enczu Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie wiem od kiedy oglądam Twój temat Gracek, nawet nie miałem własnej a4, a już Twoja robiła.. Olej wloty na masce, olej maske, teraz jest naprawdę godnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markors400 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 ile placiles za te wloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobon3R Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ten kolor, ta felga, ten porządek i czystość pod maską. Kij, mógłbym w nim mieszkać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie ma już odwrotu... ile placiles za te wloty 320zl za dwa nowe wloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 jaki kolor wlotów będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 jaki kolor wlotów będzie ? niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 jaki kolor wlotów będzie ? niebieski uffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banito Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 pięknie wylizany silnik ale teraz przez te wloty podczas mycia woda bedzie leciala na motorownie i bedzie go brudzic hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) O z tymi wlotami to poplynales :-) dobrze że masz pedentyczne podejście do auto bo polecialoby milion hejtów. Trza są było maską fundnąć na testy : ))) . Jeszcze jakieś kosmos kubły fajnie by pasowały. I pierwszy post kuleje Edytowane 11 Grudnia 2015 przez MARCIN607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 siema, dawno się nie logowałem a wszedłem specjalnie zobaczyc czy coś działasz wloty jak najbardziej mój klimat fajne są też z astry gsi ja mam mnóstwo pomysłów i w sumie jakiś tam budżet ale nie mam zupełnie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 pięknie wylizany silnik ale teraz przez te wloty podczas mycia woda bedzie leciala na motorownie i bedzie go brudzic hahaha Załozy sobie ocynk rynny od spodu i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Twoja fura to mega kox . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Masz juz na aucie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Masz juz na aucie?? Niestety Gracek zajarzył ze bedzie miał przez te wloty brudny silnik i zrezygnował. Widziałem ze szuka maski na allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobon3R Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja bym je zaslepil od spodu i po klopocie. Rasowy wyglad by zostal, a przynajmniej by sie nie brudzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Przez wloty z przodu samochodu będzie się bardziej brudził niż przez te na masce. Ja bym kładł bo pomysł fajny., Bardzo blisko przetłoczeń są wyznaczone dziury (nie za blisko? - kijowa szpara pod jednym z boków wlotu?) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja bym je zaslepil od spodu i po klopocie. Rasowy wyglad by zostal, a przynajmniej by sie nie brudzilTaa , to mógł od razu kupić naklejki tuningowe na allegro przecież to nie ma tylko wyglądać ale i spełniać swoją funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobon3R Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 No ale jak i tak chce teraz kupic cala maske normalna to co mu szkodzi. Powoli samochod nabiera stylu cos jak dtm, wiec wloty jak najbardziej ladnie by siadly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Masz juz na aucie?? Niestety Gracek zajarzył ze bedzie miał przez te wloty brudny silnik i zrezygnował. Widziałem ze szuka maski na allegro... Ja bym je zaslepil od spodu i po klopocie. Rasowy wyglad by zostal, a przynajmniej by sie nie brudzil Przez wloty z przodu samochodu będzie się bardziej brudził niż przez te na masce. Ja bym kładł bo pomysł fajny., Bardzo blisko przetłoczeń są wyznaczone dziury (nie za blisko? - kijowa szpara pod jednym z boków wlotu?)Sent from my GT-I9300 using Tapatalk To było jedyne miejsce gdzie spasowały te wloty bez usuwania wzmocnień w masce. No ale jak i tak chce teraz kupic cala maske normalna to co mu szkodzi. Powoli samochod nabiera stylu cos jak dtm, wiec wloty jak najbardziej ladnie by siadly. Żadnej maski nie chce kupić, do DTM mu daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jakoś nie siedzą mi te wloty Wg. mnie czysta maska była o wiele lepsza. Swoją drogą, może Ty mi zdradzisz tą tajemnice gdzie wy te nosy renifera i rogi kupujecie, szukałem milionem sposobów i nigdzie nie mogłem wyszukać, co prawda już po świętach ale przynajmniej będę wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi