Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potenza re050a bardzo fajna opona - polecam.

brzmi pięknie - gratki. kiedy widzimy się na mieście? jeszcze obiecanego prawego u mnie nie miałeś :decayed:

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nigdy Michelin Pilot Sport. Szumią jak by łożysk ie było.. .

Opublikowano
  • Autor
potenza re050a bardzo fajna opona - polecam.

brzmi pięknie - gratki. kiedy widzimy się na mieście? jeszcze obiecanego prawego u mnie nie miałeś :decayed:

wpadaj na spota jutro :) a jak nie dasz rady to moze po spocie wpadne do Ciebie...

Opublikowano
Nigdy Michelin Pilot Sport. Szumią jak by łożysk ie było.. .

jeździłem na Pilot Sport 2 w rozmiarze 255/35/19 i nic nie szumiały... (nówki sztuki) :eusathink: ja polecam P Zero Rosso/Nero, sam jestem ciekaw tych Dunlopów SportMaxx GT, które mam na 19tkach.. :kox:

Opublikowano

wpadaj na spota jutro :) a jak nie dasz rady to moze po spocie wpadne do Ciebie...

powinno się udać jutro podjechać :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

będziesz w nim coś jeszcze zmieniał?

Opublikowano
  • Autor

Spoiler s-line na klape lezy i sie kurzy. Musze go w koncu przylepic. Zmieniam koncowki wydechu na 100mm. Jest drugi komplet kol na lato, musze oddac do malowania w grafit. I to chyba tyle... lakier jest w ladnym stanie, ale maska ma odpryski, drzwi ryski i ostatnio odkrylem maly szlif blotnika z przodu nad zderzakiem... ale to juz moze kolejny wlasciciel sobie poprawi.

Plany mialem, 400+, recaro, ale juz ostatecznie odpuszczam, bo to kolejne 20k utopione w aucie.

Chce to dolozyc do kolejnego auta, marzy sie RS6 C5 za rok-poltora maks. ;) Ceny spadly, wiec bedzie okazja cos kupic.

Opublikowano
Spoiler s-line na klape lezy i sie kurzy. Musze go w koncu przylepic. Zmieniam koncowki wydechu na 100mm. Jest drugi komplet kol na lato, musze oddac do malowania w grafit. I to chyba tyle... lakier jest w ladnym stanie, ale maska ma odpryski, drzwi ryski i ostatnio odkrylem maly szlif blotnika z przodu nad zderzakiem... ale to juz moze kolejny wlasciciel sobie poprawi.

Plany mialem, 400+, recaro, ale juz ostatecznie odpuszczam, bo to kolejne 20k utopione w aucie.

Chce to dolozyc do kolejnego auta, marzy sie RS6 C5 za rok-poltora maks. ;) Ceny spadly, wiec bedzie okazja cos kupic.

Tylko kiszke ze same automaty:kwasny:

Opublikowano

I nie jedzie :kwasny:

:decayed:

Opublikowano

I nie jedzie :kwasny:

:decayed:

To 4.2 jest twinT więc powinno jechać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jedzie, jedzie :) od zawsze chcialem miec V8, a to jedyna opcja, bo wolnossak bylby krokiem w tyl.

Opublikowano
Jedzie, jedzie :) od zawsze chcialem miec V8, a to jedyna opcja, bo wolnossak bylby krokiem w tyl.

Sekundy lecą szybko, ale wrażenia w środku słabe przez automat.

Miałem przyjemność być przewiezionym Nicolasa Plusem (500kunia) i ... nudy. Nic się nie działo, a wydech miał mocno ryczący.

Opublikowano

jedyna słuszna przesiadka :)

Opublikowano
  • Autor

Bo to nie wyscigowka, ani nie C6 V10 ;)

Opublikowano

ale czesci hooooooorrrrrrendalnie drogie jak sie cos wysypie... wymiana tarcz hamulcowych to jakis żart. :/. Tez mialem taki pomysl, ale padl. Wybralem 4.2 bez T.

Opublikowano

eee tam od razu w tyl. Wez mesia C63 i bedzie pozamiatane. Gada toto niesamowicie... Jak ogladalem swoje Q to obok stalo rodzinne kombi C63.

Dzwiek byl niesamowity tego ustrojstwa. Szkoda tylko ze naped tylko na tyl - nie bardzo sobie wyobrazam wyjazd na narty czyms takim :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Niestety Mercedes to zupelnie nie moje klimaty... moze za 20 lat :polew:

ale czesci hooooooorrrrrrendalnie drogie jak sie cos wysypie... wymiana tarcz hamulcowych to jakis żart. :/. Tez mialem taki pomysl, ale padl. Wybralem 4.2 bez T.

a co jest takie drogie? znam troche cen i nie ma dramatu.

Komplet tarcz nie nalezy do najtanszych, ale na pewno duzo taniej niz w RS4 B5 i B7 :)

Opublikowano

Bierz Potenzy, kleją niesamowicie:wink:

Opublikowano
Niestety Mercedes to zupelnie nie moje klimaty... moze za 20 lat :polew:

Przejechałbyś się takim Black Series C klasą to zmieniłbyś zdanie :naughty: