daemon Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Zawalista furka. Te swiatla mnie interesuja mozna cos wiecej na ich temat ??
angela Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Opublikowano 7 Lipca 2008 Zawalista furka. Te swiatla mnie interesuja mozna cos wiecej na ich temat ?? ale ktore swiatla
slaweq Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Panowie rozwalacie mnie swoimi pytaniami :polew: :nabijasie:
slepy Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Angela jak sie spisuja felgi, bo nosze sie zamiarem kupna takich właśnie tylko mnie to ET odstrasza, a na mniejszym trudno dostac.. spisuja sie rewelacyjnie ja jakbym miala kupowac takie felgi jeszcze raz, to nawet minuty bym sie nie zastanawiala zaloz tak jak ja dystanse 10mm i bedzie git...... no chyba tak zrobie choc znalazlem jedne na ET38, ale najpierw zrobie chyba Viruska, bo przy moich 90Km to na takim kapciu nie bedzie chcialo za specjalnie jezdzic ;(
felipe.avant Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 mam pytanko a te przednie reflektory to depo? czy zamienniki z nowszego modelu?? pieknie wyglądają w starej budzie
slepy Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 mam pytanko a te przednie reflektory to depo? czy zamienniki z nowszego modelu?? pieknie wyglądają w starej budzie przecież buda jest ta sama, tylko lampy poliftowe
slaweq Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 mam pytanko a te przednie reflektory to depo? czy zamienniki z nowszego modelu?? pieknie wyglądają w starej budzie Reflektory przednie to ori po II lifcie.
slepy Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 mam pytanko a te przednie reflektory to depo? czy zamienniki z nowszego modelu?? pieknie wyglądają w starej budzie Reflektory przednie to ori po II lifcie. Kupisz zamienniki DEPO i tez beda pieknie wygladac
grzes1150 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Najładniejsza kierownica A w środku musi nieźle pachnieć (dwa AmpiPur-y)
domelq Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Na fotce ze środka widać koło ręcznego puszke po napoju. Czy tam jest jakiś uchwyt? U mnie się to otwiera, ale nie bardzo moge sobie wyobrazić zamonotwanie jakiego kolwiek kubka. Widocznie mam coś urwane . Jakby ktoś mógł pstryknąć fotkę takiego otwartego uchwytu to byłbym wdzięczny
pawelc Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Auto super :>... Ale fele i halogeny - igła :good:
slaweq Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Na fotce ze środka widać koło ręcznego puszke po napoju. Czy tam jest jakiś uchwyt? U mnie się to otwiera, ale nie bardzo moge sobie wyobrazić zamonotwanie jakiego kolwiek kubka. Widocznie mam coś urwane . Jakby ktoś mógł pstryknąć fotkę takiego otwartego uchwytu to byłbym wdzięczny Niżej zdjęcia z auta Angeli.
Wąski Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Piękne autko klasyka B5 oby wszystkie tak wyglądały i środeczek miód ,widać że kobieta jeżdzi kiera
domelq Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 slaweq wielkie dzięki za foto. Teraz wiem, że mam ten uchwyt urwany i muszę go naprawić. Jeszcze raz wielkie thx za fotki
grzes1150 Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Jakieś fajne przeciwmgielne z przodu i kiera najładniejsza jak może być ... pomijając R8 i tym podobne które raczej są poza zasięgiem
Tomeks Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 no Angela faktycznie,nie klamalas,autko super :oklaski: ladnie obnizona,ladny kolorek,fotele i kierownica pozdrowionka
Iverson Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 buahahahah Sławeq na playboya klubowego-a tak btw ciekawe czy Angel poleciała na Ałdi hyhyhyhy (sorki nie mogłem się powstrzymać.....)
Stokrotka Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 :> Beczka sliczna gratuluje elegancja i ponadczasowowsc.
Rekomendowane odpowiedzi