Pucek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 gratulacje Buba :> ten mój stożek Ci tyle dał
Buba Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 gratulacje Buba :> ten mój stożek Ci tyle dał widzisz ile straciles
Pucek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 gratulacje Buba :> ten mój stożek Ci tyle dał widzisz ile straciles się śmiej :gwizdanie: :> ciekawe ile Ci wyjdzie po zrobieniu programu :gwizdanie:
patry(m)k(3) Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Gratki składałem telefonicznie Teraz rezaj fmica i jedziemy dwoma autami na soft do Pleszewa Cos sie pomysli w tym temacie Zawsze możemy jechać trzema bo ja też wybieram się niedługo na program do Pleszewa :gwizdanie: my to nie tak za niedługo, najprawdopodobniej cos ok wrzesnia/pazdziernika dopiero. ale jak cos to mozemy jakis grupowy zrobic Dajcie znać jakoś (jakiś nowy temat odnośnie softa grupowego) bo też mam w planach softa Na grupowym zawsze coś taniej powinno być
Buba Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 gratulacje Buba :> ten mój stożek Ci tyle dał widzisz ile straciles się śmiej :gwizdanie: :> ciekawe ile Ci wyjdzie po zrobieniu programu :gwizdanie: pozostalo jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, w sumie drobnostek ale mysle ze bedzie ciekawie :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 21:28_________________________________________________ Gratki składałem telefonicznie Teraz rezaj fmica i jedziemy dwoma autami na soft do Pleszewa Cos sie pomysli w tym temacie Zawsze możemy jechać trzema bo ja też wybieram się niedługo na program do Pleszewa :gwizdanie: my to nie tak za niedługo, najprawdopodobniej cos ok wrzesnia/pazdziernika dopiero. ale jak cos to mozemy jakis grupowy zrobic Dajcie znać jakoś (jakiś nowy temat odnośnie softa grupowego) bo też mam w planach softa Na grupowym zawsze coś taniej powinno być a do pleszewa dojedziesz?
moskal Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Gratki składałem telefonicznie Teraz rezaj fmica i jedziemy dwoma autami na soft do Pleszewa Cos sie pomysli w tym temacie Zawsze możemy jechać trzema bo ja też wybieram się niedługo na program do Pleszewa :gwizdanie: my to nie tak za niedługo, najprawdopodobniej cos ok wrzesnia/pazdziernika dopiero. ale jak cos to mozemy jakis grupowy zrobic Dajcie znać jakoś (jakiś nowy temat odnośnie softa grupowego) bo też mam w planach softa Na grupowym zawsze coś taniej powinno być a do pleszewa dojedziesz? Do GoodHope i tak opłaca sie jechać nawet "niegrupowo" bo softa do AEB robią za 1000pln więc taniej niz "wszędzie".
Pawel_M Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Przy quattro cena pozostaje bez zmian ?? Gratki składałem telefonicznie Teraz rezaj fmica i jedziemy dwoma autami na soft do Pleszewa Cos sie pomysli w tym temacie Zawsze możemy jechać trzema bo ja też wybieram się niedługo na program do Pleszewa :gwizdanie: my to nie tak za niedługo, najprawdopodobniej cos ok wrzesnia/pazdziernika dopiero. ale jak cos to mozemy jakis grupowy zrobic Dajcie znać jakoś (jakiś nowy temat odnośnie softa grupowego) bo też mam w planach softa Na grupowym zawsze coś taniej powinno być a do pleszewa dojedziesz? Do GoodHope i tak opłaca sie jechać nawet "niegrupowo" bo softa do AEB robią za 1000pln więc taniej niz "wszędzie".
moskal Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Przy quattro cena pozostaje bez zmian ?? tego ci nie powiem , ale masz jego GG : 1022243 , zapytaj
Armi Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mam nadzieję, że Solar też pojedzie do GoodHope
Buba Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mam nadzieję, że Solar też pojedzie do GoodHope a co, boisz sie z nami jechac i potrzebujesz wsparcia?? :gwizdanie:
Armi Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mam nadzieję, że Solar też pojedzie do GoodHope a co, boisz sie z nami jechac i potrzebujesz wsparcia?? :gwizdanie: Mam nadzieję, że zrobimy grupowe chipowanie tak jak jest u Rogala. A 4 osoby to trochę mało
Buba Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mam nadzieję, że Solar też pojedzie do GoodHope a co, boisz sie z nami jechac i potrzebujesz wsparcia?? :gwizdanie: Mam nadzieję, że zrobimy grupowe chipowanie tak jak jest u Rogala. A 4 osoby to trochę mało ale lepsze to niz 2 a pewnie jeszcze kilka osob sie znajdzie. jeszcze nic nie jest ustalone a juz 4 osoby chetne wiec moze bedzie jeszcze kilka
patry(m)k(3) Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ze Szczecina to około 300 km tak więc tragedii nie ma Tylko termin przełom Września i Października Temat można na początku Sierpnia założyć i już konkrety ustalać
gregory Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Cóż miało powiedzieć moje 1.8T -260 konne jeżdżące na lpg do odcinki. Dziś takie moce to nie aż taki wielki problem, bo podzespoły gazowe są coraz to wydajniejsze i dopracowane Wykres fajny, ale trza było z hamować jeszcze na PB to byłoby porównanie, bo tak to nie ma z czym porównywać. i tak opłaca sie jechać nawet "niegrupowo" bo softa do AEB robią za 1000pln więc taniej niz "wszędzie". Ja wam załatwię za 800zł sztuka i to z logami, sprawdzeniem AFR po, a jak grupowo to pewnie jeszcze taniej. Tylko musicie przyjechać na Śląsk do porządnego tunera
Buba Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie wiedzialem ze zaczales softy robic :gwizdanie: Gregory dawaj namiary co gdzie i jak Ja to dopiero bylem w szoku jak sie dowiedzialem ze twoje zapitala na lpdzi
patry(m)k(3) Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Cóż miało powiedzieć moje 1.8T -260 konne jeżdżące na lpg do odcinki. Dziś takie moce to nie aż taki wielki problem, bo podzespoły gazowe są coraz to wydajniejsze i dopracowane Wykres fajny, ale trza było z hamować jeszcze na PB to byłoby porównanie, bo tak to nie ma z czym porównywać. i tak opłaca sie jechać nawet "niegrupowo" bo softa do AEB robią za 1000pln więc taniej niz "wszędzie". Ja wam załatwię za 800zł sztuka i to z logami, sprawdzeniem AFR po, a jak grupowo to pewnie jeszcze taniej. Tylko musicie przyjechać na Śląsk do porządnego tunera Kusząca propozycja nie da się ukryć
moskal Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja wam załatwię za 800zł sztuka i to z logami, sprawdzeniem AFR po, a jak grupowo to pewnie jeszcze taniej. Tylko musicie przyjechać na Śląsk do porządnego tunera ja sie pisze Nie wiedzialem ze zaczales softy robic :gwizdanie: fiu fiu , ja od dawna wiedziałem ze najwięksi rezacze 1.8T (Nosb , Gregor) jeżdżą na LPG :naughty: :naughty:
Flyer Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 fiu fiu , ja od dawna wiedziałem ze najwięksi rezacze 1.8T (Nosb , Gregor) jeżdżą na LPG :naughty: :naughty: Zapomniales o Pozku ...on tez jezdzil na LPG
szczuraz Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja wam załatwię za 800zł sztuka i to z logami, sprawdzeniem AFR po, a jak grupowo to pewnie jeszcze taniej. Tylko musicie przyjechać na Śląsk do porządnego tunera serio czy jaja sobie robisz ?
Rekomendowane odpowiedzi