Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

X właśnie skręca dużo lepiej niżIX - ma lepszy rozkład mas, poprawione napędy i jest duuuużo sztywniejsze :gwizdanie: więc powiedz mi jak ma gorzej skręcać? Trochę gorzej z waga, ale lepszy rozkład ma tutaj większy wpływ według mnie :wink4:

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie ma się co oszukiwać S4 to nie auta na tor jak Impreza/Evo...

Opublikowano

wlasnie FLY co daja te glowice sa tak samo utwardzane jak 2,7 bit zebys jakiejs kupy nie zalozyl ze wyplyna zawory wydechem :)))

Opublikowano

Mają większe kanały :good:

Opublikowano

wlasnie FLY co daja te glowice sa tak samo utwardzane jak 2,7 bit zebys jakiejs kupy nie zalozyl ze wyplyna zawory wydechem :)))

wieksze kanaly dolotowe mają wiec można wiecej mocy wyciągnąć :wink4: A czy wydechowe to nie wiem :decayed:

Opublikowano

Trochę gorzej z waga, ale lepszy rozkład ma tutaj większy wpływ według mnie

no wlasnie datego , a wagi w samochodzie nie oszukasz chodz bys nie wiem co.

Opublikowano
  • Autor

wieksze kanaly dolotowe mają wiec można wiecej mocy wyciągnąć :wink4: A czy wydechowe to nie wiem :decayed:

tak, lepsze przeplywy + walki wydechowe takie same jak w RS4

jeszcze lepsze sa glowice 2.4, ale te sie trafily w bdb kasie

jak sobie wszystko podliczylem, to ten projekt rozciagnie sie mocno w czasie... moooze na jesieni* bedzie 4xx.

* chyba, ze wygram w totka :naughty:

Opublikowano

X właśnie skręca dużo lepiej niż IX - ma lepszy rozkład mas, poprawione napędy i jest duuuużo sztywniejsze :gwizdanie:

Co ? :polew: :polew: :polew: :polew:

Weź :decayed:

Nie no :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

X właśnie skręca dużo lepiej niż IX - ma lepszy rozkład mas, poprawione napędy i jest duuuużo sztywniejsze :gwizdanie: więc powiedz mi jak ma gorzej skręcać? Trochę gorzej z waga, ale lepszy rozkład ma tutaj większy wpływ według mnie :wink4:

jak chciałem pośmigać ostatnio to mi powiedziałeś że........ ślisko jest :decayed: ..... to po WUJA Ci fura z takim napedem :polew: :polew:

Opublikowano

X właśnie skręca dużo lepiej niż IX - ma lepszy rozkład mas, poprawione napędy i jest duuuużo sztywniejsze :gwizdanie:

Powiesz mi, że w X nie ulepszono rozkładu mas, czy też sztywności nadwozia? :kox: może jedynie z tym dużo lepiej to trochę przesadziłem :decayed:

Opublikowano

Powiesz mi, że w X nie ulepszono rozkładu mas, czy też sztywności nadwozia? :kox: może jedynie z tym dużo lepiej to trochę przesadziłem :decayed:

Nic Ci nie powiem. Pojeździsz na Ułęże, Kielce to sobie sam powiesz :decayed:

Nie można ślepo zachwalać tego co się ma tylko dlatego, że nie dają już leasingów na E9 :tongue4:

Opublikowano

Cóż- obiektywnie nie ocenię, chyba, że wciągnę jeszcze IX. Kwestie lepszej sztywności, rozkładu mas, czy też S-AWC wnoszę po testach/opisach. Swojądrogą Ty jeździłeś coś X, czy teżwnioskujesz na podstawie czegoś innego, niż własne doświadczenia? :gwizdanie:

Opublikowano

Cóż - obiektywnie nie ocenię, chyba, że wciągnę jeszcze IX. Kwestie lepszej sztywności, rozkładu mas, czy też S-AWC wnoszę po testach/opisach. Swoją drogą Ty jeździłeś coś X, czy też wnioskujesz na podstawie czegoś innego, niż własne doświadczenia? :gwizdanie:

Nie dość, że jeździłem X-tkami to jeszcze się z takimi ścigałem na torze :decayed: Z sukcesami :tongue4:

Opublikowano

nie dają już leasingów na E9 :tongue4:

eeee to dałoby się jakoś przeskoczyć :decayed::wink4:

Opublikowano

Wiem, Ty dałbyś radę :decayed:

Opublikowano

Nie dość, że jeździłem X-tkami to jeszcze się z takimi ścigałem na torze :decayed: Z sukcesami :tongue4:

Widzisz - skoro piszesz, że z sukcesami to chyba nie są takie najgorsze te X :wink4:

Kupowanie używanego EVO to jak wiadomo ciężka sprawa - robiłem dwa podejścia do IX, raz szukałem dwa miesiące i nie znalazłem nic wartego uwagi w tamtym okresie, więc tym razem chciałem nowe. Dobra kończmy ten offtopic bo zielony się wku*wi :)

Opublikowano

Widzisz - skoro piszesz, że z sukcesami to chyba nie są takie najgorsze te X :wink4:

Nie zrozumiałeś :wink4:

Z sukcesami polegającymi na tym, że swoją E8300KM i 400Nm na semi slicku klepałem 400KM i 550Nm E dziesiątki na slicku :decayed:

Ale wiem, wiem były na dotarciu :decayed:

Opublikowano

źle miałeś załatwioną sprawę ??

Opublikowano

źle miałeś załatwioną sprawę ??

Ale to nie była szydera misiu :wink4: