Adrianero Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Witam!! Jestem na forum od marca bodajrze i w tym samym miesiącu zakupiłem moją Jest to 90-cio konny dizelek z 2000 roku. Wyposarzenie: -2x elektryczne szybki -Skórzana tapicerka -Żadnego chromu poza grillem (Co się oczywiście zmieni, mam zamiar dodać relingi, obwódki szyb w chromie) -Felunek 16' (Też mam zamiar wymienić na ... sam nie wiem ) -Xenon (sam dostawiałem ale jest ) -Parctronic na tyle (Przydatna zabawka szczególnie tu, gdzie 99% parkingów jest na zasadzie parkowania w "kopertę") -Radyjko sony + zmieniarka na 10 płyt (Do wymiany bo wpienia mnie już to ciągłe latanie do bagażnika z nowymi cd-kami ) Autem poruszam się po Belgii, tu też je zakupiłem. Poprzedni właściciel serwisował auto w Audi Enjoy!
aju Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 -Żadnego chromu poza grillem (Co się oczywiście zmieni, mam zamiar dodać relingi, obwódki szyb oraz lusterka w chromie) jeszcze se klapę w chrom daj i gałkę zmiany biegów
Adrianero Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 -Żadnego chromu poza grillem (Co się oczywiście zmieni, mam zamiar dodać relingi, obwódki szyb oraz lusterka w chromie) jeszcze se klapę w chrom daj i gałkę zmiany biegów Każdy ma swoje zdanie kolego, skoro ci nie pasuje to przemilcz a nie dodajesz głupie komentarze.
aju Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Każdy ma swoje zdanie kolego no ma i każdy może je tu wyrazić, poza tym większość ludzi na tym forum nie lubi chromu
Adrianero Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Każdy ma swoje zdanie kolego no ma i każdy może je tu wyrazić, poza tym większość ludzi na tym forum nie lubi chromu Oczywista sprawa. Możesz je wyrazić nie naśmiewając się. Nie mam racji??
aju Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 nie naśmiewam się z Ciebie tylko z chromu, nie bądź taki spięty
Adrianero Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Właśnie mam taki zamiar za***iście to wygląda http://www.audizine.com/gallery/showfull.php?photo=31444
aju Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Im wiecej chromu tym lepiej wiedziałem że tu przyjdziesz #1 Member Chrom Madafaka Klab
jozek726 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 a ja mam pakiecik chrom i jest poprostu pięknie aju ja można nie lubić chromu no weź przestań
Kierownik Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 wydaję mi się ze to chyba jest AHH a nie AHU
Adrianero Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 wydaję mi się ze to chyba jest AHH a nie AHU Nie nie kolego to jest AHU. Będe miał czas to zrobię zdjęcie i wstawie na forum Póki co...
aju Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Czy ta turbina jest bez zmiennej geometrii ??
Olaf Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 on chyba jeszcze nie wie ze ten chrom to dramat i ze tu wszyscy maja z tego ubaw
Adrianero Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 A mi się chrom w tym miejscu podoba i będzie ha! Moja A4 ma mi się podobać a nie wszystkim dookoła panowie Co oczywiście nie zmienia faktu że zawsze możecie coś doradzić. Z resztą, dlaczego taki ubaw z tego chromu??
mrogal Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Moja A4 ma mi się podobać a nie wszystkim dookoła mi sie tam moja podoba
Adrianero Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 Moja A4 ma mi się podobać a nie wszystkim dookoła mi sie tam moja podoba Nie kumam z czego tu miche cieszyć...
Adrianero Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ehhh każemu co innego się podoba Zobaczymy jaki efekt będzie. [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 23:12_________________________________________________Po myjce sesyjka wieczorna z Ibizą kumpla
Rekomendowane odpowiedzi