Madas Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Tomeks napisał(a): moskal napisał(a): grzechu4don napisał(a): przez kujawsko-pomorskie ktoś będzie jechać trasa 25?? chętnie podłącze się do konwoju co to jest trasa 25 ??? ja bede leciał z wawy na sierpc , rypin (mam kolege do zabrania) , wtedy chce jechać na toruń i na gdańsk a nie lepiej jechać Ci przez Świecie,Chojnice,Miastko,Sławno ,jakieś 90km bliżej koniecznie tą drogą ....
Tomeks Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Madas napisał(a): Tomeks napisał(a): moskal napisał(a): grzechu4don napisał(a): przez kujawsko-pomorskie ktoś będzie jechać trasa 25?? chętnie podłącze się do konwoju co to jest trasa 25 ??? ja bede leciał z wawy na sierpc , rypin (mam kolege do zabrania) , wtedy chce jechać na toruń i na gdańsk a nie lepiej jechać Ci przez Świecie,Chojnice,Miastko,Sławno ,jakieś 90km bliżej koniecznie tą drogą .... no właśnie,w Miastku będzie Pit-Stop Madas umyje szybki,uzupełni płyny i jeszcze drożdżówkę na drogę da
Madas Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Tomeks napisał(a): no właśnie,w Miastku będzie Pit-Stop Madas umyje szybki,uzupełni płyny i jeszcze drożdżówką w łeb na drogę da no dokładnie
Tomeks Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Madas napisał(a): Tomeks napisał(a): no właśnie,w Miastku będzie Pit-Stop Madas umyje szybki,uzupełni płyny i jeszcze drożdżówką w łeb na drogę da no dokładnie i jeszcze w ciastko z wami zagra :gwizdanie:
Madas Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Tomek wszystko się zgadza [br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 14:55_________________________________________________Promocja Miastka musi być
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 jednak wole zaoszczędzić km i paliwko niz dostać drożdżówką w łeb
hornet Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Już wróciliście ze zlotu, że wątek jakoś ożył ? :polew:
moskal Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Tomeks napisał(a): no właśnie,w Miastku będzie Pit-Stop mozemy zajechać do madasa , poznam w końcu tego oszołoma :kox: madas , mozemy zajechać ???? :naughty: :naughty:
Italiano Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zajedziemy i pójdziemy na dyskotekę w Pile
poziek Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Italiano napisał(a): Zajedziemy i pójdziemy na dyskotekę w Pile oddasz mi wczesniej telefonik, laseczko :naughty:
Madas Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 moskal napisał(a): Tomeks napisał(a): no właśnie,w Miastku będzie Pit-Stop mozemy zajechać do madasa , poznam w końcu tego oszołoma :kox: madas , mozemy zajechać ???? :naughty: :naughty: wiadoma sprawa .... [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 12:26_________________________________________________ Poziek napisał(a): Italiano napisał(a): Zajedziemy i pójdziemy na dyskotekę w Pile oddasz mi wczesniej telefonik, laseczko :naughty: :polew: a taki ładnyj był ot
Italiano Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Poziek napisał(a): Italiano napisał(a): Zajedziemy i pójdziemy na dyskotekę w Pile oddasz mi wczesniej telefonik, laseczko :naughty: Tobie to nawet zużytych prezerwatyw bym nie dał.
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Italiano napisał(a): Poziek napisał(a): Italiano napisał(a): Zajedziemy i pójdziemy na dyskotekę w Pile oddasz mi wczesniej telefonik, laseczko :naughty: Tobie to nawet zużytych prezerwatyw bym nie dał. chyba że do żucia jako gumy balonowe
poziek Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Italiano napisał(a): Tobie to nawet zużytych prezerwatyw bym nie dał. A mi mówiłeś, że ty zawsze seksisz się na wariata :kox: :tongue4:
dziadek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 ode mnie kaska też poszła, sorry za dwa dni zwłoki. pzdr
hornet Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 david_n napisał(a): Bieniek doszly pieniazki? Bieńka konto już nie przyjmuje. Teraz wpłaty do mnie
RS Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ja przelalem kase juz w Srode wiec chyba powinny juz byc ...
Bieniek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Na dzisiaj aktualizacja juz zrobiona :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi