkla)

Evo po remapie jedzie jak trzeba, a przedewszystkim skręca :wink4:

Ale zapewne ta A4 ma być cichociemną codzienną szybką kanapą więc inny klimat :>

Nie dziwie się, że 280hp nie jedzie bo musi uciągnąć 1600kg więc jak niby ma jechać :wink4:

Opublikowano

oł siet. A ja myślałem sobie. Zaczynam rezać Quattro . ale ze mnie kozak będzie. Graty już wytargowane.

A tu wciąż tylko 180 Kuni.

Echh. odbieracie chęć do życia :):embarrassed:

Opublikowano

a co? chcesz kupic?
Opublikowano
wyjątkiem jest chyba s4 b8.

a nawet jak ma i "pińcet" kucy to nadal do d*py skręca i zawsze będzie bo to nie jest baza na szybkie auto

kmk B8 juz na prawde dobrze skreca , ograniczaja ja natomiast troszke napedy ale juz takiej przepasci jak kiedys nie ma.

X tez juz nie skreca tak jak IX wiec sie troszke wyrownalo :wink4:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 22:31_________________________________________________

a propos mocy... pod wplywem chwili i dobrej oferty zdecydowalem sie na kupno turbin K04 RS6 i glowic 2.8

a w czym sa lepsze te glowice ?