Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reflektory zespolone po II lifcie - rezanie i montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dobrze włożyłeś? Może silniczki pracują tylko nie ciągną lampy? Słyszysz jakiś odgłos po przekręceniu pokrętła regulacji?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 231,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wlasnie ze nic nieslychac zeby pracowaly :mysli:

Opublikowano

lampki założone ale powiedzcie mi co z kierunkami niby rewflektory pasują ale kostka pod kierunki już nie ja mam okroągłą a w poliftowych jest prostokątna

Opublikowano

kierunek zakladasz stary (zarowka z oprawka) czasami ciezko wchodzi ale wchodzi

Opublikowano

wystarczy przesmarować czymś tłustym i ładnie wchodzi

Opublikowano

kierunek zakladasz stary (zarowka z oprawka) czasami ciezko wchodzi ale wchodzi

Masz takie trzy zabki, musisz dobrze trafic i wchodzi idealnie... przynajmniej u mnie tak bylo :gwizdanie:

Nowa wtyczka jest rzeczywiscie inna, taka zalamana pod katem 90 stopni ale jej wogole nie montujesz tak jak koledzy pisali wczesniej :wink4:

Co do silniczkow to niedawno podlaczalem i poszlo bez problemow, mozesz miec problemy z zapieciem ich w ten uchwyt, ale jak wysuniesz do konca ta kuleczke to powinno wejsc po jakims czasie, nie ukrywam ze tez sie troche z tym meczylem, ale smiga :kox:

Opublikowano

balcer6147 poszukaj w dziale stylizacji było juz tam kilka podobnych wątków na temat tych lampek :wink4:

Opublikowano

Kaszana, nie dość że dzielone to jeszcze angel eyes. Zespolone wyjdą taniej i nie będą tak szpetnie wyglądać'

Opublikowano

Jak zmieniac lampki to TYLKO NA ORI lub Depo i do tego Xenon ori lub HID . Polecam wszystkim tym którzy sie czają jak pies na jeża :) Czas zmiany ok 2 godzin przy dobrym planowaniu czasu pracy lub troszkę więcej z przerwą na Browarka :)

Opublikowano

a jak Ci sie przepali jeden z ringów tak jak kumplowi po 3 tyg w VW :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

panowie temat ringów i innych patentów to :spam:

Opublikowano

witam dzięki temu tematowi przekonałem sie do lamp zespolonych montaż zajął mi 6 godzin założyłem lampy depo wyszło pięknie autko 10 lat młodsze zamiast ori kostek użyłem zmodyfikowanych przeze mnie kostek iso za 4 zł podziękowania dla twórców tematu

Opublikowano

Mam takie pytanie... bo widze ze depo ma chyba rozne kostki przy lampach.... ja mam normalna okragłą z 5 pinami w starych lampach a teraz montuje dzielone z keirunkiem depo i tam tez jest okrągla tylko 4 pinowa. Tę kostkę tez trzeba przerabiac? Ddoam że mialem halogeny w lampach.

Opublikowano

chyba szm sobie wytlumaczyles czemu brakuje jednego pina

Opublikowano

omg.... :polew:

Tyle to ja wiem... ale zauwazylem tendencje do kwadratowych wtyczek do lamp depo. Ja posiadam dzielone i sa tam wtyczki okragle w lampach 4 pinowe. Pytanie ejst takie :

Czy musze przerabiac wiązkę kabli w aucie w celu prawidlowego dzialania tych lamp ? (bo jak wspomnialem wtyczka z auta normalnie pasuje do lampy)

Opublikowano

omg.... :polew:

Tyle to ja wiem... ale zauwazylem tendencje do kwadratowych wtyczek do lamp depo. Ja posiadam dzielone i sa tam wtyczki okragle w lampach 4 pinowe. Pytanie ejst takie :

Czy musze przerabiac wiązkę kabli w aucie w celu prawidlowego dzialania tych lamp ? (bo jak wspomnialem wtyczka z auta normalnie pasuje do lampy)

Czy to ttaki problem podpiac wtyczke i zapalic swiatla i zobaczyc czy wszystko dziala? Temat byl na forum poruszany... na 100% wtyczka pasuje plug&play. Ew. bedzie Ci sie swiecila lampka od halogenow.... rozwiazanie jest na forum w dziale stylizacja zewnetrzna/tuning.

Opublikowano

Nie drążyłbym tematu gdyby nie fakt iz mam zamiar założyć hidy w zakladzie w krakowie. Nie chcialbym aby mi cokolwiek tam cieli pod maska albo przy lampach i wole wiedziec to na zapas bo podjade do elektryka zeby m ito przerobil a dopeiro pozniej do zakladu ktory instaluje te hidy(zależy mi na gwar.)

Jeżeli pasuja P&P to super... ale w innym dziale zadalem to samo pytanie i okazalo sie ze trzeba przerabiac cala instalacje... więc Kto ma racje :> ?[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 20:49_________________________________________________ok oczy mi pękają ale znalazłem:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_lampy_dzielone_od_s4_wiazka-t95432.0.html

Opublikowano
:hi: :notworthy:Po długiej lekturze odnosnie montażu tych swiatełek mysle ze przekonaliscie mnie co do wymiany ori boshów z przedliftu na te poliftowe, troche sie obawiam podlaczenia tej kostki bo naprawde jestem laikiem;] ale mysle ze da sie rade jakos:D efekt naprawde super;) co do angel eye'sow to kaszana potwierdzam awaryjnosc ich jest straszna i jakos tez, znajomy ma w astrze to mowi ze w zyciu nie kupi sonarów:D pozdrawiam i wielkie dzieki dla autora tematu za rozpiske :gwizdanie:
Opublikowano

Kolego Perezip - bez obaw, dasz sobie rade... tylko trzymaj się ściśle opisu z początku, bo raz że jest super zrobiony, a dwa naprawdę działa. Ja juz drugi roczek śmigam na zespolonych zrobionych za pomocą i dzięki temu wątkowi.