M.Audi Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 witam znalazlem na allegro srodek do odgrzybiania klimatyzacji o nazwie Clern Air http://www.allegro.pl/item1032206567_bezinwazyjne_odgrzybianie_klimatyzacji_hit_sezonu.html jest dosc popularny ale czy skuteczniejszy od juz sprawdzonej pianki ktora sie wypelnialo nawiewy? Jesl ktos tego uzywal to byl bym wdzieczny za wypowiedzi na temat tego srodka?
Artur82 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ten preperat mozna kupic w tesco za 19,99 a co do skutecznosci to osobiscie nie uzywalem ale brat uzyl w focusie i jest zadowolony
majkel_majki Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Wszystko czego nie zaaplikujesz bezpośrednio na parownik to ściema na chwilę i wyrzucanie pieniędzy. Też kiedyś użyłem takiej puszeczki, skutek- lepkie plastiki i poplamiona tapicerka w okolicy działania tego ustrojstwa, a popachniało może z tydzień, odradzam
Raftik Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Ten środek mogę polecić z czystym sumieniem : http://moto.allegro.pl/item1031627006_odgrzybiacz_klimatyzacji_loctite_hygiene_spray_fv.html Odpala się puszkę w aucie i na obiegu wewnętrznym sama się opróżnia wewnątrz auta, po 20 minutach wietrzymy auto i jest OK. Naprawdę u mnie pomógł na smrody związane z klimą, stosowałem to również w dwóch poprzednich autach i zawsze skuteczny w przeciwieństwie do pianek i innych badziewi z marketów.
Tomson Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 używałem u matki w samochodzie, w sumie podziałało, ale dopiero po 2 puszce
miron123 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 te puszki to badziewie,tez tego uzyle efekt na tydzien ,musi buc puszczone besposrednio na parownik jak pisze kolega Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi