Dev Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 witam trafiłem taniutko rozbitą B5 S4 :good: :good: mam pytanko, czy ktos z Kolegów przekładał całe przednie zawieszenie tj zwrotnice, wahacze, stabilizator i półosie do zwykłej A4 ????? czy wszystko bedzie P&P ????????? :mysli: :mysli: nie chce mi sie eksperymentować, nie mam czasu, no chyba że będę pierwszy :polew: :polew: :polew: czekam na info w temacie pozdrawiam T
Cristoforo Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Nosb robił taką przekładkę [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 18:54_________________________________________________ale może być problem z półosiami
Cristoforo Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 czy podejdzię pod skrzynie 1.8T??? ale raczej nie więc moze być problem no chyba że robisz swap na 2.7BIT Tomek proszę
Dev Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Opublikowano 18 Maja 2010 czy podejdzię pod skrzynie 1.8T??? ale raczej nie więc moze być problem no chyba że robisz swap na 2.7BIT Tomek proszę nie będe robił swap-a, nie interesuje mnie chcę tylko zrobic przekładke na hamulce 320mm
soobolek Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Jeśli chodzi tylko o hamulce to wystarczy samo jarzmo i zacisk. A jak masz zacisk ATE to tylko same jarzma (no i oczywiście tarcze z klockami), jest wątek o tym na forum w dziale zrób to sam.
Kowi87 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Jeśli chodzi tylko o hamulce to wystarczy samo jarzmo i zacisk. A jak masz zacisk ATE to tylko same jarzma (no i oczywiście tarcze z klockami), jest wątek o tym na forum w dziale zrób to sam. wątek to jest ale o 312 a one nie są z S4 :gwizdanie: doczytaj zanim cos radzisz
Rekomendowane odpowiedzi