mgtan Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witam, jedno pytanie, jak wyglada sprawa przyjazdu na jeden dzień - sobota? ile wjazd? jak z jedzeniem i atrakcjami wówczas? pytam bo nocleg mam niedaleko przypadkiem za free ;/... i nie mogę odmówic i powiedziec że jestem w Jarosławcu ;-) pozdrawiam
dziadek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Panowie jak tam lecicie na zlocik? Będzie ktoś leciał 7-ką w okolicach Elbląga co by jakieś spotkanko zorganizować i grupą polecieć? My prawdopodobnie pojedziemy: Elbląg->Gdańsk-> Gdynia-> Wejherowo-> Lębork->Słupsk ....
Patrykbor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Przyłączam się do pytania przedmówcy W kupie raźniej i kupy nikt nie rusza
Bieniek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 dogadajcie sie z pomorskimi moskami
Patrykbor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 dogadajcie sie z pomorskimi moskami to tylko ty i tomeks jedziecie wcześniej
jarko Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 W kupie raźniej i kupy nikt nie rusza Już byli tacy co sławali to hasło i daleko na nim nie zajechali
Patrykbor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 W kupie raźniej i kupy nikt nie rusza Już byli tacy co sławali to hasło i daleko na nim nie zajechali Jarek a ty jedziesz ?
jarko Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Organizatorzy nie chcą mi "dwójki" zagwarantować - nie jadę
Patrykbor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Organizatorzy nie chcą mi "dwójki" zagwarantować - nie jadę szkoda bo by jakieś zakupy zrobił u ciebie ,jak słyszałem to zabierałeś coś co masz w ofercie handlowej lub mnie robili w ....
jarko Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Wcisnę coś tam jakiemuś Krakuskowi co na zlota jedzie. Pewnie kilka ramek, koszulek i jakieś naklejki BTW przyjedź na zimowy to się przekonasz co mam w ofercie
Patrykbor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Wcisnę coś tam jakiemuś Krakuskowi co na zlota jedzie. Pewnie kilka ramek, koszulek i jakieś naklejki BTW przyjedź na zimowy to się przekonasz co mam w ofercie
Hugo Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Organizatorzy nie chcą mi "dwójki" zagwarantować - nie jadę Za dużo byś chciał.Proponowali Ci jedną laseczkę , a Ty się upierałeś na "dwójkę" :polew:
Dev Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 co z moja zaliczką ?? da sie ja jakaś odzyskać ?? przeciez na tym polega zaliczka jak rezygnujesz to ja tracisz i tyle zaliczka nie przepada, podlega zwrotowi, ale zadatek juz przepada, to tylko dwa slowa o takim samym znaczeniu, ale maja inne pojecia prawne, taki maly OT
Bieniek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 co z moja zaliczką ?? da sie ja jakaś odzyskać ?? przeciez na tym polega zaliczka jak rezygnujesz to ja tracisz i tyle zaliczka nie przepada, podlega zwrotowi, ale zadatek juz przepada, to tylko dwa slowa o takim samym znaczeniu, ale maja inne pojecia prawne, taki maly OT :wallbash: Daj juz chłopie spokój.Zamierzasz przyjechać na zlot??Wstęp tylko z identyfikatorami
Dev Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 do Jaroslawca??? :polew: :polew: prosze Cie...
Bieniek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Nie,to nie zasmiecaj na watku
GILI Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Tomek, co z moją sobotą?? :gwizdanie:
Dev Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie,to nie zasmiecaj na watku przepraszam za zarcik chętnie bym pojechał mimo że do Jorku ma ok 25km :> ale w ten weekend moja najmłodsza siostra wychodzi za mąż i dlatego odpadam ze zlotu miłej zabawy :good: pozdrawiam
Tomeks Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Tomek, co z moją sobotą?? :gwizdanie: masz oficjalna zgodę na przyjazd
Rekomendowane odpowiedzi