Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gracek dla mnie jest git, jak wpadnie jakieś fajne skrzydło na klapę i inne koła to będzie wypas :naughty:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 236,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pytanie calkiem serio:decayed: Co to robi na takim aucie i do czego sluzy...? :decayed:

+1 też się nad tym zastanawiałem :whistling:

Wygląda i służy do wyglądania, proste :wink:

hmmm...nie bardzo:decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ----------

Ewidentnie trzeba kupic drugie auto i zacząć jakiś projekt na nowo bo już nuda koledze chyba się udziela:wink::wink:

Opublikowano
Raczej to nie wyglada :grin:

Jak coś istnieje materialnie to jakoś wygląda.

Mnie też to nie leży :wink:

Opublikowano
gracek dla mnie jest git, jak wpadnie jakieś fajne skrzydło na klapę i inne koła to będzie wypas :naughty:

Z tym skrzydłem to mam nadzieje że zartujesz:whistling:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

nie dlaczego to auto już nie pójdzie raczej w stronę culta a raczej w street więc skrzydło jak w dtm jak najbardziej będzie tutaj pasowało

Opublikowano

mie się tam podoba, coś nowego i kontrowersyjnego:thumbup1:

pełnia szczęścia byłaby gdyby skrzydełka były z węgla, do tego lotka m3 na klapie i jakiś fajny dyfuzor również z węgla:naughty:

Opublikowano
  • Autor
mie się tam podoba, coś nowego i kontrowersyjnego:thumbup1:

pełnia szczęścia byłaby gdyby skrzydełka były z węgla, do tego lotka m3 na klapie i jakiś fajny dyfuzor również z węgla:naughty:

Michał, dokładnie taki jest plan, lotka m3 na klapie w kolorze, dyfuzor z węgla pomijając cenę to od wydechu lubi się pofalować i nie wygląda to już ładnie... raczej będzie w black piano :wink:

Opublikowano

Kurcze wlasnie balem sie ze zaczniesz cos dziwnego robic i te dyfuzory ... biala felga.... jak dla mnie pomylka... szkoda bo w zla srone to idzie... mysle ze to nie do audi a do hondy czy innego japana..

To jest esencja tego jak powinien wygladac i zostac...

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/778749_555059227913729_624763548_o.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem, co za dużo to nie zdrowo. W złym kierunku idziesz. :facepalm: lotka m3? to nie bmw.... :thumbdown:

Opublikowano
Moim zdaniem, co za dużo to nie zdrowo. W złym kierunku idziesz. :facepalm:lotka m3? to nie bmw.... :thumbdown:

To w takim razie musisz dać reprymendę tym,którzy mają Audi które stoi na felgach BMW :decayed:

Opublikowano

Gracek proszę cie i to baardzo odpuść te skrzydełka na zdesiu, uwielbiam oglądać twoję audi i pokazywać je znajomkom jako wzór utrzymania wozu ale tym to wg mnie zepsujesz autko.

Opublikowano
Moim zdaniem, co za dużo to nie zdrowo. W złym kierunku idziesz. :facepalm: lotka m3? to nie bmw.... :thumbdown:

lotka M3 to popularny mod w USA

fit1.jpg

fit2.jpg

spoiler3.jpg

spoiler1.jpg

Ale ta kanarki czarne czy co to w ogóle jest to pasuje tam jak zderzak z laminatu:thumbdown: do wygladu DTM mu daleko, w ogóle takigo czegos nie moge zlokalizowac na audi:facepalm: dokładke od cupry wymienic na taka jak w DTM i by było dobrze a nie jakieś pod złym katem wystajace trójkąty

LS01DBpan.jpg

goodwood09_800_15.jpg

gracek moim zdaniem spierdzieliłes tymi trójkątami sprawe:wink:

Opublikowano

Moje zdanie - jest coraz gorzej.

Ale co kto lubi.

Opublikowano

O ile kubly i roll jakos mi pasowaly tak teraz juz spazdzierzyles auto :doh:

Opublikowano

Mi rowniez kiedys to auto sie bardzo podobalo, kiedys...

Teraz juz zalatuje wiejskim tuningiem.

Opublikowano

Mi sie przestaje podobac to auto, klatka spoko ale skrzydelka czy jakies dyfuzory z tylu to juz sie robi nie smacznie. Ale co kto lubi

Opublikowano

dokładnie to juz jest nudne, robi sie wies tjuning taka eSe tak zepsuć;/

Opublikowano

podpisuje sie pok kolegami .... to wzor czystosci i auta ale teraz to wzor wiejskiego tuningu

Opublikowano
podpisuje sie pok kolegami .... to wzor czystosci i auta ale teraz to wzor wiejskiego tuningu

:facepalm:

Opublikowano

kolejny dowód na to jak myśli większośc forum, wpadło coś nie ori i już jest beee:facepalm: