Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie się wybieracie na wakacje:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem na Chorwacji - wyspa Rab. Potwierdzam jest zaje..scie i na innych sąsiednich wyspach również nie gorzej.

No prawie na samym dole , kawal drogi :mysli:

Jest kawał fakt. Ale naprawdę warto tam jechać. Wyspa z lądu wygląda jak kamienna pustynia(można się wystraszyć) ale po drugiej stronie jest raj :tongue4:

Opublikowano

Jak ktos interesuje sie Rodos, to goraco polecam... bylem 3 tygodnie temu.

Swietne [podobno najlepsze na wyspie] jedzenie i oczywiscie bardzo fajne warunki znajdziecie w Grecotelu Rodos Royal. Faliraki, 10km od stolicy Rodos.

Opublikowano

jakiś blady wróciłeś i wymęczony :confused4: :gwizdanie:

Opublikowano

Ja polecam od siebie egipt, sharm el sheikh, dokładnie biuro podróży itaka, byłem w zeszłym roku w czerwcu. Doskonała organizacja wszystko dopięte na ostatni guzik. Jedzenie extra, okolica bardzo fajna, możliwość wycieczek fakultatywnych. Ja byłem oglądać sfinksa, w jerozolimie, betlejem, na nurkowaniu, w palestynie. Naprawdę polecam. :good:

Opublikowano

Ja polecam od siebie egipt, sharm el sheikh, dokładnie biuro podróży itaka, byłem w zeszłym roku w czerwcu. Doskonała organizacja wszystko dopięte na ostatni guzik. Jedzenie extra, okolica bardzo fajna, możliwość wycieczek fakultatywnych. Ja byłem oglądać sfinksa, w jerozolimie, betlejem, na nurkowaniu, w palestynie. Naprawdę polecam. :good:

ja to sie usmialem , jak sie ogladnalem , a po drugiej stronie sfinksa i piramid, Mcdonald i chyba KFC

:polew:

Opublikowano

podobno w egipcie woda zanieczyszczona ropą..

Opublikowano

ja to sie usmialem , jak sie ogladnalem , a po drugiej stronie sfinksa i piramid, Mcdonald i chyba KFC

:polew:

Mcdonald's i KFC są na całym świecie i niekoniecznie musi to być wada, bo jest ogrom ludzi którzy tam na pewno jedli sugerując się znaną marką i oni się z tego cieszyli ze to tam jest. Powiem więcej- jadąc w nocy z Izraela autokarem jechaliśmy przez pustkowia , praktycznie zero aut na drodze , i nagle wyjeżdżamy zza zakrętu a tam mcdonald's z mcdrive i kolejka po hamburgery. To był dopiero widok :decayed:

Opublikowano

rodos :naughty:

byłem 2 lata temu, było zaje.... ście tylko brak plaż po stronie Ilalyssos, w połowie sierpnia w Faliraki ja k w piekarniku

to co mogę polecić z zeszłego roku to Teneryfa i hotel Bahia Principe Costa Adeje

a już za 7 dni wybieram sie na Kos

jeśli chodzi o Egipt to częściowo popieram że syf, przy hotelu kulturka a kawałek dalej bajzel

Turcja-fajnie ale z mały minusem, oprócz hotelu nuda i daleko wszędzie.

P.S może był ktoś na KOS

Opublikowano

W tym roku drugi raz Chorwacja (oczywiście inne miejsce niz zeszły rok)

Tym razem Baśka Voda 10 km od Makarskiej.

Opublikowano

Ja wybieram się do Włoch, a dokładniej do Senigalli. Jadę tam nie po raz pierwszy i polecam, jest to nieduże miasteczko typowo turystyczne nad Adriatykiem.

Opublikowano
  • Autor

ooo widze plany:D

ja miałem do grecji na wyspe Thassos ale musiałem zrezygnować niestety:(

i jade obecnie do Jastrzebiej góry, oraz do senatorium na począku sierpnia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

no właśnie a z Polski co polecacie :naughty:

Opublikowano

warszawe..a szczególnie we wtorki w promoce o 19 :decayed:

Opublikowano

jakiś blady wróciłeś i wymęczony :confused4: :gwizdanie:

praca :decayed:

Opublikowano

warszawe..

co by kuźwa nie mówić to takich imprez jak macie w w-wie to nie ma nigdzie indziej w kraju :kox::naughty:. ostatnio jestem raz-dwa razy w tygodniu, w piatek byłem w operze, a w środę enklawa, jak Adaś możesz coś polecić ciekawego to pisz bo słabo znam miasto

Opublikowano

Przedwczoraj wróciłem z Meksyku (Playa de carmen) :good: jak dla mnie to narazie wakacje życia a byłem już w kilku miejscach,

Morze Karaibskie naprawde robi wrażenie polecam przez Niemieckie biura, jest spora

róznica w cenia na +

:good: :good: :good:

Opublikowano

dużo ludzi chwali też turcję

:good:

Alanya - biuro podróży to GTI :)

Opublikowano

Ja dzisiaj z rodzinka pojechałem nad morze się troszkę popluskać i przy okazji załapałem Rzeźby z piasku jest czynne do końca sierpnia w Blankenberge –( miasto w zachodniej Belgii)

Jeśli ktoś będzie gdzieś w pobliżu to polecam.....

Kilka fotek ale słabej jakości bo robione tel.Zdjęcia ciemne są robione w tunelach gdzie jest utrzymywana temperatura i wilgoć te jasne to na zewnątrz jest nawet Kraków i Jan Paweł II :hi:

http://wypsiu.fotosik.pl/albumy/769882.html

Opublikowano

Ja wybieram się do Włoch, a dokładniej do Senigalli. Jadę tam nie po raz pierwszy i polecam, jest to nieduże miasteczko typowo turystyczne nad Adriatykiem.

Chciałem w tym roku jechać do Włoch,ale zbiegło się kilka spraw i nie dam rady.

Opublikowano

Kazdy planuje wyjazdy za granice a ja skromnie jade sobie z żonką i córeczką na tydzien nad nasze piekne morze okolice Mielna od 4 lipca do 11 pozdrawiam