Skyliner89 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Bramkarz zawalił przy pierwszej bramce. Jak by stał przy słupku to by to obronił. Ja tak bronie jak stoję na bramce jak ktoś strzela mi z ostrego kąta, z lewej czy z prawej strony. Jak by się dobrze rzucił bramkarz to też by obronił w sytuacji po której padła bramka na 2:0:hi:. Jestem pełen podziwu dla Koreańczyków, że mimo straty 2 bramek w ciągu 20 min nie poddali się i walczyli do końca (co nie można powiedzieć o Reprezentacji Polski, którzy łatwo się poddają). Cieszyłem się, że strzelili Koreańczycy bramkę. Nigdy nie lubiłem Brazylii. Jako reprezentacja mają silny zespół, ale ich liga jest cienka... jak by grali przeciwko jakiemuś średniakowi z ligi francuskiej, niemieckiej, włoskiej, angielskiej czy hiszpańskiej to by sobie nie poradzili. Z taką grą Koreańczycy są w stanie wyjść z grupy (czego bardzo im życzę). Brazylia trafi na mocny zespół z Europy np. Niemcy, Hiszpanie czy Holandię to dostaną wpierdziel. Na razie to pierwsze mecze. Jeszcze zespoły z Europy się rozkręcą. Ciekaw jestem co jutro pokaże Hiszpania w meczu z Szwajcarią .
Gość mmcv Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ciekaw jestem co jutro pokaże Hiszpania w meczu z Szwajcarią . Cudow bym sie niespodziewal , ale mam nadzieje ze obejrze ciekawy mecz .
joker-lukasz Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 szkoda że Korea nie pojechała Brazylii ciekawiej byłoby w tej grupie.. a tak to pewnie będą same remisy jak w całych mistrzostwach szkoda Koreańczyków tak się starali a bramkarz ciamajda zwalił wszystko.. powinni go od razu ściągnąć do łagrów widzieliście jak Koreański Roney płakał przy śpiewaniu hymnu?? Już se wyobrażał jak po przegranych mistrzostwach ciągną ich w kajdanach do obozów pracy a tak na poważanie to szkoda chłopów.. Polskę to by pojechali z palcem w d*pie.. jakbyśmy wystawili reprezentacje w piciu to może lepiej by nam szło.. Boruc na pewno umie dużo owalić.. chociaż i tak pewnie Ruscy by nas przepili
David Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 no remisow jest duzo i goli tez malo i te trabki
krzyniek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 no remisow jest duzo i goli tez malo i te trabki goli mało bo się dopiero rozkręcają (mam taką nadzieję) a te trąby nawet nie czuć że to prawdziwy mecz
joker-lukasz Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 no remisow jest duzo i goli tez malo i te trabki goli mało bo się dopiero rozkręcają (mam taką nadzieję) a te trąby nawet nie czuć że to prawdziwy mecz ja tam w sumie murzynów rozumiem z tymi trąbkami.. od najłodszych lat uczą ich na takich trąbić żeby złapać zwierzynę jak u nas dzieci żują smoczek to u nich taką trąbkę
krzyniek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ten słynny "łepp" sędziuje mecz hiszpania- szwajcaria
Gość mmcv Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Co Iniesta robi to nie mam pytan !!, narazie nie dokonca sie uklada gra Hiszpana choc graja fajnie
kulczykADAM Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 A Hiszpanie maja zostać mistrzami świata a tu niewidać nic w tym kierunku
David Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ale to co Hiszpania gra sa bardzo mocni
Maciek80 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ale urwał gola!!!!! Żelek Fernandez dla zegarmistrzów
Gość mmcv Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 az mi sie nie chce wierzyc co sie dzieje na tym boisku !!
krzyniek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ...ja pier***e co za mecz :kox: przynajmniej jest na co popatrzeć a nie to co wczoraj [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 17:34_________________________________________________nie nie uwierzę jak tak się skończy... niech strzelą na remis
wypsiu Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ...ja pier***e co za mecz :kox: przynajmniej jest na co popatrzeć a nie to co wczoraj [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 17:34_________________________________________________nie nie uwierzę jak tak się skończy... niech strzelą na remis niech strzelą na 2:0
Rekomendowane odpowiedzi