Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Standard, robi z glowa to go krytykuja :P Mi sie podoba :

Wyslane sandalem z maslem.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 237 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To białe w kształcie gaśnicy to zaskoczę Cię ale to gaśnica :grin::grin:

Wiadomo, wszystkim nie musi się podobać, auto robię dla siebie a nie dla kogoś :wink:

pieerdolnij tam wlepke NOS :grin: nie mam o tym bladego pojęcia, ale czy to w jakiś sposób poprawia właściwości jezdne? czy po prostu zbędne kilogramy?

ryj andrzej z japka nabazgrolił :hi:

Opublikowano
Standard, robi z glowa to go krytykuja

:facepalm:

dla mnie również to nie przemawia..... może gdyby nie ten biały kolor.... w kolorze felg napewno by to lepiej wyglądało....

Opublikowano

Gracjan a myślałeś nad stworzeniem coś na typ grodzi między bagajem a wnętrzem auta. Można by jakieś delikatne audio tam wpakować :decayed:

---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ----------

Tak wiem przy tym silniku audio nie potrzebne :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
Gracjan a myślałeś nad stworzeniem coś na typ grodzi między bagajem a wnętrzem auta. Można by jakieś delikatne audio tam wpakować :decayed:

---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ----------

Tak wiem przy tym silniku audio nie potrzebne :facepalm:

Audio te które mam w zupełności mi wystarczy, ma coś grać i tyle :wink:

W bagażniku też nic nie wożę więc nie ma obawy że coś przy hamowaniu wpadnie pod fotele...

Opublikowano

wes cos zrob zeby ogarnac boczki bo bedziesz mial mega glosno w samochodzie a szkoda psuc efekt koncowy. same przetloczenie raczek blokuje?? planujesz jakas scieme szybek??

Opublikowano
  • Autor
wes cos zrob zeby ogarnac boczki bo bedziesz mial mega glosno w samochodzie a szkoda posc efekt koncowy. same przetloczenie raczek blokuje?? planujesz jakas scieme szybek??

Chłopie, nie wszystko na raz, wczoraj dopiero skończyłem rolla montować :wink: Boczki będą zrobione, spokojnie... Blokuje sam boczek:wink: Ściemniać szyb na pewno nie będę, nie mój klimat :wink:

Opublikowano

teraz bez foteli i kanapy to pewnie już tak cicho nie jest, jednak to w jakimś stopniu wygłusza dźwięki dochodzące tyłu, ogólnie się takim czymś nie jaram ale gratki konsekwencji w modzeniu

Opublikowano
może gdyby nie ten biały kolor.... w kolorze felg napewno by to lepiej wyglądało....

W kolorze felg to równie dobrze mogłoby go nie byc :decayed:

Opublikowano
  • Autor
może gdyby nie ten biały kolor.... w kolorze felg napewno by to lepiej wyglądało....

W kolorze felg to równie dobrze mogłoby go nie byc :decayed:

Swój chłop... :decayed:

Właście wróciłem z kiwki i "mega glośno" nie jest, delikatnie bardziej szumi i tyle :wink: Ja chyba mam inne podejście do takich spraw ale wcale mnie takie coś nie rusza :decayed:

Opublikowano

no to teraz biały palstidip na felgi i jakieś małe akcenty, tak dla sprawdzenia efektu:whistling::naughty:

Opublikowano
no to teraz biały palstidip na felgi i jakieś małe akcenty, tak dla sprawdzenia efektu:whistling::naughty:

koła + lustra i jest mjut jak c**j :jerk:

Opublikowano

koła + lustra i jest mjut jak c**j :jerk:

:naughty:

Wyszło mega:kox: Doczepić się moge tylko do gaśnicy, ja bym ją wyrzucił:wink:

Opublikowano

A ja tam chyba jakieś zabrudzenia na wykładzinie bagażnika widzę :decayed:

Fajnie to wyszło a i ta gaśnica teraz mniej razi niż ta na początku :wink:

Opublikowano

jak zwykle robota pierwsza klasa, i zgodze sie z kolega ,,szafa" ja bym tez gasnice wyrzucił, ale to twoje auto i tobie ma sie podobać

ps.w razie czego mam białe 18" wzór nie zachwyca ale na przymiarke moga byc jak współgraja z roll...:decayed:

Opublikowano
no mi ten roll z tyłu nie leży kompletnie,uniwersalność auta padła

bierzesz pod uwagę że go rozbijesz? :decayed:

Kolego a powiedz mi kto modząc tak auto zwraca uwagę na użyteczność?? :facepalm:

Ja. Bo co ma piernik do wiatraka :facepalm:

No Gracjan po raz pierwszy kompletnie nie podoba mi sie to co zrobiłeś w aucie.Niestety :kwasny: i jeszcze kombinowanie z tymi boczkami..:whistling:

Opublikowano

Kolego a powiedz mi kto modząc tak auto zwraca uwagę na użyteczność?? :facepalm:

No Gracjan po raz pierwszy kompletnie nie podoba mi sie to co zrobiłeś w aucie.Niestety :kwasny: i jeszcze kombinowanie z tymi boczkami..:whistling:

Proponuje kurs czytania z zrozumieniem, akurat w tym wypadku dużo bo wyrażnie napisałem "kto modząc TAK auto..." :facepalm: Nie każdy ma tylko jedno auto które musi wszędzie wjechać i przewieść 5 osób, jesli wszyscy robili by samochody na jedno kopyto to co by to był za świat:thumbdown: W tym przypadku Gracjan idzie konsekwentnie i w pełni go popieram, auto nabrało wyrazu i agresora a w dodatku jest w nienagannym stanie :kox:

Opublikowano

Proponuje kurs czytania z zrozumieniem, akurat w tym wypadku dużo bo wyrażnie napisałem "kto modząc TAK auto..." :facepalm: Nie każdy ma tylko jedno auto które musi wszędzie wjechać i przewieść 5 osób, jesli wszyscy robili by samochody na jedno kopyto to co by to był za świat:thumbdown: W tym przypadku Gracjan idzie konsekwentnie i w pełni go popieram, auto nabrało wyrazu i agresora a w dodatku jest w nienagannym stanie :kox:

to troche jak robienie tatuazu, jest to dosc kontrowersyjne jeszcze (szczegolnie w PL) najfajniejsze sa te dyskretne, a bialy roll jest jak tatuaz na twarzy ma sie rzucac w oczy. Ja bym go maznał w kolor budy mniej by sie rzucał w oczy a swiadomosc posiadania taka sama. Strach pomyslec ze niedlugo wpadna biale pasy na auto i napisy na oponach :wink: No i oczywiscie gasnica precz walory ozdobne jej sa znikome ma byc czysto i bez gasnicy jest. Aha i ten plastik z blaupunkta precz :thumbup1:
Opublikowano

Pytanie z innej beczki. Robiłeś pomiary RaceLogic'em?

Opublikowano

a znasz powiedzenie moskala że samochód nie może wyglądać szybciej niż jeździ?