tutusik Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 wczoraj jechałem na drodze jade jade , wrzucam 5 i nagle zgasł nie wiem czemu. Pomoc drogowa przyjechala i ladowala akumulator ale nic nie dalo ;o Jaka moze byc wina ? ;/ dałem dzis do serwisu ale z ciekawosci sie pytam .
grippen Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 może paliwa zabrakło :> a tak na poważ nie jak jechałeś to nie świeciła się żadna kontrolka np akumlator
blaster99 Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 Jezeli rozruszik kreci lecz auto nie reagowalo to zapewne pompa.. jezeli zaswiecily sie kotrolki typu aukulator, swiece to moze byc cos z int. elektryczna np od alarmu (wystarczy ze sie nieodpowiedni kabel przepali i auto gasnie)
tutusik Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Opublikowano 26 Lipca 2007 zaswiecila sie kontrolka od akumulatora mam nadzieje ze male koszta ;(
grippen Opublikowano 26 Lipca 2007 Opublikowano 26 Lipca 2007 albo coś z altrnatorem albo pasek luźny i nieładowa
tutusik Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Opublikowano 27 Lipca 2007 dzwonilem dzis na serwis oni mi mowili ze nie wiadomo co z moja niunia jest :F albo coś z altrnatorem albo pasek luźny i nieładowa jesli chodzi o pasek to jest troche luzny bo kiedys ktos mi mowil juz :F
AndyN Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 A kiedy ostatnio był w niej wymieniany pasek rozrządu?
tutusik Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Opublikowano 27 Lipca 2007 kupilem 2 mie. temu samochod. wlasciciel mowil zebym nie wymienial pasku bo pare miech. temu juz byla wymiana. ja sie boje ze pasek klinowy jest luzny bo jak daje kierownice na maxa i lekko odjezdzam to slychac takie piski
grippen Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 Ja jak kupywałem swoją to też mi gostek mówił że wymieniłem rozrząd i filtry. Ale jak tylko ją wziołem od niego to na drugi dzień miała wymieniane wszystkie paski i filtry z olejem też więc powinieneś wymienić
tutusik Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 serwis mi dzis powiedzial ze cos tam jest z wtyczkami. samochod udalo sie zapalic ale musze sprawdzic uklad paliwowy czy cos. ciekawe ile bedzie mnie kosztowalo [br]Dopisany: 28 Lipiec 2007, 14:03 _________________________________________________kkufa :rant: :rant: :rant: :rant: dzisiaj dzwonil serwis do mnie ze trzeba wymienic pompe wtryskowa i koszt tej wymiany by wynosil 6700zl :rant: :rant: :rant: co mam robic? na allegro widzialem pompy to sa w cenach od 1000 do 2000zl a oni mi wolaja 6700 :| pomocy :rant: :rant: :notworthy: :notworthy:
SebMis Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 w sprawie VP44 spróbuj skontaktować się z tym kolesiem: allegro
tutusik Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 moze kontakty z lodzi macie jakies ?
SebMis Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 serwis mi dzis powiedzial ze cos tam jest z wtyczkami. samochod udalo sie zapalic ale musze sprawdzic uklad paliwowy czy cos. ciekawe ile bedzie mnie kosztowalo jeśli uruchomili samochód z niesprawnie działającym układem zasilania to mogli sami uszkodzić VP44, ale nie gdybajmy o tym. jeśli już musisz wymienić VP44 to ten koleś, albo regeneracja: DIESEL SERWIS Podkowiński Bogdan 05-830 Nadarzyn (k. Warszawy) ul. Graniczna 4 tel: 022 729 89 50 0-606-820-768
adadur Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pewny jesteś twojego serwisu i ich diagnozy? Szukaj używki - nowa to przegięcie cenowe. A może pytałeś czy starą w rozliczeniu można oddać?
tutusik Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pewny jesteś twojego serwisu i ich diagnozy? Szukaj używki - nowa to przegięcie cenowe. A może pytałeś czy starą w rozliczeniu można oddać? ten serwis nazywa sie - Bursiak nie jestem pewny i dlatego dzis pojechalem wziac moja niunie i dam do warsztatu znajomego mojego kuzyna ;] mowili ze 6000 jak stara im oddam ;] chamy jedne ;/
SebMis Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 starą w rozliczniu musisz wziąść koniecznie to kilka PLN-ów jest
tutusik Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2007 w pon. beda robic. zobacza najpierw stan i maja zadzwonic do mnie. czy beda naprawiac czy trza wymienic na nowy
Rekomendowane odpowiedzi