ROBERT Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 No ale masz wszystko już napisane (nawet w dwóch wątkach ... ) , jaką wiedzę jeszcze potrzebujesz :?:
michcio1985 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 kurna........u mnie też tak drży.....nie ma więcej żadnych objawów,ale identycznie jak na tym filmiku.
paput Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 kurna........u mnie też tak drży.....nie ma więcej żadnych objawów,ale identycznie jak na tym filmiku. to u mnie dodatkowo jakoś dziwnie jęczy pasek nawet po wymianie paska i napinacza
ROBERT Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 to zmień koło jednokierunkowe alternatora i przestanie jęczeć
paput Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 to zmień koło jednokierunkowe alternatora i przestanie jęczeć a jaki klucz wchodzi w alternator boscha? Kupiłem INA za 140 zł
RS Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 to zmień koło jednokierunkowe alternatora i przestanie jęczeć a jaki klucz wchodzi w alternator boscha? Kupiłem INA za 140 zł
ROBERT Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 podjedź do najbliższego mechanika i odkręci ci to sprzęgiełko za 10 pln (a może nawet gratis) w 2 minuty , po co kupować ten klucz ...
paput Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 no i lipa rozkręciłem wszystko oprócz właśnie tej śruby ;( tam pasuje klucz 12 kątny [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 18:14_________________________________________________i jeszcze jedno wydaję mi się że to sprzęgiełko chodzi tak jak powinno
ROBERT Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 no to pozostało wisko :gwizdanie:
paput Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 no to pozostało wisko :gwizdanie: wisko mam nowe założone, w poniedziałek wymienię to sprzęgiełko i się okaże. To które mam działa wg mnie dobrze w jedną stronę zasprzęgla w drugą przepuszcza przy szybkim ruchu ręką[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 06:22_________________________________________________Teraz jest tak:mam wymienione na nowe następujące rzeczy: -wiskoza -pasek alternatora Gates -napinacz paska alternatora INA -sprzęgiełko alternatora INA -pompę wody i napinacz nadal drży To co mi zostaje to obadać pompę wspomagania, widzę że sączy się gdzieś z niej olej ale nie ubywa dużo oleju w zbiorniczku wyrównawczym. Luzu na kole pasowym nie ma dużego, obraca się kołem w miarę lekko. Jak myślicie robić coś z tą pompą?
Rekomendowane odpowiedzi