Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RS4 Cantona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

za nadmierną prędkość można dostać co najwyżej mandat, także przestń czytac komiksy czy tam detektywa i jedż spowrotem do tej swojej irlandi bo tu się chyba troche pogubiłeś!!! i zostaw te komentarze dla siebie bo są troche nie na miejscu.

Opublikowano

za co by miał isc siedzieć niby :mysli:

To się nazywa "spowodowanie zagrożenia katastrofą w ruchu lądowym". Jest na to §. Grozi za to do 8 lat.

za nadmierną prędkość można dostać co najwyżej mandat, także przestń czytac komiksy czy tam detektywa i jedż spowrotem do tej swojej irlandi bo tu się chyba troche pogubiłeś!!! i zostaw te komentarze dla siebie bo są troche nie na miejscu.

Jak jesteś taki cwany chłopczyku i obeznany w prawie ruchu drogowego, to sobie obejrzyj ten filmik

...a póżniej przeczytaj ten artykuł:

http://www.motofakty.pl/artykul/wariacki_rajd.html

NIEWIEDZA SZKODZI i żebyś się o tym nie przekonał na własnej skórze. I kto tu się pogubił :polew: :polew: Dorośnij.

Opublikowano
To się nazywa "spowodowanie zagrożenia katastrofą w ruchu lądowym". Jest na to §. Grozi za to do 8 lat.

jak masz tak obcykane prawo to pewnie wiesz jeszcze jakie przeslanki musza zostac spelnione aby takie cos udowodnic i wogole co to jest katastrofa w ruchu ladowym. Przesadzasz troche. Filmik ktory pokazales to zupelnie inna bajka

to nie ty czasem eliminatora zakladasz? :mysli: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

chyba troche złe porównanie dałeś do przedstawionego filmiku.

Opublikowano

jak masz tak obcykane prawo to pewnie wiesz jeszcze jakie przeslanki musza zostac spelnione aby takie cos udowodnic i wogole co to jest katastrofa w ruchu ladowym. Przesadzasz troche. Filmik ktory pokazales to zupelnie inna bajka

Nie miałem złych intencji, chodziło mi raczej o małą przestrogę z umieszczaniem takich filmików w necie, bo ktoś już tak zrobił i miał przez to kłopoty. Każdy robi jak uważa.

Nie ma co się unosić od razu.

Opublikowano

Ale zapie*dalacz i do tego ten dźwięk.. :kox:

Opublikowano

Nie miałem złych intencji, chodziło mi raczej o małą przestrogę z umieszczaniem takich filmików w necie, bo ktoś już tak zrobił i miał przez to kłopoty. Każdy robi jak uważa.

Nie ma co się unosić od razu.

ja sie nie unosze tylko stwierdzam ze przesadzasz troche o katastrofie ladowej :wink4:

Opublikowano

Thom4s jakie kłopoty hahaha co na psy zakablujesz ??? hahah

Piotruś auto nice, pierwszy tak profi RS jakiego widziałem, życze powodzonka na strojeniu :wink4:

Ciekawe jak się spisze w pojedynkach na Warszawskich spotach :naughty: na których zawsze jesteś mile widziany :)

PS. Nie przejmuj się gadką tych ludzi ja też to przerabiałem...kiedyś się przyczepili że za szybko jechałem moim 1.9 TDI hehe więc olewaj i będzie git :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Tak szczerze to wbijam w to a raczej nalerze do rozsądnych i gdzie można to można. Lud domaga się filmiku to go dostaje za takie reakcje nie będzie już nic więcej na temat auta. Zachwycajcie się dalej tymi swoimi mało litrażowymi autami :) bez urazy nie do wszystkich to...

Opublikowano

fura prze hoooj...:kox:

Nic tylko jeździć i szaleć :)

Thom4s proszę Cię :decayed:

Opublikowano

Tak szczerze to wbijam w to a raczej nalerze do rozsądnych i gdzie można to można. Lud domaga się filmiku to go dostaje za takie reakcje nie będzie już nic więcej na temat auta. Zachwycajcie się dalej tymi swoimi mało litrażowymi autami :) bez urazy nie do wszystkich to...

:good:

Opublikowano

czyli co - mam zamykać :decayed:

furka miodzio w każdym calu - zresztą już pisałem :wink4:

Opublikowano

świetne auto, o mocy już nie wspomnę :decayed:

Opublikowano

że robi wrażenie to za mało powiedziane... :blink:

Opublikowano

STI 350PS nie robi żadnej frajdy z jazdy :naughty: ale Fotester 2.5T 540PS robi koktajl z jaj :gwizdanie: a RS4 550KM jaki tu będzie po strojeniu przerzuca Twoje jaja za plecy.... :evil:

Opublikowano
Zachwycajcie się dalej tymi swoimi mało litrażowymi autami :) bez urazy nie do wszystkich to...

Sorry, ale to już zakrawa trochę o buractwo... Po pierwsze sam fakt napisania tego, po drugie z błędem. "małolitrażowy", a nie "mało litrażowy"..

Opublikowano

piękny wozik, piękny...... :good: :good: :good: :good: :good:

w zeszłym roku jezdziłem takim RS4 B5 o mocy 473 kM po lotnisku w Borsku

z żołądka zrobiła mi sie miazga, nie mam słów....

Opublikowano
Zachwycajcie się dalej tymi swoimi mało litrażowymi autami :) bez urazy nie do wszystkich to...

Sorry, ale to już zakrawa trochę o buractwo... Po pierwsze sam fakt napisania tego, po drugie z błędem. "małolitrażowy", a nie "mało litrażowy"..

bo to burak,nie wiedziales ze w Pruszkowie to same buraki mieszkaja :polew: zreszta widac ze auto tez zburaczone :gwizdanie:

ale wskazowka od obrotomierza zapier...ala jakby miala zwarcie,moge jeszcze tylko jeszcze raz napisac ze przyspieszenie to pikus przy tym zawiasie(na ostrynm zakrecie przy sporej predkosci auto idzie jak przyklejone a przy tym plomby w zebach zostaja na miejscu) + heble+dzwiek z wydechu + sprzeglo,naprawde spora frajda z jazdy ,mozna sie rozchorowac :good:

Opublikowano

Dajcie juz spokój. Peace :hi:

Opublikowano

za chwilę zacznie sie kasowanie buractwa , cantona wyluzuj troche z textami i innych proszę o to samo :cool1: