krzyniek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 [quote name=Sebek () ] Mam nadzieję,że w meczu z NIEMCAMI Hiszpania nie bedzie miała takiego fuxa bramkowego ,go deutschaland go Pokażcie co potraficie z espania. co ty pier... rozjadą szwabów w pył czym? Seatem tym zrobionym z a4 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 pierdolita głupoty Hiszpania z Holandia to będzie finał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 pierdolita głupoty Hiszpania z Holandia to będzie finał jo! za 4 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 pierdolita głupoty Hiszpania z Holandia to będzie finał jo! za 4 lata O flaszkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 pierdolita głupoty Hiszpania z Holandia to będzie finał jo! za 4 lata O flaszkę? przestań... będziesz tak płakał po finale http://mundial.wp.pl/title,Corka-pocieszala-Diego-Maradone,wid,12441051,wiadomosc.html?ticaid=1a762&_ticrsn=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 pierdolita głupoty Hiszpania z Holandia to będzie finał jo! za 4 lata O flaszkę? o jedną ? się nie opyla :gwizdanie: o klatę ? że Niemcy w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 ole ele ole Szwaby mistrzem świata :oklaski: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt23 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 ole ele ole Szwaby mistrzem świata :oklaski: :gwizdanie: Niech pokażą espani ,że bramki to się strzela,a nie zdobywa fuksem jak we wczorajszym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 jak wczorajsza bramka była fuksem to iniesta musiałby być fiutem a nie piłkarzem a nie jest:kox: Piękna akcja to była[br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 11:15_________________________________________________ pierdolita głupoty Hiszpania z Holandia to będzie finał jo! za 4 lata O flaszkę? przestań... będziesz tak płakał po finale http://mundial.wp.pl/title,Corka-pocieszala-Diego-Maradone,wid,12441051,wiadomosc.html?ticaid=1a762&_ticrsn=5 Ja płakał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Hiszpania się obudzi... tak samo było z Holandią, że wszyscy mówili, że nie poradzi sobie z Brazylią... , a jak się skończyło to każdy wie... 2:1 dla Oranje, a mogło być 4:1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Może właśnie Hiszpanie tak słabo grają bo oszczędzają się na te ostatnie mecze Mają potencjał i szkopy też... Będzie zderzenie całkiem innych stylów gry i może być ciekawie Polska jakby trafila na ten mundial to na 100% zagraliby znowu 3 mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Może właśnie Hiszpanie tak słabo grają bo oszczędzają się na te ostatnie mecze to była zwyczajna niemoc,a nie żadna taktyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Może właśnie Hiszpanie tak słabo grają bo oszczędzają się na te ostatnie mecze to była zwyczajna niemoc,a nie żadna taktyka dokłądnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 dojcze mistrzami :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Hiszpania się obudzi... tak samo było z Holandią, że wszyscy mówili, że nie poradzi sobie z Brazylią... , a jak się skończyło to każdy wie... 2:1 dla Oranje, a mogło być 4:1... nie do końca tak, to brazylia grała słabo, pomarańczowi grali na normalnym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ja tam wierze, że Hiszpania pokona Niemców . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ja tam wierze, że Hiszpania pokona Niemców . a ja liczę na piękny mecz bez głupich decyzji sędziego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ja tam wierze, że Hiszpania pokona Niemców . a ja liczę na piękny mecz bez głupich decyzji sędziego Mam nadzieję, że tak będzie. I oczywiście stawiam na Niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 stawiam na Niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 stawiam na Niemców. A co to? Ja tam wolę, żeby mistrzem świata został mój sąsiad Tym bardziej, że pokazują fajny futbol na tych mistrzostwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi