wrzecion Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 wczoraj zdemontowałem fotele, boczne listwy i dzięki ładnej pogodzie wykładzina już prawie sucha dzisiaj też uszczelniłem wszystko co się dało i mam nadzieję że woda już nie będzie się lała No to gites Ale dalej nie wiesz skąd ta woda sie wziela?
simon_69 Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 uszczelniłem jeszcze raz dokładniej obudowę od ECU, linkę otwierania maski a po prawej stronie obudowę od filtra kabinowego oraz odetkałem odpływy pod aku i koło serva. chyba nie ma już innego miejsca którędy mogłoby lecieć co?
mlodyy Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 sprawdz uszczelke pompy sprzegla jest zaraz za serwem i moze tez tamtedy sie lac.
simon_69 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 w poniedziałek zakończyłem moją pracę :> wykryłem jeszcze przeciek pod pokrywą filtra kabinowego, uszczelniłem i wreszcie mam sucho w aucie. dzięki wszystkim za pomoc i pozdrawiam
PunkRock1986 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ja odkąd kupiłem auto walczę z nieszczelnością jedną po drugiej. najpierw lało się po lince od klapy przedniej, teraz woda lała się z nad szyby - po oświetleniu wnętrza. Woda pojawiła się też pod siedzeniem pasażera z tyłu. Prawdopodobnie gdzieś jakaś nieszczelność w podłodze. :/ Ogólnie A4 B5 bardzo mokra fura ;/
andy_sky Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 dobry osuszacz to granulki do kuwety dla zwierząt,wysypać na noc i rano odkurzyć czynność powtarzać aż do skutku
Rekomendowane odpowiedzi