Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam Ci naprawde mobile ;)

u nas auta drozsze od aut handlarzy ktorych maja oczywiscie 'nizsze' przebiegi sa ciezko sprzedawalne ;)

tak jak nosb napisal o mojej ex s6 c6 ... nie bylo ani jednej rzeczy do ktorej moznaby sie bylo przyczepic ( poza rysa na blotniku )

przez pare miesiecy w PL 2 telefony jakis koniobijców i pytania o nic ....

2 tyg w niemczech i auto sprzedane ...

niestety polacy przezwyczaili sie i sami tego oczekuja zeby miec "niski przebieg" "nie bity" "ladne zdjecia na aukcji" "full wypas" "najnizsza cena" ;)

i wcale sie nie dziwie handlarza ktorzy kreca przebieg bo polski klient tego chce ... bo jak jest duzy przebieg to auto zuzyte i go nie kupi ... chory kraj.

polak woli np 500 000 skrecone na 170 000 niz oryginalne 300 000 z ksiazka

a drugi aspekt to jak dasz malo to wszscy powiedza .... dales malo napewno sztrucel ;)

jak dasz duzo to kazdy powie 'przeplaciles ... taka mozna miec za xxx taniej' :)

ps. jestes pewien ze chcesz diesla ?

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Latwiej bedzie kupic mocnego diesla niz np. mocna turbo benzyne... 335i sie cenia, jest ich malo, E60 ma w ogole ten silnik?

W C6 nie widze lepszego silnika niz 3.0TDI, na 3.0TFSI mnie nie stac :)

Opublikowano
Latwiej bedzie kupic mocnego diesla niz np. mocna turbo benzyne... 335i sie cenia, jest ich malo, E60 ma w ogole ten silnik?

jest jest:

Oferta - BMW 535 - Auto w bardzo dobrym stanie wizualnym jak i technicznym jak nowe ! posiada bardzo bogate wyposażenie : klimatronic airbag x6 beż :)

w c6 jest 4.2 ale jest on na lancuchu i ma troche potencjalnych problemow

nie chcesz wolnossaka ? np 545i ?

Opublikowano

Dawno nie zaglądałem :wink: Stłuczka wyszła tylko na plus dla auta :decayed: Szkoda że idzie do żyda bo jest zrobiona ze smakiem oby została w klubie :kox:

Opublikowano
Jakoś mocno nie zagłębiałem się w 335, ale nie słyszałem o jakichś wadach tego motoru.

W N54 jest problem z pompą wysokiego ciśnienia (HPFP). Pomimo akcji serwisowej, nawet po wymianie nie wytrzymują one dłużej niż 50tys km. Jak brać 335i to z N55 czyli po 2010r. Jest tam jedno Turbo-TwinScroll i Valvetronic, niższe spalanie o ok 10%, max moment jest niżej, bo przy ok 1200rpm! (400Nm) no i rozwiązano wszystkie niedociągnięcia poprzednika.

Opublikowano
  • Autor

Waski, zejdzmy na ziemie :grin: nie kupie auta za 100k, nawet jakby mnie bylo stac, to nie wylozylbym takiej gotowki na samochod, stracone pieniadze :wink:

Alv, tak, lakier odswiezony, lampy odswiezone, pare mini modow :wink:

Opublikowano

chyba nie ma az takiego małego pyndla , zeby taką gablotą sie bujac. :naughty:

Opublikowano

Michał bierz e60 koniecznie r6 obojętnie czy pb czy on, żadnych kompromisow w postaci jakis 4 cylinrow i gwarantuje ze będziesz zadowolony... Ja tylko czekam aż mi się Leasing na a5 skończy i wracam do BMW , no chyba ze audi czymś nowym zaskoczy w 2014-2015...

Opublikowano
  • Autor
Michał bierz e60 koniecznie r6 obojętnie czy pb czy on, żadnych kompromisow w postaci jakis 4 cylinrow i gwarantuje ze będziesz zadowolony... Ja tylko czekam aż mi się Leasing na a5 skończy i wracam do BMW , no chyba ze audi czymś nowym zaskoczy w 2014-2015...

eh, bo zla zmiane zrobiles moim zdaniem :) FWD + 1.8T, to niestety nie to co RWD albo Q i przynajmniej 6 garow...

Opublikowano

najbardziej boli mnie to że mam odkurzacz - czytaj 4 cylindry - jeżeli mnie będzie stać to nigdy więcej

jeździłem w audi i Q i FWD i mam porównanie i dla mnie w codziennej jeździe Q czuć tylko na mokrym - na suchym tylko z pedałem w podłodze w zakręcie widać różnicę bo tak przodu nie wynosi choć i tak w porównaniu z BMW wynosi - takie są moje odczucia i nie chcę nikogo uswiadamiać i w wdawać się w dyskusję nad wyższością poszczególnych napędów nad innym bo każdy ma swój rozum i ja nie mówię że BMW jest lepsze czy gorsze - ale mi bardziej pasuje i narazie ani A6 c7 ani nawet A7 (bo mi się nie podoba) tego nie zmienia ...

Opublikowano
Ja tylko czekam aż mi się Leasing na a5 skończy i wracam do BMW

Po 24m-cach możesz juz spokojnie spredawać :wink:

Flyer, myślałem, że trochę dłużej po modzie pojeździsz. Jesli rozważasz A6 3.0TDI i 530d/535d to nawet się niezastanawiaj i bierz to drugie.

To 3.0TDI w A6 ogóle nie jedzie. Będziesz miał takie BRD z A4 w większej budzie i tyle :kwasny:

A B8 Allroad odpada?

Opublikowano
  • Autor

Już 2,5 roku po swapie, czas zapitala.

B8 allroad piękne, ale zdecydowanie nie mój budżet ;)

Opublikowano
Już 2,5 roku po swapie, czas zapitala.

B8 allroad piękne, ale zdecydowanie nie mój budżet ;)

Kurcze, faktycznie czas szybko zlecial :)

Szukaj w takim razie ladnej 550i ;)

Strasznie mnie wnerwia, ze Audi nie wstawia duzych silnikow do normalnych wersji.

Takie 4.0 V8 byłoby super w niekrzykliwej budzie, wygodne na codzien i komfortowe w trasie. Nie kazdy chce miec od razu krzykliwe S czy RS. Takie 550i wyglada dla 90% ludzi jak 520d a wrazenia z jazdy sa na zupelnie innym poziomie. Dla mnie polaczenie "normalnej" wersji z fajnym silnikiem to ideal.

Kiedys w A6 bylo 4.2 V8 szkoda ze juz go nie ma. Tak wiem, zastapil go 3.0tfsi, ale to juz nie to samo :-/

Opublikowano

Sporą reklamę ogłoszenia można mieć via ebay

Np:

AUDI QUATTRO | eBay

Opublikowano

po czipie waltecha czyli do poprawki :)

Opublikowano

Moim zdaniem te 3er może i są ładne ale małe :thumbdown:

Opublikowano

małe bardzo, nie wiem czy nie mniej miejsca niż w b6 coś w stylu b5 chyba...ale jak nie ma rodziny do wożenia to spoko...z przodu nie ma problemu z miejscem

Opublikowano

Porównywalnie ale jak dla mnie B6 to małe autko :decayed: