Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reflektory zespolone po II lifcie - rezanie i montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wielkie dzieki dla autora tematu za rozpiske :gwizdanie:

Ja juz drugi roczek śmigam na zespolonych zrobionych za pomocą i dzięki temu wątkowi.

Miło mnie niezmiernie. Rosnę w siłę :paker:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 231,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehehehe ... rośnij, rośnij dumnie kolego endriuu w siłę, bo w zupełności zasługujesz na zaje(piiii)stą pochwałę :good:.

W sobotę zakładam spyski a później..... chyba znów pozwolę sobie wykorzystać Twój opis rezania xenonków. But we'll see.

A za pomoc w tym temacie - czyli wymianę starych boschów na nowe zespolone depo: :notworthy: ( bo nie pamietam czy podziękowałem wcześniej czy nie....), więc robię to teraz: dziękuje. :notworthy: i pozdrawiam.

A to dla niezdecydowanych:

Tak było przed

8ad87ecbdffde1bem.jpg

a tak po:

6f084f57df69edcam.jpg

:decayed:

No i doszły spryski:

831a6ab6b4ed0d91m.jpg

:naughty:

Opublikowano

Witam! :hi:

Panie i Panowie dajcie mi jakiś namiar na te soczewki DEPO bo na allegro ni hu hu nie mogę znaleść.Najlepiej jakiś sprawdzony i solidny sprzedawca. I jeszcze pytanie - Czy kupię w VW te ori wtyczki?? Myślę że powinienem, ale wole zapytać...

Opublikowano

Witam! :hi:

Panie i Panowie dajcie mi jakiś namiar na te soczewki DEPO bo na allegro ni hu hu nie mogę znaleść.Najlepiej jakiś sprawdzony i solidny sprzedawca. I jeszcze pytanie - Czy kupię w VW te ori wtyczki?? Myślę że powinienem, ale wole zapytać...

Wtyczki na pewno kupisz, zamów telefonicznie podając nr części.

http://motoallegro.pl/item822433504_audi_a4_99_01_reflektor.html Zapytaj się, czy ma lewe i prawe.

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item814161617_nowy_reflektor_audi_a4_99_01_h7_h7_jakosc_lewy.html

a kupował ktos może od tego goscia? 210 za sztuke + wysyłka to 450 zł za komplet, tanio :hi: Myślę od niego kupic, moze nawet podjade do Łodzi i zobacze na miejscu to.

Opublikowano

Hejka.

Wtyki:

a499ba15ec23c57em.jpg

i styki do wtyki ( w aso występują po dwa na jednym kabelku do rozcięcia na pół):

ae6b6ca4789c588am.jpg

Pozdrawiam

:)

Opublikowano

mam pytanko ma ktoś możne fotkę jak powinien wyglądać lub tez opisać dokładnie jak powinien wyglądać ten dolny zaczep z lamp ten do którego wkładamy tego bolca :P bo umnie juz jakichś magik musiał przy tym grzebać :/ i nie wiem jak to ma wyglądać oryginalnie ??

Opublikowano

Zaczep w gnieździe lampy ( zamontowane w audi przy środkowej części gniazda )

f587d3e6e1171cf8m.jpg

Czy o to chodziło koledze?

Opublikowano

ooo dokładnie oto :>, super dzięki wielkie :good:

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item814161617_nowy_reflektor_audi_a4_99_01_h7_h7_jakosc_lewy.html

a kupował ktos może od tego goscia? 210 za sztuke + wysyłka to 450 zł za komplet, tanio :hi: Myślę od niego kupic, moze nawet podjade do Łodzi i zobacze na miejscu to.

ten gość już długo wystawia te lampy....ale jakoś mało info o nich na stronie, trzeba by zadzwonic i zapytać co to za lampy, chociaz chłopaki podali Ci parę innych linków - pewniejszych

Opublikowano

i styki do wtyki ( w aso występują po dwa na jednym kabelku do rozcięcia na pół):

Taniej jest kupić dwie wtyczki ISO do CarAudio i je rozebrać. Piny pasują idealnie - przetestowane :)
Opublikowano

Kolego, wg moich informacji zabieg montażu zespolonych lamp ( tych o które pytasz również ) w autku gdzie fabrycznie były dzielone zawsze wygląda tak samo / bardzo podobnie. Czyli niestety nie obejdzie się bez rezania błotników oraz przeróbki wtyki. Te konkretne lampy można zastosować wg teorii podłączasz i wsio gra tylko w modelach po lifcie (99-00).

Opublikowano

Oczywiście rezanie i wtyka to podstawa. O tym to wiem. Tylko czy jeszcze coś trzeba kombinować???

Opublikowano
  • Autor

nic więcej