Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] A4 B7 S-Line -> Silver Arrow aka Silber Pfeil :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jak tutaj dodac filmiki?

zrzuć na youtube i podaj link :cool1:

Tomek --> musze zakladac konto na tym sfakanym youtubie?

nie ma innej mozliwosci zeby filmiki wklejac?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Furka w rzeczywistosci wyglada bardzo ladnie.

Szkoda tylko, ze nam tylko ten SDS nie ruszyl. :confused4: Jak Cie znam i to nie bedzie problem wiec tylko czekac :decayed:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Furka w rzeczywistosci wyglada bardzo ladnie.

Szkoda tylko, ze nam tylko ten SDS nie ruszyl. :confused4: Jak Cie znam i to nie bedzie problem wiec tylko czekac :decayed:

nic nie wspomne o Twojej maszynie --> piekna fele na zywo sa czadowe!!!! no i to czego nie mam alkantarka :)

SDS juz dziala :))) problem byl w opisie u mnie trzeba bylo BT podlaczyc aby dzialal SDS ponoc w innych autach da sie bez.... ale tylko ponoc :)[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 16:39_________________________________________________extrem mod :)))

-- przy 138kkm padl przegub prawy - wymieniony na firmowy Löbro (65euro) a aso chcieli 400euro -- chyba kogos jawnie pokur...... :angry:

dodatkowo zostalo wymienione lozysko w kole przednim prawym bo tez juz sie tluklo SKF koszt 75euro w w aso 200euro! :angry:

czekam na zamowione filtry diesla powietrza pylkow -- ori z audi ale po znajomosci 70euro

[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 13:58_________________________________________________

wczorajsze nocne przypindalanie :)) 2,5 daje rade :)

jakosc nie powala ale nie mialem jak robic aparatem tylko kom i przytej predkosci nie ma czasu na zabawe :polew::a4fan::radocha:

Image0861.jpg

Image085.jpg

Opublikowano
  • Autor

WRC

nie wiedziales otworzyli high speed higway :pleasantry:

dobra autostrada :))) --> debica - rzeszow :)) hahahha :polew: :polew: :polew: :polew:

zart -> jestem wariatem ale nie az takim :) szchwabenland -> no limit

Opublikowano
  • Autor

Grzechu -- szkopy maja czaderskie przepisy

na tej drodze jest od 6 - 20h ograniczenie do 120kmh i od 22 - 6 ze wzgledu na cisze nocna tez 120kmh

ale po 20 do 22 jest NO LIMIT :kox::polew: :polew: to sie popindala ile dusza zapragnie a ze droga prosta jak na stale to jak jakis baran nie zajedzie mozna sie rozpedzic do oporu :ad::witch:

a dodam jeszcze predkosc srednia po przejechaniu 220km z ograniczeniami byla 155kmh spalanie srednie niestety az 10,9l

Opublikowano

Ale poszedl :oklaski: Jasne ze nie ma jak zdjecia zrobic, w koncu w drugiej rece pucha z piwem w ustach kiep a ktos jeszcze kierowac musi :polew:

Opublikowano
  • Autor

dobrze ze mam druga glowe/ke to mysli za mnie i czasem tez chce poprowadzic :nabijasie:

Opublikowano

und_wer_faehrt.jpg

57912659_a0cf59c81c.jpg

To jak bylo? przyznaj sie :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Muskel

Ty sie tak swoimi fotkami juz nie chwal :polew:

Opublikowano

BTW ja swojego lumpa na tyle raczej nie wykrece :confused4: chociaz u tego samego Prof.Dr. robiony :wink4:

Opublikowano
  • Autor

BTW ja swojego lumpa na tyle raczej nie wykrece :confused4:

daj go mnie na testy ja jestem lzejszy dam rade :polew: ja go tam wykrece :)))

a no i fotke zrobie przy high speed dla udokumentowania :)

Opublikowano

Wim wim, to by byla pewnie ostatnia jego jazda "o wlasnych silach" :polew: on juz i tak ledwo zipie pod tym ciezarem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no co Ty nigdy w zyciu wtryski i pompa zmowily by po kilkanascie zdrowasiek na kilometr (bo kierowca nie ma czasu przecie musi jechac :polew:) i dalaby maszyna rady ale po takim przedmuchaniu silnika wiesz jak by chodzil az strach sie bac :))

Opublikowano

Image085.jpg

Brysio ile miałeś obrotów przy tej prędkości?? Rozumiem że to z górki było

Opublikowano

albo był test licznika albo na hamowni..ale 250 raczej nie do ogarnięcia po mocnym chipie :kox:

jak pokażesz zdjęcie z obrotami to wtedy będzie wiadomo :)

Opublikowano

albo był test licznika albo na hamowni..ale 250 raczej nie do ogarnięcia po mocnym chipie :kox:

no własnie też się zdziwiłem bo mnie się z górki udało mieć na liczniku najwięcej 245km/h. Ale to było przy zjezdzie ze Św. Anny jak się na wrocław leci. Biorąc pod uwage że 2.5 jest cięższy nie chce mi się w to 250 za bardzo wierzyć. Chociaż 2.5 ma troszke dłuższą skrzynie chyba. Ja już miałem obroty troche przeciągnięte.

Po równym mój jedzie 230-235.

Opublikowano

może być też źle licznik skalibrowany... :wink4:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 12:14_________________________________________________

no własnie też się zdziwiłem bo mnie się z górki udało mieć na liczniku najwięcej 245km/h. Ale to było przy zjezdzie ze Św. Anny jak się na wrocław leci. Biorąc pod uwage że 2.5 jest cięższy nie chce mi się w to 250 za bardzo wierzyć. Chociaż 2.5 ma troszke dłuższą skrzynie chyba. Ja już miałem obroty troche przeciągnięte.

Po równym mój jedzie 230-235.

może być też źle licznik skalibrowany... :wink4:

siemian a sprawdzałeś ile miałeś na gps'ie przy tej prędkości ?

Opublikowano

u mnie tyle po równym:

licznik230.jpg[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 12:21_________________________________________________wiadomo że licznik troche zawsze zawyża.

Przy 230 licznikowych miałem z tego co pamiętam 223 wg. GPSu