OLO_GDA Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 fajna tablica:) ale W2, a wiem kto ma W1 speed, i jest to sprzet nawet szybszy od RSa:) tyle ze na dwóch kółkach:) fura = marzenie, niebawem tez sie przesiade do B7, ale RS to jeszcze tylko marzenie (chyba takie auto najbardziej bym chcial)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ostatnio widziałam to autko na żywo niedaleko Galerii Mokotów, jest po prostu piękne, nie pogniewałabym sie gdybym mogła sie przejechać, nawet jako pasażer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 nie pogniewałabym sie gdybym mogła sie przejechać, nawet jako pasażer Oj Kasia, Kasia - jakbys zobaczyła własciciela to bys chciała jeszcze bardziej Właściciel mnie nie interesuje tylko jego autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Hahahahahahahha dziewczyny mnie rozwalily w tej chwili wlasnie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucior Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 tez mam RS4 B7. wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze koncza mi sie tarcze. zanim oddam do autoryzowanego serwisu i wydam na tarcze i klocki PLN5k chcialbym spytac, czy sa jakies alternatywy i ew gdzie mozna ich szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 tez mam RS4 B7. wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze koncza mi sie tarcze. zanim oddam do autoryzowanego serwisu i wydam na tarcze i klocki PLN5k chcialbym spytac, czy sa jakies alternatywy i ew gdzie mozna ich szukac Zapraszam na spociki warszawskie we wtorki, ktos na pewno cos doradzi, a ja bym sobie obejrzał to cudo w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 ktos na pewno cos doradzi Ta, wlascicieli RS'ow Ci u nas dostatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zapomnij o zamiennikach do RS4.Nie sądze , żeby się to zmieniło , ale kiedyś szukaliśmy tarcz do RS4 B5 i tylko w ASO niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucior Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 dzieki za odpowiedzi to wszystko upraszcza :] wesolych swiat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RS4DEVIL Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Moje marzenie RS4 AVANT Ale jak juz sam zauwazyles, ja tez wolalbym biale. Poki co musi mi wystarczyc TDI, chociaz bardzo podobne juz do RS-a Jesli mi ktos pomoze to wstawie fotki. (jestem tu dopiero od dwoch dni i nie mam pojecia jak je wstawic) Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulig Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość C.MILE Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 tez mam RS4 B7. wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze koncza mi sie tarcze. zanim oddam do autoryzowanego serwisu i wydam na tarcze i klocki PLN5k chcialbym spytac, czy sa jakies alternatywy i ew gdzie mozna ich szukac Gratuluje, oby więcej RS-ów na drogach PL. Nie szukaj zamienników, bo szkoda rzeźby, czeka Cię wizyta w ASO lub możemy to zrobić przez mój serwis jak wolisz. Ja też mam wymianę tarcz, ale muszę dojeździć klocki do końca. Kwotowo nie jest to mało, ale na tym nie wolno oszczędzać szczególnie w tym modelu. Jak kupiłeś RS-a to musisz wiedzieć jakie czekają Cię wydatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulig Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tak tak ja tez czekam i zmieniam tarcze nie ma co oszczedzac u mnie nawiercane koszt ok 2 tys.[br]Dopisany: 28 Grudzień 2007, 16:48 _________________________________________________Panowie a moze spotkanie RS4 w Wawie podajcie termin i miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucior Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 moim glownym celem nie byly oszczednosci, a zwykla chec uniezaleznienia sie od jednego dostawcy... nie gorzej a taniej / lepiej, a (moze nawet) w podobnej cenie niegdys tak eksperymentowalem przy okazji tarcz i klockow do imprezy... wydaje mi sie, ze nie jestem pod tym wzgledem wyjatkowy niezaleznie od tego zdaje sobie sprawe, ze 'wysilony' model ogranicza mozliwosci i moze na tym warto juz ten watek zamknac, bo niezaleznie od tego co powynajdowalem na forach i szperajac w necie ostatecznie poszedlem po linii najmniejszego oporu i za pare dni zalatwiam sprawe w ASO re spotkanie rs4 czemu nie? znam jeszcze jednego kolege, ktory by sie kwalifikowal :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 re spotkanie rs4 czemu nie? znam jeszcze jednego kolege, ktory by sie kwalifikowal :] Więc reszte omówcie w spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość C.MILE Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Tak tak ja tez czekam i zmieniam tarcze nie ma co oszczedzac u mnie nawiercane koszt ok 2 tys.[br]Dopisany: 28 Grudzień 2007, 16:48 _________________________________________________Panowie a moze spotkanie RS4 w Wawie podajcie termin i miejsce Początek lutego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Panowie którzy maja RS4 w budzie B7 przyznac sie który został dzis obdarowany przez panów w szarym MONDEO niemałym pewnie mandacikiem w Wawie na skrzyzowaniu Przyczółkowej i Kruzeli, nr rej RS-a : W2 CZA...???? Baaardzo długo był trzymany w radiowozie, a te men.. cały dzisiejszy dzien jezdziły od Wilanowa do Konstancina i trzepały kogo popadnie... Az mi sie przykro zrobiło jak to widziałem, a stałem tam dłuższy czas bo niedaleko pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 W2 CZART, mijalem sie z nim pare razy w tamtych okolicach juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Panowie którzy maja RS4 w budzie B7 przyznac sie który został dzis obdarowany przez panów w szarym MONDEO niemałym pewnie mandacikiem w Wawie na skrzyzowaniu Przyczółkowej i Kruzeli, nr rej RS-a : W2 CZA...???? Baaardzo długo był trzymany w radiowozie, a te men.. cały dzisiejszy dzien jezdziły od Wilanowa do Konstancina i trzepały kogo popadnie... Az mi sie przykro zrobiło jak to widziałem, a stałem tam dłuższy czas bo niedaleko pracuje Nie było ekipy TVN Turbo? mogli by pokazać Tym akcentem kończę OT inne wpisy lądują w Koszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C1 KUBA Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 mi również siadły tarcze i wymieniam w przyszłym tygodniu, sprowadziłem z Niemiec. a spotkanie czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi