Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

z przodu w 3er jest mniej miejsca niz w B6, ale z tylu porownywalnie

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Polecam EVO X - z tyłu więcej miejsca niż w B6/B7 :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Poczekajcie, jeszcze nie zdarzylem nawet porzadnie A4 wystawic na sprzedaz :grin:

Opublikowano

Piękne to ono nie jest, ale sytuacja zmienia się diametralnie po pierwszej przejażdżce :slina:

Opublikowano

No całkiem możliwe. Zewnątrz bardzo ładne auto muszę przyznać:hi:

Opublikowano

do bmw trzeba sie przyzwyczaic ale powiem ze po paru chwilach bmw robi robote moja z4 robila na maxa :)

Opublikowano

bmw środek na żywo robi lepsze wrażenie - no i tam jest jakoś wszystko nastawione na kierowcę - żeby jemu było dobrze - jest dużo niby głupich szczegółów które cieszą :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pisalem juz 1,5 r temu n/t moich wrazen z trasy PL > DE > PL zrobionej zwykla 320D - bardzo fajne auto.

Opublikowano
do bmw trzeba sie przyzwyczaic ale powiem ze po paru chwilach bmw robi robote moja z4 robila na maxa :)

Robote może i robiło tylko pytanie w którym aucie lipej się czujesz siedząc w środku i czym Ci się lepiej jeździ na dłuższą metę. Ja całe szczęście okres BMW mam już za sobą i wiem że w najbliższych latach na pewno się nie przesiądę, ale tak to jest kążdy ma swoje upodobania. Ja w AUDI znalazłem to czego szukałem i narazie mam spokój przynajmniej co do marki bo C7 w Avancie już chodzi po głowie:decayed:

Opublikowano

mnie sie kazdym dobrze jezdzi odkad sprzedalem z4 szukam w audi i drive guzika ktory za***ista robi robote w z4 wsztko pod reka nie trzeba gdzies daleko za tym siegac fajnie a w a4 i r8 ten przycisk tak jakos z przodu wladowali trzeba reke wyciagac

bmw ma swoje zalety i mysle ze kupie taka jeszcze :)

Opublikowano

AUDI WYMIATA - to jest autko w którym wszystko jest na swoim miejscu i ma ogromną klase i styl :) dobrze zmodyfikowana z serii Aczwóreczka jest naprawde zajebiaszcza . W bmw tylko fotele byly dla mnie wygodniejsze , reszta tak po chińsku zupełnie nie logicznie porozmieszczana... ale o gustach sie nie dyskutuje

Opublikowano

No widzisz ja mam wrecz odwrotne odzczucia, dla mnie w bmw wszystko jest pod kierowce co daje ta radosc z jazdy ktora sie tak szczyca a audi to dla mnie taka zwykla skody czy vw z lepszymi materiami no ale jak piszesz o gustach sie nie dyskutuje

Opublikowano
No widzisz ja mam wrecz odwrotne odzczucia, dla mnie w bmw wszystko jest pod kierowce co daje ta radosc z jazdy ktora sie tak szczyca a audi to dla mnie taka zwykla skody czy vw z lepszymi materiami no ale jak piszesz o gustach sie nie dyskutuje

no teraz żeś wrzucił....audi = skoda :facepalm:

Opublikowano

no teraz żeś wrzucił....audi = skoda :facepalm:

Sory za OT. Kumpel jeździł a3 z 98 roku i potem przesiadlł się w Octavie z 2007 i stwierdził że woli 14 lednie audi niż 5 5 letnią skodę:facepalm: Ale to temat rzeka tak samo jak porównanie Audi i BMW. Ile ludzi tyle opinii :wink:

Opublikowano

i do tego każdy chwali swoje, żeby się lepiej czuć :decayed:

Opublikowano
i do tego każdy chwali swoje, żeby się lepiej czuć :decayed:

No widzisz jak mam audi a chwale BMW :decayed:

Opublikowano

widać po sygnaturce, że bmw jednak Ci bliższe sercu :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dziś Piotrek z fotomotive.pl zrobił mi małą sesję (polecam!). Mały sneak peak :wink:

a4biturbo01a.jpg

a4biturbo02b.jpg