sylwiasty Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Grzesiek - dawaj schemat z opisem. Twoja koncepcja jest lepsza od mojej. Sory za głupie pytanie, ale u was tak psy się cisną o samopoziom czy tak dla własnego spokoju zakładacie? Na przeglądzie sprawdzają i nie podbiją przeglądu - tak mi powiedział diagnosta jak pojechałem ustawić światła po wstawieniu bixów. Pierwsze co poszedł sprawdzić to czy mam regulację ręczną w kabinie.
kaju Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Grzesiek - dawaj schemat z opisem. Twoja koncepcja jest lepsza od mojej. Sory za głupie pytanie, ale u was tak psy się cisną o samopoziom czy tak dla własnego spokoju zakładacie? Na przeglądzie sprawdzają i nie podbiją przeglądu - tak mi powiedział diagnosta jak pojechałem ustawić światła po wstawieniu bixów. Pierwsze co poszedł sprawdzić to czy mam regulację ręczną w kabinie. U mnie też chciał szukać, ale diagnosta znajomy, więc wiedział, że miałem wcześniej ori zenka.
mrogal Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Grzesiek - dawaj schemat z opisem. Twoja koncepcja jest lepsza od mojej. Sory za głupie pytanie, ale u was tak psy się cisną o samopoziom czy tak dla własnego spokoju zakładacie? Na przeglądzie sprawdzają i nie podbiją przeglądu - tak mi powiedział diagnosta jak pojechałem ustawić światła po wstawieniu bixów. Pierwsze co poszedł sprawdzić to czy mam regulację ręczną w kabinie. schemat jest w warsztacie gwerty biore to :good:
PiterA4 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 kopcenie. po butowaniu na autostradzie myślę ze nie jest źle. ale teraz jedziemy w góry w dwa auta to będziemy jeszcze bardziej zwracać uwagę. co do spalania to spalanie jakoś mocno sie nie zmieniło zobaczymy jak będzie z czasem, bo naradzie nalatałem z 500km[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 13:51_________________________________________________filmik z imitacji samopoziomowania: trochę słabej jakości ale widać świstała idą w dół i wracają do góry. w moim prototypie jest możliwość odwrócenia czyli najpierw w górę i wracają w dół. można tez regulować wysokość skoku. jak skonczysz to wzuc temat do warsztat :> fajny pomysl
Gwerty Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 w garażu na załozenie czeka: gwint w drodze do mnie nowe radio 2 din. leci z za oceanu koła 18 w trakcie szukania i pare dupereli:
Kowi87 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Kupiłes ten zamienik RNSe czy jakies markowe dopytałes czy bedzie działać FM i regiony DVD w EU, tez miałem brac zza oceanu radio, ale te pare faktów mnie powstrzymało
mrogal Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 kilka fotek: w garażu na załozenie czeka: gwint tarcze 312mm rozpórka górna w drodze do mnie nowe radio 2 din. leci z za oceanu koła 18 w trakcie szukania Gwerty wrzucaj moze przez imageshacka. bo na fotosiku to kopa wieje zdjecia male a po klikniecu wrzuca na strone glowna fotosika
Gwerty Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 tak kupiłem ta podróbę rns-e dedykowane do a6 miałem je w rękach na żywo i mega pozytywnie zaskoczyło mnie dźwiękiem i możliwościami. wziąłem radio pod a6 c5 wiec z wpasowaniem do b5 problemu nie będzie. tym bardziej ze już navi z a6 c5 do siebie maiłem wpasowaną.
Kowi87 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 tak kupiłem ta podróbę rns-e dedykowane do a6 miałem je w rękach na żywo i mega pozytywnie zaskoczyło mnie dźwiękiem i możliwościami. wziąłem radio pod a6 c5 wiec z wpasowaniem do b5 problemu nie będzie. tym bardziej ze już navi z a6 c5 do siebie maiłem wpasowaną. ciekaw jestem efektów w sumie to drogi klocek był
mrogal Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 tak kupiłem ta podróbę rns-e dedykowane do a6 miałem je w rękach na żywo i mega pozytywnie zaskoczyło mnie dźwiękiem i możliwościami. wziąłem radio pod a6 c5 wiec z wpasowaniem do b5 problemu nie będzie. tym bardziej ze już navi z a6 c5 do siebie maiłem wpasowaną. ciekaw jestem efektów w sumie to drogi klocek był jaki to ksozt?
Gwerty Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 i doszła wkoncu do mnie podjebka rns-e za oceanu. zdjecia na szybko z wczoraj w weekend montuje do auta. narazie miałem na szybko tylko podpięte i naprawde niezły kombajn, i dzwięk super
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 A jak ze spasowaniem, cos bedziesz musiał dorabiać
Gwerty Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 tak bo to jest pod a6 c5, niestety jeszcze do a4 b5 nie zrobili:( ale ori navi z a6 przerobiłem sobie to i z tym poradzę
wujek 2pac Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Tez zabieram sie za cos podobnego, i tez navi z A6
Reggi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 tak bo to jest pod a6 c5, niestety jeszcze do a4 b5 nie zrobili:( ale ori navi z a6 przerobiłem sobie to i z tym poradzę Ile to takie coś na gotowy wychodzi ?
Gwerty Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 kupę kasy 2 tyś. ale ma już wszystko od navigacji przez dvd, divix, kemere cofania,inne bajery po cyfrowy tuner TV ale musze jeszcze wszystko ogarnąc.
Reggi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 kupę kasy 2 tyś. ale ma już wszystko od navigacji przez dvd, divix, kemere cofania,inne bajery po cyfrowy tuner TV ale musze jeszcze wszystko ogarnąc. No faktycznie trochę kosztowało. Ja czekam na Twoją recenzję
Rekomendowane odpowiedzi