dawsan21 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Witam wszystkich ! Jest mi bardzo ciężko prosić o pomoc, nigdy nie myślałem że będe w takiej sytuacji. Trzy lata temu wybudowałem dom w Sandomierzu i wprowadziłem się do niego z całą moją rodziną...jednak w tą środę musiałem ewakuować się z niego ponieważ w skutek powodzi dom został zalany po sam dach Zdjęcia zostały zrobione przedwczoraj tj. 22.05.2010 Zdołałem jedynie ocalić samochód i rodzine. Na domiar wszystkiego dom który widzicie Państwo na zdjęciu wybudowany był dzięki kredytowi którego musze teraz spłacać...Na dzień dzisiejszy nie mam NIC ...mieszkam z żoną i z niepełnosprawnym dzieckiem u znajomych...niestety mój syn nie może mieszkać w żadnej szkole czy też tego typu noclegach ponieważ choruje na Dziecięce Porażenie Mózgowe , Mikrocefalie i Całkowity Rozszczep Podniebienia-Lewostronny i mam nadzieje że Państwo rozumieją że jest to nie możliwe. Oto zdjęcie mojego synka Gdyby ktoś był zainteresowany pomocą proszę wpłacać pieniążki na numer : 11 1020 2892 0000 5602 0398 4044 Katarzyna Obitko , ul.Holowinicza 13 27-600 Sandomierz . W tym momencie każdy grosz się dla nas liczy... Jest to numer konta mojej żony. Jeżeli ktoś posiada jakąś firme budowlaną i jest chętny do pomocy przy odbudowaniu domu bardzo proszę o kontakt tutaj na forum . APEL DO ADMINÓW bardzo prosze o nie usuwanie tego wątku, wiem że jest to żebranie w biały dzień ale sami Państwo rozumiecie że jestem ZMUSZONY...
jarko Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarzyki_kalendarze_scienne/chcesz_pomoc_kup_kalendarz_klubowy-t135374.0.html;new
retrikal Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 proszę sprawdź PW - są chętni do pomocy... trzymaj się!
mcm Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 to ode mnie: http://www.a4-klub.pl/smf/naklejka_na_tyl_magnes_na_boczne_drzwi_logo_aluminiowe/all_pomoc_dla_kolegi_zestaw_klubowych_naklejek-t135499.0.html;new#new[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 21:57_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam/all_wyprzedaz_garazowa_mcma-t133643.0.html;msg1598868#msg1598868
dawsan21 Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 DZiękuje naprawde za wszelkie próby pomocy...nawet nie wiecie jak mnie wspieracie w tych ciężkich dla mnie chwilach... Dziękuje!![br]Dopisany: 25 Maj 2010, 22:17_________________________________________________Dla tych którzy chcą pomóc a mają jakieś wątpliwości załączam potwierdzenie z Urzędu Miasta o statusie powodziana ;(
cocoo24 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 witam kolego, jestem za zorganizowaniem dla Ciebie składki klubowej, kto ile może, kto jest za mną
jarko Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Kupcie po kalendarzu - jeszcze 3 zostały
peya81 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Oprócz jakiegoś tam grosza, którego CI przeleję, mogę Ci pomóc w remoncie domu. Pracuję u dystrybutora folii, materiałów izolacyjnych, akcesoriów dachowych. Jeśli coś Ci będzie potrzeba, to mogę załatwić nawet do 70% taniej niż w hurtowni budowlanej. Pełna oferta naszej firmy pod adresem: http://www.folie-budowlane.pl/ dostaniesz w cenie naszego zakupu. Pisz na PW jak coś potrzebujesz. Powodzenia !!!
sumaro Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Osobiście też uważam, że trzeba pomóc w takiej sytuacji, jednak pytanie czy organizujemy składkę , czy każdy wpłaca bezposrednio na konto kolegi?
dawsan21 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam dzisiaj dotarłem do środka domu. Oto kilka zdjęć z tego co zastałem w środku... Dla naszego nieszczęścia zapowiadają jutro w nocy drugą falę powodziową w wysokości 7 metrów.. ;( Niespodziewałem się aż takich zniszczeń..jestem jeszcze bardziej załamany niż wcześniej... masakra....
jarko Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kalendarze sprzedane, w przyszłym tygodniu puszczę Ci przelew.
bossawka Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Może w końcu podejmijmy decyzję czy każdy sam wpłaca czy ogólna składka klubowa??? Moderatorze uważam że temat warto podpiąć pod główne tematy w dziale. Moim zdaniem ogólna klubowa składka była by najodpowiedniejsza w tej sytuacji. Większy zastrzyk gotówki na pewno ułatwi Dawidowi jak najszybsze powrócenie do domu o który tak bardzo się starał.
bossawka Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 może poczekajmy na decyzję Dawida i moderatorów
jarko Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Temat podwieszony Co do samej zbiórki to myślę że najlepszą opcją są bezpośrednio wpłaty na konto. Ile kto może i co może to niech pomaga. W tytule można napisać "wsparcie z a4-klub.pl" i Dawid już będzie wiedział o co chodzi.
dawsan21 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Dziękuje bardzo za zaangażowanie.... Niestety dzisiaj nadeszła druga fala powodziowa , a jutro ma być trzecia... jestem załamany... Panowie jest to mi napawde obojętne ale myśle że naj odpowiedniejszym wyjściem z tej sytuacji była by indywidualna wpłata na konto... JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJE !
GILI Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Proponuje składke klubową panowie tak było by najłatwiej
airot Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Mam takie pytanie, nieco poza składką klubową. Skoro masz kredyt, to rozumiem - z uwagi na to, że banki wymagają takich zabezpieczeń - posiadasz pełne ubezpieczenie?
Rekomendowane odpowiedzi