slepy Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 ja też czekam na resztę fot, koła na żywo robią zamieszanie, nawet brudne:decayed:
konus Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 Robią szał na wsi jednym słowem Mam chwilową niechęć do auta i nie robie w nim nic tylko mechaniczne naprawy Może do kalendarza by co wysłał?
Frimuś Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Jak najbardziej wysylaj! A to czemu niechec okres masz Zapewne na wsi szal murowany
sokal Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Przy tej pogodzie można mieć niechęć do czegokolwiek
konus Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 Brakuje hajsu, czasu na dłubanie... nawet nie ma kiedy odkurzyć porządnie Jeszcze jedno do kolekcji:
cymek28 Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Fajne fotki.To teraz zostało tylko swap silnika zrobić.
konus Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 Jak jest czym i ktoś ma trochę umiejętności to coś się da zrobić No pasowałoby zmienić ale wolałbym jakiego afn-a niż znowu bawić się ze spalaniem rzędu 10-15l/100km Które zdjęcie można by do kalendarza?
junior_tdi Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Brakuje hajsu, czasu na dłubanie... nawet nie ma kiedy odkurzyć porządnie Jeszcze jedno do kolekcji: http://www.bankfotek.pl/image/1283560.jpeg fpytkę dekory jakie masz w środku?
junior_tdi Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Czerwony flok od maxa to rozumiem ---------- Post dopisany at 07:56 ---------- Poprzedni post napisany at 07:55 ---------- grill eSowy albo RSowy bym tu widział jeszcze
Robertuss Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 O kurde... dobra fura... Choruję powoli na flaty i chyba już wiem czego będę szukał na wiosnę
konus Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 dobra felga nie jest zła Tylko nie maluj na czerwono bo u mnie we wsi już widziałem kseroboyów na czerwonych stalówkach
dixon_ns Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 nie wiem czy było wcześniej pisane czy nie, ale interesuje mnie czym malowałeś te felgi? kolorek jak najbardziej na
konus Opublikowano 27 Października 2012 Autor Opublikowano 27 Października 2012 zwykłym pistoletem a farba to jakiś akryl z palety renaulta czy pies wie czego trzyma się świetnie jedynie za słabo zmatowione były wnęki na śruby i tam troszkę od odkręcania farba się zniszczyła a malował kumpel, który nawet lakiernikiem nie jest
Rekomendowane odpowiedzi