Gość DiM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 tak jak ktoś kilka stron wcześniej napisał - emocje jak przy zbieraniu jagód
Skyliner89 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 1:0 ŚP. Kazimierz Górski mawiał "Dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe" . Mam nadzieje, że WKS wygra, jak nie to chociaż zremisuje :>.
krzyniek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 1:0 ŚP. Kazimierz Górski mawiał "Dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe" . Mam nadzieje, że WKS wygra, jak nie to chociaż zremisuje :>. ja liczę na remis
FAZY Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Erickson musi zmienić taktykę na drugą połowę meczu,bo tak grając nic WKS nie zdziała
Sqizzy Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 "bomba poszła taka że mózg staje" :polew: Komentarz Strejlau'a po bramce fabiano.
krzyniek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 brazylia gra prowokacyjnie i artystycznie - mecz się popsuł :kwasny, sędzia nie panuje chyba
Rekomendowane odpowiedzi