TooMeeK87 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Czym byście nie myli i jak to róbcie to tak Audi Ass
tomcio1600 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Porządnie spłukuje autom, w strategicznych miejscach glinka, później CarPlan Triplewax Auto Wash (szampon), porządnie spłukać, osuszyć i (raz na 3 miesiące) Harly Wax Carnauba. Po tym wosku efekt lustra
Kazik123 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Broń Panie Boże od myjni automatycznej! Po kilkunastu myciach widoczne rysy od szczotek! Tylko własnoręczne mycie,najpierw spłukanie myjką,np karcherem, póżniej szampon z woskiem,spłukanie i wytarcie do sucha miękką szmatką,i tak co tydzień (podstawa to porządne spłukanie piachu) problem taki ze polacy oszczedzaja na wymianie szczotek na myjniach automatycznych zimą myje na bezdotykowej, a jak tylko troche cieplej to 2 wiaderka + kercher i jazda pewnie kazdy widzał ale wstawie jak nie myc auta
szymeniu Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Idiota myje Mercedesa - Joe Monster to jest dopiero ja cięż pier**le
Skyliner89 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Idiota myje Mercedesa - Joe Monsterto jest dopiero ja cięż pier**le Szkoda samochodu... Gościu ma nieźle styrany łeb... To jest lepsze :
kkam Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 u mnie najpierw piana z valte pro, potem mycie na 2 wiadra, QD + wycieranie. Po zimie dochodzi glinka, korekcja, woskowanie
Sherlock Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 u mnie najpierw piana z valte pro, potem mycie na 2 wiadra, QD + wycieranie. Po zimie dochodzi glinka, korekcja, woskowanie glinką całość robisz ? ile jej idzie na auto ?
xBladex Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 no tak głównie chodzi mi o efekty takiego mycia i jak potem myc autko samemu?bo mam zamiar umyć całe autko razem z środkiem i silnikiem.
sebul Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Przy osiedlu mam myjke bezdotykowa, to i tam jezdze 5 zl i furka lsni
Rekomendowane odpowiedzi