Patrykbor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Widzę że pokolorowany jestem teraz trzeba zacząć trenować hantle na mokro
boberek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 No ja sie chciałem dowiedziec co ze zwrotem zaliczki ?? nie uda mi sie przyjechac z powodów zawodowych co sie stanie z zaliczka jesli nie zostanie mi zwróciona ??
moskal Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 co sie stanie z zaliczka jesli nie zostanie mi zwróciona ?? przepijemy :kox: poważnie nie bedzie cie Boberek ???
miron78 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja przelalem kase juz w Srode wiec chyba powinny juz byc ... euro dłużej idą
Bieniek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 co sie stanie z zaliczka jesli nie zostanie mi zwróciona ?? Pojdzie na wyrownanie kosztow.Mniej ludzi=wyzsza cena.
Tomeks Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 co sie stanie z zaliczka jesli nie zostanie mi zwróciona ?? zostanie w kasie ośrodka,chyba logiczne
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 trza było się nie decydować teraz stówka poszła w piz*u
Madas Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 no niestety z zaliczkami tak jest.... żaden hotel nie zwraca przedpłat zaliczkowych ...
CoLo Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Żebym mógł mieć akurat wolne i $ by pozwalał to pewnie bym się zjawił Szkoda bo to był by mój pierwszy raz
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Żebym mógł mieć akurat wolne i $ by pozwalał to pewnie bym się zjawił Szkoda bo to był by mój pierwszy raz tak to by każdy chciał :gwizdanie: ....na łatwizne
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 no niestety z zaliczkami tak jest.... żaden hotel nie zwraca przedpłat zaliczkowych ... ja wplacalem zaliczke na Albatrosa czyli przepadla http://www.albatros-jaroslawiec.pl/ co sie stanie z zaliczka jesli nie zostanie mi zwróciona ?? zostanie w kasie ośrodka,chyba logiczne ;(
Tomeks Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 ja wplacalem zaliczke na Albatrosa czyli przepadla http://www.albatros-jaroslawiec.pl/ ;( Grzesiek,zmiana ośrodka była ponad miesiąc temu,argumentacja rezygnacji ze zlotu z tego powodu jest nie feer,było bardzo dużo czasu na zastanowienie ,przez ponad 2 tygodnie,każdemu kto zrezygnował zwracaliśmy zaliczki z przeproszeniem za zaistniałą sytuację,teraz jest już po prostu za późno.
diman Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Żebym mógł mieć akurat wolne i $ by pozwalał to pewnie bym się zjawił Szkoda bo to był by mój pierwszy raz i jest co oglądać w twoim wozidle wiec bys sie przynajmniej pochwalił większości te 300+ dalo wczoraj rade zrobilo wrazenie
nike21 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Bieniek dzisiaj poszedł przelew na brakującą kwotę... w poniedziałek powinieneś mieć
adamooo Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 mnie to już boli wątroba na myśl o zlocie spankej jedzie ?
Rekomendowane odpowiedzi