lukaszr Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 ale żony nie oddam O jakże się mylisz ... to się jeszcze okaże :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Pytanko, jak z pokojami, w sensie mozna wybrac 2 osobowy czy bedzie grupowo nie wiadomo jak Moja niewiasta z wiadomych przyczyn wolałaby mieć ze mną jeden pokoik to jesteście jedyną taką parą - bo wszyscy chcą pokoje 8 osobowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 bo wszyscy chcą pokoje 8 osobowe A Ty nie wspominałeś czegoś czasem ostatnio na zimowym, że na letnim chciałbyś mieszkać w namiocie wojskowym na 50 osób ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 najlepiej spać w 150 osób pod gołym niebem, albo w basenie. Będziemy pilnować warty i jak ktoś będzie się zanurzał zasypiając to będzie się rzucało puszką od browara. Coś się wymyśli heh Albo w ogole nie spać i tyle A namiot wojskowy dobra sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 dzis wzialem zasilek przelewik poszedl :gwizdanie: a reszta z zasilku na jakies mody zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 moze wpadnę na chwilkę .... :mysli: :mysli: mam do Jorku jakies 20 minut.... rowerem... przez poligon :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 dobra jadę i ja-każdy kto ma ponaD 200 KUNIA bedę się wam pchał do auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutka:) Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Wszyscy :kox: I zepsułeś całą zabawę Chyba sie nie boisz,ze partnerki nie trafia do odpowiednich osob??? :naughty: No,chyba ze na to liczysz :kox: 150 osób to 75 par proponuje kotyliony do tych przebierańców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Pytanko, jak z pokojami, w sensie mozna wybrac 2 osobowy czy bedzie grupowo nie wiadomo jak będziemy sie starali,żeby jak najwięcej par miało pokoje dwuosobowe największe pokoje będą czteroosobowe,także spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Proszę o dopisanie mnie na listę + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 ja i moja Przyszła Małżonka proszę wpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A ja prosze o dokladniejsze czytanie tematu. Zapisy tylko PW. Jutro wyjezdzam i lista zostanie zaktualizowana w niedziele.Decyduje kolejnosc zgloszen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 witam to będzie mój pierwszy ogólniak więc mam nadzieje że będe ulgowo potraktowany ( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 może Poziek ci odpuści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 może Poziek ci odpuści chyba trochę krwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 witam to będzie mój pierwszy ogólniak więc mam nadzieje że będe ulgowo potraktowany ( ) Proponuję prze wyjazdem skontaktować się z jakimś psychoanalitykiem :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 witam to będzie mój pierwszy ogólniak więc mam nadzieje że będe ulgowo potraktowany ( ) Proponuję prze wyjazdem skontaktować się z jakimś psychoanalitykiem :polew: :polew: Nic mu to nie da. Niech się lepiej umówi na wszywkę po zlocie BTW jakoś nie widzę tej imprezy nad basenem. Właściciele nie wiedzą co czynią zgadzając się tego typu atrakcje Czekam na foty kto pierwszy tam wyląduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 ale basen to atrakcja a nie dekoracja ... jak coś właściciel się wku... to spuści wodę i po zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 ale basen to atrakcja a nie dekoracja ... jak coś właściciel się wku... to spuści wodę i po zabawie Poproście żeby nie było w nim wody i napełnijcie go wódą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ciekawe czy mają taką pompę, żeby wypompować całą wodę w trakcie lotu jakiegoś cfaniaka Fajnie by się wtedy mina w trakcie zminiała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi