rajder Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 chcialbym wypolerowac auto szukam dobrego lakiernika wokolicy tarnowa
cayenne Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 Aż tak źle? Polerka osłabia lakier,najcześciej robi się ją jeśli chesz sprzedać auto,a lakier jest zniszczony. Kup dobrej firmy pastę polerską,poświęć troche czasu.Czasami efekt może być zdumiewający.Zaoszczędzisz pieniądze i będziesz miał satysfakcję,że zrobiłeś coś sam.
Yelo Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Polerka ręczna dużo mniej niszczy lakier od mechanicznej, poza tym po mechanicznej należy i tak ręcznie przelecieć auto. Osobiście polecam pasty firmy Meguiars, sam kupiłem, koszt niemały, ale efekt poraził - mam lakier który nigdy nie zaznał myjni szczotkowej
Gość nuti Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Jesli masz lakier metalic to dobre pasty są fimyFormuła 1 Metalic Car Polish, niebiesklie opakowanie cenowo ok 25zł warto
rajder Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Opublikowano 30 Lipca 2007 niedawno dopiero kupilem byla myta na auto myjni i jest troche porysowana i jeszcze jedno pytanie czym usunac zywice
cayenne Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Benzyna ekstrakcyjna w umiarze. Preparat o nazwie "Tar Remover" firmy bodajze Car Plan (z tym preparatem delikatnie,bo może zmatowić). Można też spróbować pastą Tempo, bądź terpentynę balsamiczną(dostępne w sklepie z artykułami plastykowymi).
rajder Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Opublikowano 30 Lipca 2007 bezyna ekstracyjna nic niedala sprobuje terpetyna a co do pasty tempo poprzedni wlasciciel wypolerowal moje auto i po pierwszym myciu zrobilo sie prawie matowe. dzieki za pomoc
TTom3k Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 A moze warto zakupic jakis produkt z tej stronki http://www.meguiars.pl/ ? Sam nie sprawdzalem ale wszyscy zachwalaja ...drogie ale dobre.
Gość spedyt Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 co do pasty tempo poprzedni wlasciciel wypolerowal moje auto i po pierwszym myciu zrobilo sie prawie matowe. dzieki za pomoc Pasta Tempo jest środkiem ściernym a nie polerskim, używać można jej w ostateczności na nasze lakiery. Zbyt częste żywanie powoduje zniszczenie lakieru.
wit.s Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zagadaj do Bogusława Rudek, zakład ma w okolicach Zamkowej, rejony Góry Marcina 146268274. Robiłem u niego wszystkie rzeczy związane z blacharstwem-lakiernictwem jeszcze w Carismie, byłem bardzo zadowolony, a i ceny miał przystępne. Nawet zerwanie zastygłego betonu+polerkę mi robił.
rajder Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Opublikowano 31 Lipca 2007 zywice usunela terpentyna dzieki za nr tel do lakiernika
Rekomendowane odpowiedzi