Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
no ciekawie wyszło :) poeksperymentuj z pokolorowaniem elementów w biel pod klatkę (na próbę może koła Dipem opylić?) :decayed:

Koła raczej koloru nie zmienią, podoba mi się ten "individual" grafit, poza tym jest plan na sezon 2015 na zmianę felg :wink:

Na razie czekam na jedną paczkę z Irlandii, białe na pewno będą dekle zaworowe, oprócz tego cały czas kombinuje jak zabudować te boczki z tyłu żeby to wyglądało jakoś sensownie...

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 236,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Walnij płytę z carbonu i ordynarnie pospinaj do budy nitami ! :wink:

Opublikowano

abcd0003ze.jpg

Tak sobie to wygląda...

Opublikowano
no ciekawie wyszło :) poeksperymentuj z pokolorowaniem elementów w biel pod klatkę (na próbę może koła Dipem opylić?) :decayed:

Koła raczej koloru nie zmienią, podoba mi się ten "individual" grafit, poza tym jest plan na sezon 2015 na zmianę felg :wink:

Na razie czekam na jedną paczkę z Irlandii, białe na pewno będą dekle zaworowe, oprócz tego cały czas kombinuje jak zabudować te boczki z tyłu żeby to wyglądało jakoś sensownie...

Daj znac na wiosne jak bedziesz felgo zmienial:wink:

Opublikowano
  • Autor

Daj znac na wiosne jak bedziesz felgo zmienial:wink:

Jak nic się nie zmieni i felgi będą do sprzedania to jesteś pierwszy na liście :wink:

Carbon widziałem właśnie u SIDa w skorupie i jakoś "d*py mi nie urwało", pomijam już koszt takiego kawałka carbonu :wink:

Opublikowano

Gracek jak z temat przegladu ? Gasnica nie powinna byc czerwona ? Slyszysz jakies trzaski zgrzyty itp ? Klatke przezyje ale wywalenie klimy to bylo jak strzal w kolano :P

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

a jakby zrobic tak jak na foto (niekoniecznie carbon, może jakis laminat) plus z oryginalnego boczka odciąć górę do wysokości listwy dekoracyjnej i wmkntować w to. jeśli pałąk zapiera się o ten właśnie element to wyciąć z niego też kawałek, wstawić kawałek plasti rurki odpowiedniej średnicy tak żeby otulała pałąk wszystko ze sobą wyrównać żywicą itp i pomalować strukturą :wink: a dolną płaską płytę w połysk tak jak dekory

troche skomplikowane ale chyba wiadomo o co mi chodzi :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Gracek jak z temat przegladu ? Gasnica nie powinna byc czerwona ? Slyszysz jakies trzaski zgrzyty itp ? Klatke przezyje ale wywalenie klimy to bylo jak strzal w kolano :P

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

eSa od dwóch lat stacji diagnostycznej nie widziała i pewnie już nie zobaczy:decayed: Gaśnica powinna być czerwona :wink: Nic nie słyszę, żadnych zgrzytów, stuków, wszystko jest poskręcane, nie ma nic prawa się odzywać, klima w tym aucie nie jest mi potrzebna :wink:

a jakby zrobic tak jak na foto (niekoniecznie carbon, może jakis laminat) plus z oryginalnego boczka odciąć górę do wysokości listwy dekoracyjnej i wmkntować w to. jeśli pałąk zapiera się o ten właśnie element to wyciąć z niego też kawałek, wstawić kawałek plasti rurki odpowiedniej średnicy tak żeby otulała pałąk wszystko ze sobą wyrównać żywicą itp i pomalować strukturą :wink: a dolną płaską płytę w połysk tak jak dekory

troche skomplikowane ale chyba wiadomo o co mi chodzi :decayed:

Wiadomo, ale szczerze, nie chce mi się tak rzeźbić, takim "artystą" to ja nie jestem:grin:

Opublikowano

Kiedy klimę wyrzuciłeś? Bo coś mi chyba umknęło :>.

Opublikowano
  • Autor
Kiedy klimę wyrzuciłeś? Bo coś mi chyba umknęło :>.

Przy przygodach z silnikiem :wink:

Opublikowano

Temat śledzę już od dłuższegoc zasu.. Autko w hooy kox :)

poza tym jest plan na sezon 2015 na zmianę felg :wink:

Ale wybiegasz w przyszłość haha Będzie to jakaś drastyczna zmiana stylu?

---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ----------

Temat śledzę już od dłuższegoc zzasu.. Autko w hooy kox :)

Ale wybiegasz w przyszłość haha :)

Będzie to jakaś drastyczna zmiana stylu?

Opublikowano
  • Autor
Temat śledzę już od dłuższegoc zasu.. Autko w hooy kox :)

Ale wybiegasz w przyszłość haha Będzie to jakaś drastyczna zmiana stylu?

---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ----------

Temat śledzę już od dłuższegoc zzasu.. Autko w hooy kox :)

Ale wybiegasz w przyszłość haha :)

Będzie to jakaś drastyczna zmiana stylu?

Nie wiem jeszcze, chciałbyś coś w 19" i najlepiej 4x9,5J :wink:

Opublikowano

Pod 19 cali przydałby się jakiś męski zacisk z porsche albo lambo w żółtym kolorze. Dla mnie najlepiej żółty zacisk widać przez czarną/ciemną felge w czasie jazdy

Opublikowano

do takiego koła trzeba z 360mm, wszystko mniejsze zginie

Opublikowano
  • Autor

Mały aktual świąteczny :-)

Wpadły canardsy na zderzak...

fvYc29P.jpg

j9VWZsf.jpg

iOh0X3q.jpg

Pokrywy zaworów pomalowane proszkowo na biało...

CoguqvB.jpg

5ltENI6.jpg

RwJvgW3.jpg

I jakieś dwie fotki znalezione w necie...

B3E3s6H.jpg

aKCaUNK.jpg

Oprócz tego jakiś czas temu wpadły zawory DV z RS4 B5i nowy zawór N75 oraz został uzupełniony został olej w skrzyni. Co do boczków tył dogadany już jest tapicer który ma to ładnie zabudować, na wiosnę będzie działał :wink:

Opublikowano

pod maską kox :wink: brakuje tylko osłony z vr5

Opublikowano

chyba jestem za mało hardcorowy na te ostatnie mody, ale nie podobają mi się te brzydkie czarne wystające trójkąty :no:

Opublikowano

"Y" az sie prosi żeby ja na biało psiknąć :wink:

Opublikowano

Do tych canardsów przydał by się jakiś dyfuzor z tyłu i może spojlerek na klape :eusathink:

Opublikowano
"Y" az sie prosi żeby ja na biało psiknąć :wink:

i felgi:whistling:

i ramkę grilla na czarno, znaczek z tyłu też... teraz jest racecar i nijak nie widzi mi się chrom:wink: