Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co do blachy na razie jest w bagażniku w komplecie z trytytkami, w razie czego zamontuje na trytytki do kratki środkowej i po sprawie a auto i tak jest na tyle przypałowe że jak nie b;acha to znajdzie 5 innych rzeczy :wink:

Przed gliniarzami nie ma co kozaczyć, ja zawsze "gram debila" i już kilka razy się udało :wink:

to przestań i zrzucaj na kaju :wink::grin:

Morda malina :jerk:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 237 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1512801_652739871449033_9414161_n.jpg
Opublikowano
  • Autor

Nic a nic... coś typu: chce być nielegalny ale jednak trochę się boję:decayed:

Niestety, powiedziało się A trzeba powiedzieć B w razie kontroli :wink:

Opublikowano
nie mam golfa ani remizy ani blachy z boku więc czemu mam brać?:wink:

---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ----------

Mi jakoś nie leży wywalanie na bok. Jakoś wtedy przód traci swój urok

Nie ma takiej opcji nawet, na razie jeździ w bagażniku :wink:

No to mandacik masz murowany a jak się przyczepią to i dowód poleci

ja to przynajmniej mam ramkę i udaje głupa a ty nie masz żadnego argumentu że jedziesz bez rejestracji

nie przesadzaj, że dowód poleci... jeśli jesteś w stanie usunąć jakąkolwiek awarie na miejscu nie mają prawa nawet Ci mandatu wlepic.. masz 15 minut i jazda :wink::wink:

Opublikowano
nie mam golfa ani remizy ani blachy z boku więc czemu mam brać?:wink:

---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ----------

Mi jakoś nie leży wywalanie na bok. Jakoś wtedy przód traci swój urok

Nie ma takiej opcji nawet, na razie jeździ w bagażniku :wink:

No to mandacik masz murowany a jak się przyczepią to i dowód poleci

ja to przynajmniej mam ramkę i udaje głupa a ty nie masz żadnego argumentu że jedziesz bez rejestracji

nie przesadzaj, że dowód poleci... jeśli jesteś w stanie usunąć jakąkolwiek awarie na miejscu nie mają prawa nawet Ci mandatu wlepic.. masz 15 minut i jazda :wink::wink:

pierdolenie, znajdą coś innego, bynajmniej tak było w moim przypadku

Opublikowano

jazda bez tablicy to nie awaria tylko wykroczenie i jak cie złapią bez to nie odjedziesz bez mandatu, rozmawiałem na ten temat z naczelnikiem drogówki w ZG

Opublikowano

tak to możemy zawsze gdybać... ale mam na myśli kiedy całe auto poza 1 rzeczą jest cacy :naughty:

Opublikowano
jazda bez tablicy to nie awaria tylko wykroczenie i jak cie złapią bez to nie odjedziesz bez mandatu, rozmawiałem na ten temat z naczelnikiem drogówki w ZG

a jazda z nielegalna? zmienilem na legalna i oddali kwity do reki

Opublikowano

"Tuningowcy" znają prawo lepiej niż policjanci.

Zmieniasz tablicę na legalną i nic nie mogą zrobić. Poza szukaniem kolejnego elementu do którego można się przyczepić:wink:

Ale fakt to wykroczenie. Tyle, że polskie prawo jest bardzo dziurawe.

Inaczej jest jak tablice są nielegalne (takie auto jest niedopuszczone do ruchu) a inaczej jak są nieczytelne. Prędzej dostaniesz mandat za nieczytelne tablice niż za te nielegalne, szczególnie jeśli numer rejestracyjny na nielegalnej tablicy zgadza się z tym, jaki jest w dowodzie rejestracyjnym.

Opublikowano

tego tematu nie ruszaliśmy tak samo jak miejsca jej umieszczenia, mnie złapali bez i za to zawsze będzie mandat chyba że się dogadasz

gracjan może nie widziałeś,przyda się przy rezaniu zderzaka i wydechu AudiSRS.com :: My SPORTEC RS4 B5

Opublikowano
tego tematu nie ruszaliśmy tak samo jak miejsca jej umieszczenia, mnie złapali bez i za to zawsze będzie mandat chyba że się dogadasz

gracjan może nie widziałeś,przyda się przy rezaniu zderzaka i wydechu AudiSRS.com :: My SPORTEC RS4 B5

Dogadanie się nie ma nic do rzeczy. Znasz prawo to nie przyjmujesz mandatu i montujesz normalną tablicę. Sorry ale ktoś kto przyjmuje mandat jest sam sobie winny.

Ja raz mandat przyjąłem bo nie mogłem przyczepić ori tablicy, było mokro a samochód był brudny - taśma nie trzymała. Sami policjanci mi powiedzieli, że gdybym ją zamontował to co najwyżej życzyli by mi spokojnego wieczoru.

Opublikowano

ale tu chodzi o jazde bez blachy, a nie z podróbką:wink:

Opublikowano

Moim zdaniem to jedna chwała. Czy jedziesz bez tablic czy z nielegalną (nielegalna to tak jak byś jej nie miał wcale). W każdym razie samochód nie jest dopuszczony do ruchu.

Montujesz tablice i jest git.

Opublikowano
Moim zdaniem to jedna chwała. Czy jedziesz bez tablic czy z nielegalną (nielegalna to tak jak byś jej nie miał wcale). W każdym razie samochód nie jest dopuszczony do ruchu.

Montujesz tablice i jest git.

Wszystko zależy na kogo sie tafi:wink:

Opublikowano

U mnie tablica leżała pod szybą z przodu, jak się misiek zapytał co z tablicą to powiedziałem że odpadła na myjce i po temacie :decayed:

Opublikowano

U mnie tablica leżała pod szybą z przodu, jak się misiek zapytał co z tablicą to powiedziałem że odpadła na myjce i po temacie :decayed:

ta ale co Gracjan powie ze odpadla jak zero zaczepu czy sladu po mocowaniu blachy
Opublikowano

ale miałeś za szybą :facepalm:

Opublikowano

Ją jeździłem z blacha za szybą pół roku. Codziennie mijalem miskow i nic. Raz mnie zatrzymali bo jechałem bez świateł to powiedziałem że spieszylem się do pracy, zawadzilem zderzakiem o kamień jak cofalem i blacha odpadła :D zapytałem czy zamontować mam teraz to powiedział że w domu to sobie zrobię. Fakt że byli ludźmi bo nie dostałem nic nawet za brak świateł :)

Ale fakt jest taki że odpalilo mi na rogach folię na tablicy przy upałach jak dotykała szyby.

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ta ale co Gracjan powie ze odpadla jak zero zaczepu czy sladu po mocowaniu blachy

U mnie też nie było...

IMAG0739.jpg

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ----------

ale miałeś za szybą :facepalm:

To niech Gracjan też wrzuci... bohaterem możesz być w swoim domu ale jak chcesz uniknąć nieprzyjemności na drodze to jednak wypadałoby gdzieś tą tablicę umieścić.

Opublikowano

Idąc waszym tokiem myślenia można jeździć bez w ogóle bez blach. Jak Cie zatrzymają to wyciągasz z bagażnika, zakładasz i usterka naprawiona :grin: