SoMeS Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 bawiłem się trochę licznikiem i znalazłem coś czego nie wiem mianowicie po użyciu dwóch przycisków na raz (b5 AFN 98r.) czyli wyciągnięciu lewego i wciśnięciu prawego pod przebiegiem pojawiają się cztery zera 0000 które można ustawić na dowolną wartość... jeżeli ktoś wie co to jest i jak to działa to będę wdzięczny za zaspokojenie ciekawości
SoMeS Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 a to czasem nie do inspekc?? nie mam pojęcia
zdzis Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No to nie są cztery zera tylko znaczek taki cyferkowy xD ale po co to przestawiać? i gdzie ci się te zera czy znaczek wyświetla ?
maniek598 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 służy to do ustawiania za ile km zapali ci się INSP OIL
SoMeS Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 No to nie są cztery zera tylko znaczek taki cyferkowy xD ale po co to przestawiać? i gdzie ci się te zera czy znaczek wyświetla ? a przeczytałeś co napisałem w pierwszym poście? służy to do ustawiania za ile km zapali ci się INSP OIL dzięki
zgredek27 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 cztery cyfry to troche malo jak na np long life-y niemieckie...
Raftik Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 cztery cyfry to troche malo jak na np long life-y niemieckie... Nie zgadzam się z tobą kolego, ustawienie np. "15000 km" polega na wprowadzeniu liczby 15 która jest mnożona przez 1000 km, na VAG'u też się tak definiuje ilość km do następnej np. INSP olejowej.
szogun0 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ja wiem od czego to jest i nie jest to od inspekcji. [mod]co to za post w ogóle jest ????????????????? [/mod]
Miszka82 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ja wiem od czego to jest i nie jest to od inspekcji. to się pochwal
Duch^ Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 U mnie znowu afn b5 96r. i wyciąga się prawy a wciska lewy ale nic się nie dzieje .. tylko mała inspekcja miga zawsze po przekręceniu kluczyka.
maniek598 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ta funkcja jest tylko 97-01 dodatkowo w tych rocznikach jest możliwość kasowania inspekcji bez użycia vaga - za pomocą tych dwóch pokręteł
Duch^ Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ok a co to może być jak mam wyciągnięte kluczyki i kliknę raz lewym przyciskiem podświetla się przebieg auta i gdy przytrzymam to na komputerze pokładowym pokazuje się 280km/h ?
bin85 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ok a co to może być jak mam wyciągnięte kluczyki i kliknę raz lewym przyciskiem podświetla się przebieg auta i gdy przytrzymam to na komputerze pokładowym pokazuje się 280km/h ? Ostrzeżenie o przekroczeniu prędkości przyciskami góra dół możesz tą wartość zmienić, wtedy po jej przekroczeniu na fisie pojawi się komunikat.
Rekomendowane odpowiedzi