Skyliner89 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jaja... Teraz rzuty karne... GO GO GHANA :> :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 czarny to jednak leser :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ...koniec Ghana do domu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 i znowu wygrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ...koniec Ghana do domu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 doj**ali w karnych Ghańczycy... . Zamiast przypier...... :angry:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2010, 23:16_________________________________________________ale jutro Argentyna rozprawi się z Niemcami :gwizdanie: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ale jutro Argentyna rozprawi się z Niemcami :gwizdanie: . ni hu hu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ale jutro Argentyna rozprawi się z Niemcami :gwizdanie: . ni hu hu :gwizdanie: właśnie że tak hu hu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ale jutro Argentyna rozprawi się z Niemcami :gwizdanie: . ni hu hu :gwizdanie: właśnie że tak hu hu a moze zakładzik maly :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja cie pitole, chyba najwiekszy dreszczowiec z meczy na tych mistrzostwach, i jak się popłakal na koniec, zupelnie sie rozkleil, heh, zeby tylko krzywdy sobie nie zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ale jutro Argentyna rozprawi się z Niemcami :gwizdanie: . ni hu hu :gwizdanie: właśnie że tak hu hu a moze zakładzik maly :gwizdanie: niee już sporo mi przepadło na tym mundialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jak przegrac wygrany mecz? dwugodzinny film instruktażowy na przykładzie Ghany w meczu ćwierćfinałowym na MŚ w RPA a jutro argentyna musi polec!! finał Niemcy-Holandia to byłoby cos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Szkoda, że pod koniec dogrywki Gyan nie wykorzystał rzutu karnego ;(. Wiadomo stres, presja, zmęczenie... Holandia się rozprawi z Urugwajem w półfinale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 a tak propo o której jutro meczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 16:00 Niemcy - Argentyna, później o 20:30 Paragwaj - Hiszpania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 16:00 Niemcy - Argentyna, później o 20:30 Paragwaj - Hiszpania ja pitole a z laska juz sie ustawiłem na jutro i nie wiem co wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Laska się wkur :polew: . Pomyśli sobie... Ważniejszy mecz ode mnie to spier :polew: . Trzeba było się umówić na 18:00 albo na niedziele . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Laska się wkur :polew: . Pomyśli sobie... Ważniejszy mecz ode mnie to spier :polew: . Trzeba było się umówić na 18:00 albo na niedziele . cos sie moze wymyśłi mecz albo to ciezki wybór Jeszcze do tego gajana przegrała , a wynikało ze wygra bezproblemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Kup jej jabola firmy Vibrotex , będzie zadowolona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jak jeszcze jutro Argentyna odpadnie to już dalej normalnie nie oglądam... Znowu będą jacyś z doopy finaliści jak ostatnio Włochy i Francja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi