Gracjan Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 Kiedyś jak będę coś z wydechem robić to zmienię, narazie bezsensu do ori spawać takie rynny Powoli muszę wymienić plecionki i na program chciałbym jechać.[br]Dopisany: 07-03-2011, 18:48:56_________________________________________________ Dzisiaj dałem sie do malowania felg, oczywiśćie nie obyło się bez niespodzianek, facet w sklepie sprzedał mi zamiast podkład jakiś lakier, ja nie zauważyłem i pomalowałem felgi, porobiły się wrzery i bąble i mogłem zacząć od początku, udało mi się dzisiaj pomalować środki felg, jutro jak dokupię farbę to czoło felgi pomaluje i zostaje klar.
Gracjan Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 Pistolet [br]Dopisany: 11-03-2011, 22:35:40_________________________________________________Kilka drobnych zmian a dokładnie: ręczny w skórze, wskaźnik doładowania na desce zamiast w kratce nawiewu i odnowione felgi z letnimi oponami Zdjęcia:
tgkone Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 jeszcze góre podłokietnika wrzucic w alcantare albo skóre i bedzie gitara
wojciu0308 Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Syczki to mistrzowsko zamontowałeś ło maj got podlokietnik w skórke i bedzie git fele ładnie pomalowane
Michał Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 jest dzik :kox: tylko ta dope na szybie jakaś za duża moim zdaniem :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 To już trzeba z pretensjami do Dawida Miał tylko takie
szafa Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ladna sztuka ale pokusilbym sie o 2cm mniej z przodu
Gracjan Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Większa gleba raczej już odpada, po pierwsze i tak już szoruję wydechem przy wyjeżdżaniu z domu a poza tym czasami trzeba też trochę podeptać i za duża gleba przeszkadza :gwizdanie:
szafa Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 hehe spoko zartuje zobacze na zywo to moze zmienie zdanie
Buba Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jednak wziąłeś? ja czekam na filmik z jazdy w środku i na zewnatrz :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jednak tak Muszę kupić jeszcze plecionki i dwie obejmy. Nakrętki, opaski i inne badziewia zamówione w aso, będą na czwartek. Muszę jeszcze kupić szerokie cybanty i owinąć DP. Prawdopodobnie w przyszly piątek montaż.
Buba Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ja u siebie wywaliłem katy i juz jest na granicy normalnego użytkowania tutaj jest na dwoch tlumikach wiec licze na dobry efekt jak z wykonaniem? nie trzeba obspawyac jeszcze raz?
Gracjan Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Mega jestem zaskoczony pozytywnie. Sid był tak łaskawy że zabrał to ze sobą i obejrzałem to sobie na spokojnie zanim wziąłem, powiem tyle, za taką cenę nic lepszego nie kupisz. Tu ma koleś to samo założone:
Gracjan Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Okaże się po montażu [br]Dopisany: 01-04-2011, 21:39:13_________________________________________________Downpipe:
Rekomendowane odpowiedzi