Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Bremse Xenon Hid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów :) mam problem po zamontowaniu Hid-ów w moim B6,po odpaleniu auta i właczeniu swiateł oswieca sie duza kontrolka Bremse i migaja kontrolki od esp i ręcznego,wiem ze jest to spowodowane spadkiem napiecia ponizej 11volt,teraz moje pytanie czy mozna cos z tym zrobic zeby niewyskakiwał ten bład czy poprostu wyp... hidy? Pozdrawiam :)

Opublikowano

jak Ci spada napięcie do 11V to trzeba najpierw sprawdzić alternator bo z tego co piszesz oznacza że nie masz ładowania

Opublikowano

zapalanie tych kontrolek wcale nie musi być od spadku napięcia, najprawdopodobniej ten zestaw HID sieje zakłócenia do instalacji i stąd ta choinka

Opublikowano

to jest jedna pewna sprawa HID ale trzeba zrobić ładowanie a potem dalej ,wracając do HID trzeba VAG-iem w ustawieniach oświetlenia przestawić na ksenon to wystarcza ale nie wiedzieć czemu nie we wszytkich autach.

Opublikowano

mam taką samą choinkę na desce i nie wiem czy hidów nie wyjąć. :gwizdanie:

Opublikowano

U mnie był ten sam efekt po zainstalowaniu hidów. Pomogło odsunięcie przetwornicy od ABSu i wiązki kabli do niego biegnących.

Czasami się pojawiają te kontrolki , ale tylko wtedy gdy odpalam samochód z wciśniętym pedałem hamulca

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...