Gość -makaveli- Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 którędy jedziecie z Brzydgoszczy ???? tak jak pisliśmy wcześniej przez koronowo,a z samej bydg to ja ruszam z fordonu przez strzelce PS do Kościerzyny jednak nie jeade ok , tez tak pojade , droga dobra ???? niby asfalt do d*py bo kumpel jechał ta trasą kilka dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 którędy jedziecie z Brzydgoszczy ???? tak jak pisliśmy wcześniej przez koronowo,a z samej bydg to ja ruszam z fordonu przez strzelce PS do Kościerzyny jednak nie jeade ok , tez tak pojade , droga dobra ???? niby asfalt do d*py bo kumpel jechał ta trasą kilka dni temu a ja polówka bede smigał to mi nie przeszkadza :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 którędy jedziecie z Brzydgoszczy ???? tak jak pisliśmy wcześniej przez koronowo,a z samej bydg to ja ruszam z fordonu przez strzelce PS do Kościerzyny jednak nie jeade ok , tez tak pojade , droga dobra ???? niby asfalt do d*py bo kumpel jechał ta trasą kilka dni temu a ja polówka bede smigał to mi nie przeszkadza :naughty: :naughty: ja raczej spokojnie będe się przemieszczać, bo już kilka przygód miałem z naszymi nierównymi drogami (urwana osłona pod silnikiem,kilka razy spadający zderzak ze ślizgów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 a jedziesz sam ????? mozemy sie zgrać jakoś , ja chce 0 6:00 wyjechać z Grodziska , o 8:00 bede w Rypinie i stamtąd śmigne na Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 a jedziesz sam ????? mozemy sie zgrać jakoś , ja chce 0 6:00 wyjechać z Grodziska , o 8:00 bede w Rypinie i stamtąd śmigne na Bydgoszcz na razie niby sam.jak najbardziej możemy jechać wspólnie na PW wysyłam nr koma do mnie [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 10:59_________________________________________________dobra czas się zająć konkretami spadam na myjnie ogarniać mycie,woskowanie,polerowanie,odkurzanie jak to brzydko mówią - "na piz*e anioła" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Uważajcie bo na zlocie Miron z Knurowa będzie sprzedawał takie specyfiki : http://zooapteka.pl/zapach-knura-80-ml-p-1317.html?utm_content=1317&utm_campaign=2010-09&utm_medium=cpc&utm_source=nokaut.pl :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 oj Piotrek jak Ty go musisz nie lubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 oj Piotrek jak Ty go musisz nie lubić no właśnie na odwrót , jest chrzestnym mojej córki z pierwszego małżeństwa i bratem swojej siostry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 oj Piotrek jak Ty go musisz nie lubić no właśnie na odwrót , jest chrzestnym mojej córki z pierwszego małżeństwa i bratem swojej siostry kurcze to ostro, jesteście jak rodzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Uważajcie bo na zlocie Miron z Knurowa będzie sprzedawał takie specyfiki : http://zooapteka.pl/zapach-knura-80-ml-p-1317.html?utm_content=1317&utm_campaign=2010-09&utm_medium=cpc&utm_source=nokaut.pl :decayed: dobre :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8322528,Deszcze_tylko_do_weekendu__Od_wtorku_cieplo_i_slonecznie.html tylko czemu od wtorku właśnie Warszawka jakoś organizuje się bo ja będę jechał z Płońska to mogę dołączyć się do peletonu ;p Ja lece z płońska o której wyjeżdżasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 z aktualności ze zlotu. Po pierwsze dojechaliśmy z dawidem_n. Po drugie moje autko wygląda tak: sarenka na drodze o 5:30 i ratowanie się o barierke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 No przykra sprawa Ale jakoś dziwnie nie jestem zaskoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 z aktualności ze zlotu. Po pierwsze dojechaliśmy z dawidem_n. Po drugie moje autko wygląda tak: sarenka na drodze o 5:30 i ratowanie się o barierke... dobrze ze sie nic nikomu nie stalo, auto da sie odbudowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 z aktualności ze zlotu. Po pierwsze dojechaliśmy z dawidem_n. Po drugie moje autko wygląda tak: sarenka na drodze o 5:30 i ratowanie się o barierke... całe szczęście że centralnie jej nie chwyciliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 jutro na Jaroslawiec ida traby :gwizdanie: lepiej wziasc ze soba haki i liny zeby mozna przyczepic furki do ziemi http://kontakt24.tvn.pl/temat,traby-nadciagnely-nad-pomorze,18477.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 z aktualności ze zlotu. Po pierwsze dojechaliśmy z dawidem_n. Po drugie moje autko wygląda tak: sarenka na drodze o 5:30 i ratowanie się o barierke... całe szczęście że centralnie jej nie chwyciliście. ...no chociazby jakby ja chwycili, to przynajmniej bylaby dziczyzna na grillu (tak bysmy sie na niej zemscili za te skancerowanie siemianowej niunki) SIEMIAN@ przykra sprawa- wspolczuje (wiem jak to jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 jutro na Jaroslawiec ida traby :gwizdanie: lepiej wziasc ze soba haki i liny zeby mozna przyczepic furki do ziemi http://kontakt24.tvn.pl/temat,traby-nadciagnely-nad-pomorze,18477.html ja jebie juz mnie tym POŹKIEM nastaryszyliscie a teraz tornado coraz bardziej jestem sceptyczny :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 jutro na Jaroslawiec ida traby :gwizdanie: lepiej wziasc ze soba haki i liny zeby mozna przyczepic furki do ziemi http://kontakt24.tvn.pl/temat,traby-nadciagnely-nad-pomorze,18477.html ja jebie juz mnie tym POŹKIEM nastaryszyliscie a teraz tornado coraz bardziej jestem sceptyczny :polew: nie daj się zniechęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 jutro na Jaroslawiec ida traby :gwizdanie: lepiej wziasc ze soba haki i liny zeby mozna przyczepic furki do ziemi http://kontakt24.tvn.pl/temat,traby-nadciagnely-nad-pomorze,18477.html ja jebie juz mnie tym POŹKIEM nastaryszyliscie a teraz tornado coraz bardziej jestem sceptyczny :polew: nie daj się zniechęcić no dobra namuwilas mnie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi